Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninis šalis, Ralph Lauren megztinis, ir

bandau nerti, imrovizuoti ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif , ziuresiu kaip gausis.

Antra juosta bandysiu nerti nenutraukus siulo smile.gif.
O jei greitai gaunasi, tai gal bandyti is naujo ir padaryti kiap priklauso g.gif g.gif
einu pabandysiu, po to nufotkinsiu, kaip gausis.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 26, 13:50)
persiskaiciau tema ir pasirinkau sintetinius siulus. pagal atsiliepimus medvilne ilgai dziuna ir issitampo. tai visgi pataria rinktis sintetinius siuliukus.

mini bikini tema http://www.supermama...?...8200&st=564

planuose 2 maudymukai. astkiras is sintetiniu siuliuku. pats paprasciausias nertas stulpeliais su uzmetimu. triusikeliu prisisaugojau namie kompe ivairiu. vieni man patiko tai pagal juos + - ir neriu. aisku prisidedu prie saves ir siek tiek koreguoju. papinyke nerdama padariau klaida gausiu pernaujo nerti. pacioj temos pradzioj yra schemute ranka piesta su paaiskinimu. ja taip pat issisaugojau.
o antrasis is medvilniniu siuliuku bendras. naudosiu i pirti. mastau apie sita.
user posted image
ir neapsisprendziu ar noriu tokio dar ale sijonuko. schemute taip pat susiradau, bet cia gal jau darbo procese bus matyt.
user posted image


o cia dar akytem paganyt http://onlady.com.ua...imwear/crochet/
Kvartetas,nuostabu.Dar nemačius tokių grožių,kai pabaigsi būtinai pasirodyk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 26 liepos 2011 - 15:03
Mergaites, dar noriu paklausti, kol vel kokiu lepsusu nepridariau. Kaip su tuo gelyciu skaiciumi juostose. kazkuti minejo, ka dorginale 20 vnt pirmoje juostoje, is kur zinote? niekur nerabdu parasyta sad.gif. Tai jei pirmoje pas mane 22, tai kiek turi buti 2 juostoje, ar tiesiog neriate ir kazkiap primatuopjat? Ot kiek kvailu klausimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Neriu nenutraukiant siulo, lyg ir patinka taip nerti smile.gif
Atsakyti
aš ant nuotraukos suskaičiavau kiek tų gėlių matau, maždaug 20-22 vnt smile.gif

man irgi patiko nenutraukiant nerti.
Atsakyti
tikrai greiciau nenutraukiant neriasi, nors cia gal kaip kam. nusineriau nauja pirma eile gelyciu, 22 vnt. Ryt is ryto kol chebra miegos apnersiu kvarbatkas smile.gif ir pradesiu antra eile, tik nezinau kiek antroje eileje nerti gelyciu, del to ir klausiau. Galvojau gal yra kazkoks desningumas, kaip kad pvz. pirma eile 20, antra - 24, trecia - 28 ir t.t, o po krutine juk jau vel maziau tu gelyciu reikia.

Kiek jau turite nunerusios? As tai ilgai nersiu, siulas plonas, vaselis 1nr., laiko stoka ir t.t. bet planuoju per kokias 2 savaites iveikti.
Atsakyti
Labas rytas, as su user posted image, gal kas jungsis virtualiai kavos isgerti smile.gif, pageriu kavyte sir einu nerti smile.gif.

o jus, miegales, kelkites ir neriam neriam neriam smile.gif

Atsakyti
Vakar iki pirmos nėriau tai skaitau, kad iki vakaro vėl galiu ilsėtis tongue.gif

Aš pirmą eilę šiandien išskalbliu išlyginsiu ir prisimatuosiu, su metru maždaug išsimatuosiu koks santykis tarp dviejų žiedų ir žinosiu kiek platint.
Atsakyti
aš tai rinkaus miegą o ne nėrimą blush2.gif bet šiandien jau norėčiau trečią eilę įveikt, nes gėlytės jau nunertops, liko kvarbatkiukai tik. o gėlyčių skaičių sekančiose eilėse darau maždaug..... pačiūriu matau kad netempia ir gerai, visvien va jei krūtinė didesnė tai ir platinimas didesnis reikalingas.
Atsakyti
Nusineriau visa juosta 22 vnt gelyciu, siandien apneriau virsu ir tas kvarbatkas apacioje. tai jus man dabar pasakykite nuo kurios vietos ta tinkleli nerti? ir kiek jo nerti? Jei gerai nuotraukoje suskaiciavau, tai ten nerta 9 eilutes tinklelio. Tik is nuotraukos nesuprantu nuo kurios vietos jis ten nertas.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 27, 11:26)
Nusineriau visa juosta 22 vnt gelyciu, siandien apneriau virsu ir tas kvarbatkas apacioje. tai jus man dabar pasakykite nuo kurios vietos ta tinkleli nerti? ir kiek jo nerti? Jei gerai nuotraukoje suskaiciavau, tai ten nerta 9 eilutes tinklelio. Tik is nuotraukos nesuprantu nuo kurios vietos jis ten nertas.


aš nėriau kaip sakė Viksė. Jungiau į tuos tris stulpelius. Ir tap 9 eilutės.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 07 13, 10:19)
pirmos schemos niekur nepanaudojau-neprisireike smile.gif

Kai nuneri ir apneri juosta, tada is blogosios puses, kabinant i 3 stulpeliu grupeles , neriamas tinklelis po 6 akis pynutes, 9 eiles, prie kurio prineriama sekanti apnerta gelyciu juosta. As tik virsutini apnerima siek tiek keiciau pagal save



QUOTE(Viksė @ 2011 07 15, 07:21)
Grazu  thumbup.gif
1 gelytei prikabinti reikia 3 tinklelio kilpeliu. Nusineriau antra juosta (pirma buvo 16 gelyciu, antra-20), pasiskaiciavau, kad reikia 60 kilpeliu antrai juostai prikabinti (pirmai gaunasi 48), tiek ir platinau. Tik dariau paprasta tinkleli, be stulpeliu su uzmetimu.
As jau sujungiau viena juosta po pazastimis. Liko nunerti dar 3 juostas, bet jos jau nebe tokios ilgos (pagal gelyciu skaiciu) kaip virsutines. Tai greiciau eisis. Kol kas esu patenkinta dabar matomu rezultatu, kas darbo eigoje man retai buna  smile.gif


niu nieko nesupratau, cia kur sakaitosi "3 stulpeliu grupeles"

gal kas paaiskins blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 27 liepos 2011 - 14:25
atrodo dasuto "3 stulpeliu grupeles", tai i cia kur apibraukiau daudonai? user posted image.
niu atrodo lyg ir aisku. eisiu nerti, nor sjau vaikas ant galvos lipa, kazin ar gausis kas. gerai, kad spejau panerti siandien kol miegojo,o daugiau ir nebuvau prisedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 27 liepos 2011 - 14:47