Na suknytes grozis butu superinis. Noretau. tik kogero tiek kantrybes netureciau jungiant gelytes ir slapstant galiukus
QUOTE(Viksė @ 2011 07 19, 06:59)
Kaip zadejau-rodausi. Nors su dukra nusprendeme, kad reikia dar vienos eiles, nes tokia lyg isaugtine palaidine atrodo Siek tiek trumpoka. Bet vietiek sia savaite as ja iveiksiu galutinai Pakankamai greitai neriasi-pradejau sestadieni, baigiau pirmadieni.
woooooowwwwwww o jau tempai
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 19, 20:54)
nu aš tai šiandien tik vakuotų agurkų temoj galėčiau pasigirt sustojo nėrimas. Bet va jei patiks bliuzelės vaizdas, labai norėčiau ir kokio sijonuko panašaus...... su tais pačiais motyvais apačioj. Tik ech vargsiu ilgai. Jausmas toks kad man net ne 3 eilių reiks iki pažastų o cielų 4 na kol kitos nusipirks siūlus ir pradės tai aš kaip nors pasistengsiu kartu megzt
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 19, 20:54)
nuo sestadienio iki pirmadienio-tai cia ne trys dienos Tarpe visa pilna savaite
Vikse, labai labai gražu
O jei suknia tai ir ženytis galima su tokia
O jei suknia tai ir ženytis galima su tokia
QUOTE(Viksė @ 2011 07 19, 06:59)
Kaip zadejau-rodausi. Nors su dukra nusprendeme, kad reikia dar vienos eiles, nes tokia lyg isaugtine palaidine atrodo Siek tiek trumpoka. Bet vietiek sia savaite as ja iveiksiu galutinai Pakankamai greitai neriasi-pradejau sestadieni, baigiau pirmadieni.
Labai gražiai ir tikrai greitai įveikei. Dėl suknelės tokios irgi nebloga idėja, turėtų šauniai atrodyti.
QUOTE(Forget @ 2011 07 19, 21:21)
siuliau dukrai tokia ideja vestuvinei suknelei (teketi dar nesiruosia-cia ateiciai ), bet rauko nosi pries mano mezginius/nerinius
QUOTE(Viksė @ 2011 07 20, 07:31)
siuliau dukrai tokia ideja vestuvinei suknelei (teketi dar nesiruosia-cia ateiciai ), bet rauko nosi pries mano mezginius/nerinius
Vestuvems gal ne ... Bet dukrytes krikstynoms - o jeee Dukryte su mamyte tokiom suknytem turetu but pasaka
O as nusipirkau siulus siam groziui. Vis del to susigundziau linu, ziuresiu kaip gausis. Nersiu bliuzele, jei labai nestorins taransformuosiu i suknute.
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 20, 20:43)
O as nusipirkau siulus siam groziui. Vis del to susigundziau linu, ziuresiu kaip gausis. Nersiu bliuzele, jei labai nestorins taransformuosiu i suknute.
aš irgi mąsčiau apie liną. mano manymu, tai gausis labai gražiai. jis toks standenis siūlas...turėtų visai gražiai tie paraukimai sugult nu va turėsiu kompaniją, o tai Viksė jau baigė. Aš dar tik dvi eiles garbanėlių padariau.... antroj eilėj jau 28 gėlytės. tai trečioj jau kokia 32 bus nu kitose eilėse jau reiks mažiau nors tiek
QUOTE(Avijacija @ 2011 07 21, 08:34)
aš irgi mąsčiau apie liną. mano manymu, tai gausis labai gražiai. jis toks standenis siūlas...turėtų visai gražiai tie paraukimai sugult nu va turėsiu kompaniją, o tai Viksė jau baigė. Aš dar tik dvi eiles garbanėlių padariau.... antroj eilėj jau 28 gėlytės. tai trečioj jau kokia 32 bus nu kitose eilėse jau reiks mažiau nors tiek
As dar vis su jumis Neriu paskutine juosta, nes per trumpa man pasirode. Siandien vakare zadu pabaigti, isskalbsiu ir tada jau pasirodysiu visiskai pabaigta varianta
Dabar jau nusipirkau YarnArt Lily tamsiai melynu siulu ilgam sijonui. Vizija matau, o konkreciai ko noriu (kokiu rastu)-nesugalvoju. Bet nuo pirmadienio prasideda atostogos-3 savaites galesiu megzti-nerti nuo ryto iki vakaro, sededama prie juros
Labas rytas
aš taip pat jungiuosi prie jūsų. Vakar pradėjau nerti, pasirinkau medvilnę baltą, pradžioje bandžiau su 1mm vašeliu, bet paskui teko persėsti ant 0.8mm. Tai bus ilgas kelias per kopas man su tokiais siūlais turiu ir lino, bet jis taip pat tik tokio storio ir dar nebalintas tai tiek to. Jei be didelių kančių pavyks pirma bliuzelė tai iš lino galima bus raizgyti suknelę, nes anyta atidavus didžiulę babiną jo, gal daugiau kaip kilogramą.
Vikse, labai lauksim pasirodant o ne jūs nėrėt paltą free form stiliuku, toki juodai pilkai baltą?.. kaip pasisekė? Buvau pametus aš nėrino temas kuriam laikui, tai nesugaudžiau kaip tas projektas baigėsi
aš taip pat jungiuosi prie jūsų. Vakar pradėjau nerti, pasirinkau medvilnę baltą, pradžioje bandžiau su 1mm vašeliu, bet paskui teko persėsti ant 0.8mm. Tai bus ilgas kelias per kopas man su tokiais siūlais turiu ir lino, bet jis taip pat tik tokio storio ir dar nebalintas tai tiek to. Jei be didelių kančių pavyks pirma bliuzelė tai iš lino galima bus raizgyti suknelę, nes anyta atidavus didžiulę babiną jo, gal daugiau kaip kilogramą.
Vikse, labai lauksim pasirodant o ne jūs nėrėt paltą free form stiliuku, toki juodai pilkai baltą?.. kaip pasisekė? Buvau pametus aš nėrino temas kuriam laikui, tai nesugaudžiau kaip tas projektas baigėsi