gal jau pasirodysiu kai baigsiu Dabar ir siuliuku daug nesukaisiotu.
Avijacija, pasirodyk, kaip sekasi
QUOTE(Viksė @ 2011 07 18, 20:20)
Avijacija, pasirodyk, kaip sekasi
nėr dar ką rodyt, antros eilės nepabaigus net antroj eilėj turėtų būt apie 28 gėlytės, tai vargstu gal ryt ką įkelsiu jau, jei šiandien padirbėsiu ilgiau
As siandien planuoju pabaigti, jei nepasirodys, kad dar vienos eiles reikia. Tai, manau, ryt-poryt pasirodysiu
QUOTE(Viksė @ 2011 07 18, 20:30)
As siandien planuoju pabaigti, jei nepasirodys, kad dar vienos eiles reikia. Tai, manau, ryt-poryt pasirodysiu
nu aš savatgalį visai neprisėdau prie savo gėrio, tai ir lygintis nėra ką, o dar siūlai plonesni.... ryt va vėl agurkus vakuosiu nu bet kada nors...... kada nors .....
Papildyta:
QUOTE(cipa007 @ 2011 07 11, 19:57)
Man vasariška labiau balta spalva. Aš pirksiuos baltą. Tik turbūt kol nusipirksiu nebespėsiu kartu su jumis nerti.
niu gal pajudėjo darbelis? nes kompanijos nebeturėsiu, kolegė jau baigt žada
QUOTE(Viksė @ 2011 07 18, 20:30)
Na bet ir greitai čia jums einasi. Aš dar baiginėju senesnį nebaigtuką, tada jau pulsiu prie šio grožio, tai kas neaišku bus klausinėsiu.
Vikse, kaip grazu
Bandysiu ir as tokia nerti, tai jei kas bus neaisku tai klausinesiu kalusinesiu
Ryt varysiu siulu, bandysiu is lino nerti, tik va neisivaizduoju kiek reikes siulu man, nesinori kad pritruktu, ne spo to labai sunku nusipirkti trukstama kieki, tai ne ta serija jau buna, tai atspalvis skiriasi ir t.t.
Ryt varysiu siulu, bandysiu is lino nerti, tik va neisivaizduoju kiek reikes siulu man, nesinori kad pritruktu, ne spo to labai sunku nusipirkti trukstama kieki, tai ne ta serija jau buna, tai atspalvis skiriasi ir t.t.
Vikse, na super gražu
Pasižiūrėjau į jus ir pati užsinorėjau, tik kaži ar gerai atrodysiu: krūtinė didelė, klubai poplačiai, o liemuo tarp kvarbatkų pradings o jei padaryčiau aš įliemenuotą tai paskui neįlysiu, nebent kaipnors liemenį bandyti ant guminio siūlo montuoti
Pasižiūrėjau į jus ir pati užsinorėjau, tik kaži ar gerai atrodysiu: krūtinė didelė, klubai poplačiai, o liemuo tarp kvarbatkų pradings o jei padaryčiau aš įliemenuotą tai paskui neįlysiu, nebent kaipnors liemenį bandyti ant guminio siūlo montuoti
Vikse labai ,labai ir taip greitai. Gražu
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 19, 08:55)
Vikse, kaip grazu
Klausineti galima O kaip atrodys is lino- Jis man toks pokietis atrodo. O cia reiketu krentancio siulo.
As pirkau 2 matkelius po 780 m. Bus kaip tik
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2011 07 19, 09:06)
Vikse, na super gražu
As irgi dariau iliemenuota-visiskai prigludusia. Ilendu normaliai, nes apatine dalis po kvarbatkomis nerta tinkleliu. Tamposi