Sveikutė, Kilina , auksinės tavo rankelės, kad vasarą tiek mezginių spėji numegzti
Paltukas bus tikras grožis
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 03, 19:34)
Sveikutė, Kilina , auksinės tavo rankelės, kad vasarą tiek mezginių spėji numegzti
Ačiū,mieloji ,tos rankelės tokios kaip ir visų,tik noras didelis.Kažkaip mezgimas ir nėrimas buvo nuėję į antrą planą,bet kai pamačiau tą medalioninį,širdis apsąlo Nunėriau tris,vieną šampano spalvos,kitą pieniško šokolado,o trečią baltą vilnonį.Ir visi kažkuom skiriasi,bet gražūs man,nerealiai,negaliu atsižiūrėti,nors jau kaip ir pabosti turetų. Dabar ruošiuosi iš rankdarbių paskutinio žurnalo, tokį tarsi švarką,mezgasi viskas iš karto, ne gabalais,o po to jau paltą.Va išdėsčiau savo planus
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 03, 22:04)
Tikra šaunuolė , o mane apėmė nėrimo manija, neriu sijojus sau vieną po kito , žinoma, kai oras netikęs, ir ganytis lauke neįmanoma
Tai smagu,o aš sijono dar nebandžiau,tiesiog visko nespeju.Nerti man smagiau,kažkaip greičiau einasi,negu virbalais.Dar moku nerti adata,labai gražūs mezginiai gaunasi,bet čia jau toks užsiknisimas frivolite vadinasi šis nėrimas.O tau sėkmės neriant sijonus,paskui kreipsiuos konsultacijos
Kilina, dėkui , tiesiog vąšelis nuolat keliauja rankinėj, tai prisiprašo darbo... , o jei dar siūlai pasipainioja po ranka ir blogas oras - tuoj griebiuosi nėrimo... , Šiemet lyg tyčia sijonų nėrimo vasara ...vis svajojau apie nors vieną sijonėli, o dabar kiek jų turiu, negaliu pasakyti...visus likučius sunėriau ir vistiek ta sijonų manija progresuoja...
Patart kažin ar profesionaliai patarsiu...aš "iš akies" juos neriu, tad kokie gaunasi - tokie , bet man visokie "naminukiniai " nėriniai patinka
Patart kažin ar profesionaliai patarsiu...aš "iš akies" juos neriu, tad kokie gaunasi - tokie , bet man visokie "naminukiniai " nėriniai patinka
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 04, 10:21)
Kilina, dėkui , tiesiog vąšelis nuolat keliauja rankinėj, tai prisiprašo darbo... , o jei dar siūlai pasipainioja po ranka ir blogas oras - tuoj griebiuosi nėrimo... , Šiemet lyg tyčia sijonų nėrimo vasara ...vis svajojau apie nors vieną sijonėli, o dabar kiek jų turiu, negaliu pasakyti...visus likučius sunėriau ir vistiek ta sijonų manija progresuoja...
Smagu ,kai gali sau kažką originalaus susikurti.Ar naminukai ar kokie kiti neriniai vistiek labai faina.
QUOTE(Kilina @ 2011 06 14, 15:02)
Ačiū
Papildyta:
Dar kartą sveikos pasižiūrėkit kokį grožį aptikau,gal užsivirusuosime?
http://radikal.ru/F/...6fa3ab.jpg.html
Papildyta:
Dar kartą sveikos pasižiūrėkit kokį grožį aptikau,gal užsivirusuosime?
http://radikal.ru/F/...6fa3ab.jpg.html
sveikutes sis paltukas nerealus gal kuri turite schemutes atskiras?
QUOTE(nuotakaser @ 2011 07 06, 14:04)
sveikutes sis paltukas nerealus gal kuri turite schemutes atskiras?
Tai tų schemučių tik tiek, kiek parodyta.Kelios gelytės ir šniurelis kirminukas ten įeik į rusaičių forumą ir viskas yra kaip nerti kaip, sujungti.
va cia tai palttukas eina sau
QUOTE(aprilia143 @ 2011 07 06, 23:56)
Kilina, kokius siulus rinksiesi paltui?
Dar galutinai nenusprendziau,vyksta paieškos,bet ko gero vernito pusvilnę.Pasakysiu kodėl.Pirmiausia kaina-reali ir puikiai nešiojasi.Mąstau kaip nukakt iki Marijampolės,nes ten firminėje parduotuvėje didžiulis spalvų pasirinkimas ir kaina per pus mažesnė negu Kaune.