Sveikos.Turbūt karštis visas išguldė?! O aš jau rudąją pabaigiau.
Aūūūū mergaitės,gal galit pasufleruoti,kur yra aprašymas kaip megzti tą ratuotąjį,kažkaip nerandu,tik jau jūsų numegstų darbelių nuotraukas.
Na ir tempai
Ratuoto schemos imtos iš Osinkos. Kažkokio aprašymo kaip ir nėra.
QUOTE(Kilina @ 2011 06 09, 11:50)
Aūūūū mergaitės,gal galit pasufleruoti,kur yra aprašymas kaip megzti tą ratuotąjį,kažkaip nerandu,tik jau jūsų numegstų darbelių nuotraukas.
Ratuoto schemos imtos iš Osinkos. Kažkokio aprašymo kaip ir nėra.
Sveikos,mergaites.Kažko aš viena čia negi nei viena nieko nedirba?O kuri ten nėrė baltą suknelę?Jaučiu jau pasipuošus?
ABC nusipirkau labai neblogą vilną babinose keturiasdešim penki litai kilogramas.Yra balta,labai grazi šviesei pilka.Bandau trečią medalijoninį,draugei į Ameriką.
ABC nusipirkau labai neblogą vilną babinose keturiasdešim penki litai kilogramas.Yra balta,labai grazi šviesei pilka.Bandau trečią medalijoninį,draugei į Ameriką.
Na kilina Jusu tempai neitiketini . as savaji sijona nugrudau i spinta. nesugalvoju del to liemens vis niekaip. ir reik nusipirkti pasijoniuj medziageles
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 11, 11:10)
Na kilina Jusu tempai neitiketini . as savaji sijona nugrudau i spinta. nesugalvoju del to liemens vis niekaip. ir reik nusipirkti pasijoniuj medziageles
Ką galiu patarti?pasidairyk pasijonio apatinio trikotažo parduotuvėj ar padėvėtų drabužių parduotuvėjė.Nežinau kaip į tai reaguoji,bet aš laikau,kad vanduo nuplauna viską
Ir kaspiną atlasinį isiverk ir bus baigta.Kitus darbus darai greitai
QUOTE(Kilina @ 2011 06 09, 10:50)
cia visi nestandartiniai medaliukai
http://public.fotki....mos/papildomos/
QUOTE(Kilina @ 2011 06 11, 07:58)
Sveikos,mergaites.Kažko aš viena čia negi nei viena nieko nedirba?O kuri ten nėrė baltą suknelę?Jaučiu jau pasipuošus?
Dvynuke zadejo baltaja nerti, ta is sesiakampiu ir as, ta liemenuota ... net nebezinau kaip einasi Dvynukei... o as tai pastrigau neriu... esu prie lovos pasidejusi ir kartas nuo karto pries miega paimu koki filma ziuredama... bet retokai... pavasaris - kazkaip pasaliniu darbu ir pramogu vis atsiranda
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 11, 10:10)
o kas liemeniui ? nesilaiko ?
manasis kazkoks sunkus gavosi ir vis lyg in apacia slysti nori... o gumeles nenorejau i sijona verti... taigi... as savo rudaji sijona, prie rudo ''golfiuko'' prisiuvau ir gavosi kaip ciki niekas nesmunka ir neverzia - patogumelis o pasijoniui is apatinio trikotazo nusipirkau kuno spalvos apatinuka-sijonuka
QUOTE(asta30a @ 2011 06 11, 13:17)
Dvynuke zadejo baltaja nerti, ta is sesiakampiu ir as, ta liemenuota ... net nebezinau kaip einasi Dvynukei... o as tai pastrigau neriu... esu prie lovos pasidejusi ir kartas nuo karto pries miega paimu koki filma ziuredama... bet retokai... pavasaris - kazkaip pasaliniu darbu ir pramogu vis atsiranda
pas mane irgi panasiai,pradejau dirbti viskas apmire,dar vasara,bbq ir pan.kaip ir turiu virsu,dar trukumas sijono
as gerai ziuriu ir i padevetus ir i naujus . va nebloga mintis su apatinuku is apatinio trikotazo parduotuves- nebuciau net sumascius. zadejau pirkti medziaga nesti pas siuveja . jojo ir manasis sunkokas gavosi. o su liemeniu pas mane toks reikalas- kad jis platokas, bet jei siaurinsiu nebeikisiu savo dubces. gumele man irgi ne prie sirdies .
QUOTE(Kilina @ 2011 06 08, 13:44)
uj uuuujjj ... kokia as begede pasidziaugiau nauju nunertu groziu ir.... ir pamirsau pagirti puikuji sali ir bistriaja nerejele Pukkus darbukas
QUOTE(asta30a @ 2011 06 12, 20:19)
uj uuuujjj ... kokia as begede pasidziaugiau nauju nunertu groziu ir.... ir pamirsau pagirti puikuji sali ir bistriaja nerejele Pukkus darbukas
Ačiū,Asta už pagyras,bet ištikrųjų kaifuoju,net ir trečią šalį nerdama,jau senai nebuvau apturėjus tokio malonumo.