Nu va O mano toks storas sijonas, kad nei pasijonio nereikia
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 17, 14:00)
Turiu trikotažinį juodą, geros kokybės pasijonį, atsidžiaugti negaliu : tinka beveik visiems sijonams
išduok paslaptį, kas per pasijonis
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 17, 20:22)
išduok paslaptį, kas per pasijonis
Nieko paslaptingo : prieš gerus 10 metų pirkau jį latviško trikotažo "Lauma " parduotuvėje, sumokėjau nemažai, bet tikrai vertėjo .....ar dabar tokių yra - nežinau
lindexe yra tikrai geru elastinio tvirto trikotazo-pasijoniai ir apatinukai. Turiu toki-po visomis megztomis tamsiomis suknelemis ir sijonais nesioju. Kaina -didoka, bet daiktas tikrai geras. Ir "rinkes" prispaudzia-figura pagrazina
Kiba ir aš tuoj susigundysiu tokiu sijonu
Kaunietės merginos, gal kas matėt kurioj nors pardėj Vernito pusvilnės baltos spalvos? Mano taške nėra, ir nebus dar tikrai kokias dvi savaites. O man medaliams dar kokių 500g reikia
Kaunietės merginos, gal kas matėt kurioj nors pardėj Vernito pusvilnės baltos spalvos? Mano taške nėra, ir nebus dar tikrai kokias dvi savaites. O man medaliams dar kokių 500g reikia
QUOTE(Viksė @ 2011 02 17, 21:22)
lindexe yra tikrai geru elastinio tvirto trikotazo-pasijoniai ir apatinukai. Turiu toki-po visomis megztomis tamsiomis suknelemis ir sijonais nesioju. Kaina -didoka, bet daiktas tikrai geras. Ir "rinkes" prispaudzia-figura pagrazina
Vikse, čia Vilniuj lindexas, kurioj vietoj jis ? mano pasijonis "skystokas " nieko neprispaudžia, bet jo patogumas ir smagumas verčia jį nešioti prie visų sijonų beveik kiekvieną dieną ...mielai ir kitą panašų įsigyčiau
Nezinau, kuriame tu mieste Vilniuje Lindex'as yra Gedimino 9 ir Akropolyje, Kaune-Mole, Siauliuose- Akropolyje, Panevezyje-Babilone ir Klaipedos BIG'e. Gal dabar ir dar kur nors yra
Tiesa, dar Vilniuje Oze
Tiesa, dar Vilniuje Oze
QUOTE(matre @ 2011 02 17, 20:48)
Kiba ir aš tuoj susigundysiu tokiu sijonu
Bijau suklaidinti, bet man atrodo, kad parduotuveje ABC yra. Ji randasi taikos prospekte.
QUOTE(Viksė @ 2011 02 17, 22:16)
Nezinau, kuriame tu mieste Vilniuje Lindex'as yra Gedimino 9 ir Akropolyje, Kaune-Mole, Siauliuose- Akropolyje, Panevezyje-Babilone ir Klaipedos BIG'e. Gal dabar ir dar kur nors yra
Tiesa, dar Vilniuje Oze
Tiesa, dar Vilniuje Oze
Ačiū
QUOTE(Llaume @ 2011 02 17, 20:39)
Bijau suklaidinti, bet man atrodo, kad parduotuveje ABC yra. Ji randasi taikos prospekte.
Ačiū,gal jie jau užsivežė,nes anksčiau neturėjo.
QUOTE(Viksė @ 2011 02 17, 20:22)
Aciu uz info. Varysiu ir as savo rinkem pasijonio ieskot