eveka,nuorodele
ka mergiotes dabar uzeme nerti ar kas planuose?
VS sijonas uzkniso negyvai,bet baigiau jau taip netiko mano siulai tam sijonai,baisiausiai platejo beneriant,siaurinai,siaurinai jau i gala isvis uzkniso,bet baigiau.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 24, 15:32)
eveka,nuorodele
VS sijonas uzkniso negyvai,bet baigiau jau taip netiko mano siulai tam sijonai,baisiausiai platejo beneriant,siaurinai,siaurinai jau i gala isvis uzkniso,bet baigiau.
tai pala pala... akur foto ?!?!?
noooorim fotosesijos
QUOTE(asta30a @ 2011 03 24, 16:36)
kad nelabai jis man patinka,na ne to tikejausi,tai ir nesirodau pagal tas visas schemas man butu saules kliosas isejes,tai baisiausiai vargau as su juo ir tai ne visai toks kokio norejau
nu gerai rodau.siulas dar nenukirptas,nes galvoju ar nepatraukus uz to galo ir neisardzius
dvynuke85, labai gražus sijonukas , trumpam sijonėliui labai tinka ir spalva šviesi ir toks platumas
Aš pabandžiau nerti ta ratukinę palaidinukę nenutraukiant siūlo. Nuneriau "juodraštį " iš ardytų siūlų, nuotraukos dar neįkeltos, pamačiau kas negerai, kai pradėsiu nerti "švaraštį" iš gerų siūlų - tuomet klaidų gal bus mažiau
Šiandien netikėtai griebė įkvėpimas nert vasarai rankinę....bet , vietoj rankinės galingą sagę rankinei nunėriau
Aš pabandžiau nerti ta ratukinę palaidinukę nenutraukiant siūlo. Nuneriau "juodraštį " iš ardytų siūlų, nuotraukos dar neįkeltos, pamačiau kas negerai, kai pradėsiu nerti "švaraštį" iš gerų siūlų - tuomet klaidų gal bus mažiau
Šiandien netikėtai griebė įkvėpimas nert vasarai rankinę....bet , vietoj rankinės galingą sagę rankinei nunėriau
QUOTE(juodauoga @ 2011 03 24, 20:09)
tai pala pala... a kur foto ?!?!?
eveka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aciu
Jau zinau ko noriu
dvynuke VS sijonas bus toks trumputis? Fainas, baltas....tikras vasarinis prie nudegusio kuno
Sveikutės
Paskutinieji laisvalaikio darbai :
Nertas sijonas " Pieva migloje", siūlai medvilnė su viskoze
Rašto fragmentas:
Nerta sagė "Aguona", skirta rankinei. dydis 20x20 cm, pakabuko ilgis ~17 cm
Mažesnė "Aguona" dydis 15x15 cm, pakabuko ilgis 12 cm
bandymas nerti "ratukinę" palaidinukę nenutraukiant siūlo:
Būsimas vasarinis drabužis "Ramunėlės" . Rašto fragmentas:
Paskutinieji laisvalaikio darbai :
Nertas sijonas " Pieva migloje", siūlai medvilnė su viskoze
Rašto fragmentas:
Nerta sagė "Aguona", skirta rankinei. dydis 20x20 cm, pakabuko ilgis ~17 cm
Mažesnė "Aguona" dydis 15x15 cm, pakabuko ilgis 12 cm
bandymas nerti "ratukinę" palaidinukę nenutraukiant siūlo:
Būsimas vasarinis drabužis "Ramunėlės" . Rašto fragmentas:
na va... pabaigiau ir as savaji VS sijona kai isdzius - imesiu vaizdu
dabar neriu karolius ir dirza prie jo
ir ieskau kito viruso
ir ieskau kito viruso
QUOTE(asta30a @ 2011 03 28, 23:27)
na va... pabaigiau ir as savaji VS sijona kai isdzius - imesiu vaizdu
ir ieskau kito viruso
ir ieskau kito viruso
kaip noriu nuotraukos,jau issivaizduoju koks grozis bus as apsiziurejau,kad neturiu 5virbaliuku tai bolero lauks kol pradesiu dirbt ir tada i siuline dazniau uzsuksiu,tada ir virbalus nusipirksiu.tuo tarpu bandau suknei pasinert motyvus,kad paziuret kiek siulu eina ir pasiskaiciuot kiek kainuos man suknele.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 28, 22:34)
kaip noriu nuotraukos,jau issivaizduoju koks grozis bus as apsiziurejau,kad neturiu 5virbaliuku tai bolero lauks kol pradesiu dirbt ir tada i siuline dazniau uzsuksiu,tada ir virbalus nusipirksiu.tuo tarpu bandau suknei pasinert motyvus,kad paziuret kiek siulu eina ir pasiskaiciuot kiek kainuos man suknele.
nersiesi suknele ? kokia?
QUOTE(asta30a @ 2011 03 28, 23:42)
nersiesi suknele ? kokia?
nu ziuriu pakolkas kokios siulu sanaudos,nes kamuolelis 3eu,is kamuoliuko isejo 2.5motyvo.reikes kokiu 30arba ir daugiau,dar sijonas,tai skaiciuojuos kiek ta suknele man ''atsistos'' kaip ta baltute,tik pas mane siuliukas zydras.