Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(agurčikas @ 2011 03 01, 10:27)
Ligvita, o kiek maždaug reikia siūlų tokiai suknelei? Noriu vasarai medvilninės, bet storesnius siūlus planuoju pirkti, ne maxi.

Cia ne is maxi. Reiktu namie paziuret koks metrazas ju ir tiksluspavadinimas, bet jei neklystu, uzteko 400g
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 03 01, 14:09)
Cia ne is maxi. Reiktu namie paziuret koks metrazas ju ir tiksluspavadinimas, bet jei neklystu, uzteko 400g

Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
aciu uz pagyrimus ir pastabas suknelei su juodais papuosimais 4u.gif .toks buvo klientes pasirinkimas,o man,neziurint i jokius prietarus,tai labai grazu.
irenairsavi,atsiprasau,susipainiojau,apie sumezgimus 27 eilej rasiau.
Atsakyti
Nors is mazyte, bet vis tiek suknele ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Grožiuosi ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais wub.gif Tikros auksarankės 4u.gif

Na, o aš paprašysiu jūsų pagalbos. Kadangi rudeniop Lietuvoje bus Europos krepšinio čempionatas, tai jam nusprendžiau ruoštis jau dabar smile.gif Ir norėčiau nusimegzti/nusinerti suknelę/tuniką. BET su mūsų trispalvės motyvais. Suku suku galvą ir niekaip neišmąstau, kaip gražiai tą trispalvę įkomponuoti? Aš taip įsivaizduoju, kad tuo laiku visi vilkės rinktinės palaikymo marškinėliais, na o aš norėčiau išsiskirt biggrin.gif Tik kaip? Gal kokių idėjų pamėtėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiluma: 01 kovo 2011 - 15:44
As tur but daryciau trispalve tunika ar dryzuota.Arba apvedziociau trispalves spalvom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia šauni Šilumos idėja smile.gif
O aš pagrindą daryčiau baltą, o spalvas kažkur įkomponuočiau...
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 03 01, 15:38)
Būčiau labai dėkinga

YarnArt cotton soft siulai. 55 proc. medvilne, 45 proc. - akrilas 100g/600m
user posted image
Atsakyti
Kokių suknelių wub.gif wub.gif wub.gif visų net nevardinsiu bijau praleist ax.gif

atnešu senokai dukrai baigtą tik vis nenufotografuota macherinukę, pirmas blynas verysad.gif , man kažko rašto dalis labai trumpa gavosi verysad.gif verysad.gif gerai, kad manikenė lieknutė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 01 kovo 2011 - 19:48

man kažko rašto dalis labai trumpa gavosi verysad.gif verysad.gif gerai, kad manikenė lieknutė lotuliukas.gif

Vaima,
labai netgi grazu 4u.gif .Bent jau man tie didieji kliosai jau pabode.Gal del to,kad tiek daug ju primezgiau.

Mano naujoji rutuline taip pat su mazesniu kliosu. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 01 kovo 2011 - 21:46
QUOTE(Viliuteee @ 2011 02 27, 19:51)

Nuostabi suknelė!!! daugiau nėra, ką pridurti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 01, 15:13)
Nors is mazyte, bet vis tiek suknele  ax.gif

IngridaGal, labai originali suknelė - ir šiltesnė, ir mocheriukės sijonas. Gera idėja thumbup.gif

QUOTE(Vaima @ 2011 03 01, 19:46)
atnešu senokai dukrai baigtą tik vis nenufotografuota macherinukę, pirmas blynas  verysad.gif , man kažko rašto dalis labai trumpa gavosi  verysad.gif  verysad.gif gerai, kad  manikenė lieknutė  lotuliukas.gif 

thumbup.gif Ir aš kuriu dabar panašų pirmą blyną, norėjau paklausti, o kaip dirželį tokį numegzt: tai apmegztas medžiaginis dirželis?
Atsakyti