rodyta suknele jau atlikusi savo misija
QUOTE(Viliuteee @ 2011 02 28, 19:26)
rodyta suknele jau atlikusi savo misija
Kaip visuomet-aukštasis pilotažas
Viliuteee
Va taip jaučiuos kiekvienąkart, kai tik įdedat naują fotkę
Va taip jaučiuos kiekvienąkart, kai tik įdedat naują fotkę
Viliuteee, kaip vis - skoninga, isbaigta ir beprotiskai grazu
QUOTE(Ligvita @ 2011 02 28, 14:05)
nelabai isivaizduoju kaip ji be pamusalo atrodytu... Virsus tikrai stipriai persisvies
O taip suknute atrodo ant pakabos be jokiu pasukneliu
O taip suknute atrodo ant pakabos be jokiu pasukneliu
Ligvita, o kiek maždaug reikia siūlų tokiai suknelei? Noriu vasarai medvilninės, bet storesnius siūlus planuoju pirkti, ne maxi.
sveikos, mergaites
zaviuosi jusu darbeliais, vis uzsuku pasigrozeti saunuoles
ir as susikaupus pribrendau mocherinei suknelei sau, bet va pastrigau vienoj vietoj, gal padesit issiaiskint?
mezgu stai tokia sukute (nu gal ne visai tokia, bet pagal toki pati rasta )
maciau, kad Viluteee yra mezgusi panasia, gal pagelbesit?
kazkodel man pagal rasta nesigauna kazkas 29 eileje
man ryskiai kazkur viename "raporte" truksta poros akiu, kitame - ju per daug... kas ne taip?
pagal instrukcija 28 eiles pabaigoj 2 paskutines akis sumezgiau su pirmaja, nu bet vis tiek kazkas man nesigauna
zaviuosi jusu darbeliais, vis uzsuku pasigrozeti saunuoles
ir as susikaupus pribrendau mocherinei suknelei sau, bet va pastrigau vienoj vietoj, gal padesit issiaiskint?
mezgu stai tokia sukute (nu gal ne visai tokia, bet pagal toki pati rasta )
maciau, kad Viluteee yra mezgusi panasia, gal pagelbesit?
man ryskiai kazkur viename "raporte" truksta poros akiu, kitame - ju per daug... kas ne taip?
pagal instrukcija 28 eiles pabaigoj 2 paskutines akis sumezgiau su pirmaja, nu bet vis tiek kazkas man nesigauna
[/quote]
na kad viskas ten tvarkoj.
28 eilej yra tokie sumezgimai
2 kartus po 3 akis.2-po dvi.Gaunasi 28 akys,tiek pat akiu reikia rastui 29 eileje
[/quote]
2 kartus po 3 akis.2-po dvi.Gaunasi 28 akys,tiek pat akiu reikia rastui 29 eileje
kodėl nuotakos sukneles puošia juodom detalėm,juk negalima.šitas zababonas pasitvirtinęs ne vieną sykį
nors suknios žavingos
nors suknios žavingos
QUOTE(siaudukes @ 2011 03 01, 11:59)
kodėl nuotakos sukneles puošia juodom detalėm,juk negalima.šitas zababonas pasitvirtinęs ne vieną sykį
nors suknios žavingos
nors suknios žavingos
Jeigu pats žmogus netiki prietarais (zabavonais) tai jie jam negalioja Tai irgi jau patvirtintas faktas ne vieną kartą.
[quote=Viliuteee,2011 03 01, 11:31]
[/quote]
[/quote]
oi, tik dabar pastebejau - nu ir supainiojau cia jus
nu ir kvaisa gi as ne 29 eile, o 31 eile man nesigauna ten rodo, kad turi but 9 geros akys, bet tada man rastelis su uzmetamom akim pasislenka i sona... ir tokiau mezgant vis neatitinka kazkodel (tai, kad pirmos akies isvis nereikia ziureti, tai jau supratau, bet ir tai nepadeda) nu zodziu...
pagal schema tai tarsi turetu viskas gautis, nu bet man kazkaip nesigauna
gal kazkur klaida iveliau bet lygtai tikrinau - niekur nieko iki tos vietos lyg ir nesupainiojau
dabar isardziau, nes kazkaip per daug akiu uzsidejau, labai jau plati suknele gautusi - savo bobute ivilkt galeciau
is naujo bandau megzt ir tuoj priartesiu prie tos vietos, tai paziuresiu kas ten man gausis
o kiek as supratau pagal schema 28 eilej ten ne sumezgimai, o persuktos akys turi but ismegztos ar ne?
[/quote]
[/quote]
oi, tik dabar pastebejau - nu ir supainiojau cia jus
nu ir kvaisa gi as ne 29 eile, o 31 eile man nesigauna ten rodo, kad turi but 9 geros akys, bet tada man rastelis su uzmetamom akim pasislenka i sona... ir tokiau mezgant vis neatitinka kazkodel (tai, kad pirmos akies isvis nereikia ziureti, tai jau supratau, bet ir tai nepadeda) nu zodziu...
pagal schema tai tarsi turetu viskas gautis, nu bet man kazkaip nesigauna
gal kazkur klaida iveliau bet lygtai tikrinau - niekur nieko iki tos vietos lyg ir nesupainiojau
dabar isardziau, nes kazkaip per daug akiu uzsidejau, labai jau plati suknele gautusi - savo bobute ivilkt galeciau
is naujo bandau megzt ir tuoj priartesiu prie tos vietos, tai paziuresiu kas ten man gausis
o kiek as supratau pagal schema 28 eilej ten ne sumezgimai, o persuktos akys turi but ismegztos ar ne?
QUOTE(siaudukes @ 2011 03 01, 12:59)
nors suknios žavingos
nors suknios žavingos
gyvenam ne viduramžiais. Žmogus pats gyvenimo kalvis o ne visokie zababonai. Čia aišku ne į temą. Šiaip tai aš labai dažnai užsuku čia pasigrožėt. Viliutės darbai man tiesiog tobuli. Po ženatvės su tokiom suknelėm nors ir tvanas