Ingrida gal-aciu uz pagyrimus,tavo suknele gavosi nuostabi..
Ligvitos suknele idomi,manes irgi prase tokia pacia numegzti,kaip idomu...
as buciau dejusi daugiau volanu...
protinga kritika visada gerai ir net labai, padeda tobulėt, bet pašaipumas tai tieisog juokina. o nemokantis megzt žmogus nebent fasoną, madingumą, tinka, netinka gali komentuot, kritikuot, girt, bet ne patį mezgimą.
Nu nežinau... aš pavyzdžiui siūti nelabai moku, bet tikrai galiu pasakyt kur prastai pasiūta tas pats ir su mezgimu.
Be to, pačio mezgimo niekas ir nekritikavo. Kaip aš supratau tai tiesiog dviprasmiškai frazė nuskambėjo...
Be to, pačio mezgimo niekas ir nekritikavo. Kaip aš supratau tai tiesiog dviprasmiškai frazė nuskambėjo...
QUOTE(Jollyk @ 2011 04 16, 20:46)
as buciau dejusi daugiau volanu...
na, manes prase butent tiek ju deti...
QUOTE(mazge1979 @ 2011 04 16, 17:38)
komentuoja pastoviai ne į temą tos, kurios neturi ką parodyt arba mažai rodo. aiškiai parašyta nė į vienos mezgėjos. o ka diš pav niekas nerašė., numegzkit tokią suknę pačios tada ir komentuokit, o tai kitą sukritikuot yra lengviausia. Mane Ligvitos drabai žavi ir visada žavėjo
Visu pirma cia yra viesas forumas ir savo nuomones man issreiksti nieks neuzdraus Ir visu pirma ne sukne komentuota o komentaras parasytas del issireiskimo
QUOTE(varna575 @ 2011 04 16, 18:54)
Aš irgi nesuprantu dėl ko čia taip buvo smaginamasi Juk Ligvita nerašė, kad čia jos autorinis darbas, tik kad ji nematė šio modelio išpildymo. Liusasita juk įdėjo ne savo megztą suknelę, o kažkieno sukurtą modelį. Būkim teisingos pačios sau - ar labai daug čia iš mūsų kūria savo modelius Juk visos kopijuojam - viena nuo kitos, iš interneto. Aš asmeniškai be paaiškinimo nenumegzčiau tokios suknelės, jau vien todėl žaviuos Ligvita, kad ir tarp rankų darbo masinės gamybos atrado ir realizavo kažką naujo ir nepaprastai elegantiško
Labai norėtusi pamatyti šią suknelę su šeimininke
Labai norėtusi pamatyti šią suknelę su šeimininke
ir idejau be jokiu piktu tikslu ... O tik pamaciau Ligvitos sukurta grazuole, ir prisiminiau, kad lygiai toki pat modeliuka pries kelis men prase numegzti viena mergina ir sia nuotrauka kaip pavyzdi pateike ... Va pas jollyk matyt irgi ta pati buvo uzsukusi
QUOTE(Lusasita @ 2011 04 16, 23:07)
ir idejau be jokiu piktu tikslu ... O tik pamaciau Ligvitos sukurta grazuole, ir prisiminiau, kad lygiai toki pat modeliuka pries kelis men prase numegzti viena mergina ir sia nuotrauka kaip pavyzdi pateike ... Va pas jollyk matyt irgi ta pati buvo uzsukusi
ir pas mane buvo,ir su ta pacia nuotrauka,ir as Ligvitos suknele pamaciusi, apie ja pagalvojau .O Lusasitos zinuteje neizvelgiu visiskai nieko blogo.
Ir kitos komentavusios galvoju nieko blogo nenorejo.
Taip liudnai uzbaigiam temele .Linkiu naujoje mums buti supratingesnemis,atlaidesnemis ir neieskoti blogio ten,kur jo nera.
Ligvita-graži savo paprastumu ir nematytu modeliuku suknutė