Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Oho Ligvita, o kokia lengvute atrodo... o cia gal vestuvine?

Va mano vienas senas projektelis, neturiu kitokios nuotraukos:

user posted image

dabar esu viena laabai grazia ipusejus, na ne, net arti pabaigos su nerimu, tik reik pagimdyti, atgauti formas, kad galeciau pasimatuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2011 04 15, 18:43)
Super ,perziurejau visu darbelius cia,superiniai net paciai noris tokiu,kazka orginalaus vasarai  nail.gif ,bet kol nusinersiu ziema ateis  verysad.gif
Gal  kur Siauliuose butu galima kad kas nunertu suknute ,rudeniui ilga paltuka.Gal kas zinote? dekinga uz informacija buciau  aciuks.gif

verysad.gif VIS DAR IESKAU ax.gif
Atsakyti
o Ligvitos suknele thumbup.gif thumbup.gif pas mane archyve jau seniai blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patiko
musiuke dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 04 15, 20:24)
na drysciau sakyt, kad modelis tikrai nenusiziuretas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pilna citata buvo tokia mirksiukas.gif

QUOTE(Ligvita @ 2011 04 15, 21:24)
na drysciau sakyt, kad modelis tikrai nenusiziuretas ne nuo vienos mezgejos smile.gif

nesuprantu, kodel uzsipuolet Ligvita, ji juk niekur nesake, kad tai jos autorinis darbas g.gif sake, kad naujas mirksiukas.gif

be to visos mezgam darbus panasius i kazka. Ir, jei visos megztumem viena ir ta pacia suknele, vistiek visu mezgeju ji butu kazkiek kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
komentuoja pastoviai ne į temą tos, kurios neturi ką parodyt arba mažai rodo. aiškiai parašyta nė į vienos mezgėjos. o ka diš pav niekas nerašė., numegzkit tokią suknę pačios tada ir komentuokit, o tai kitą sukritikuot yra lengviausia. Mane Ligvitos drabai žavi ir visada žavėjo 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nesuprantu dėl ko čia taip buvo smaginamasi g.gif Juk Ligvita nerašė, kad čia jos autorinis darbas, tik kad ji nematė šio modelio išpildymo. Liusasita juk įdėjo ne savo megztą suknelę, o kažkieno sukurtą modelį. Būkim teisingos pačios sau - ar labai daug čia iš mūsų kūria savo modelius g.gif Juk visos kopijuojam - viena nuo kitos, iš interneto. Aš asmeniškai be paaiškinimo nenumegzčiau tokios suknelės, jau vien todėl žaviuos Ligvita, kad ir tarp rankų darbo masinės gamybos atrado ir realizavo kažką naujo ir nepaprastai elegantiško wub.gif
Labai norėtusi pamatyti šią suknelę su šeimininke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2011 04 16, 12:01)
Oho Ligvita, o kokia lengvute atrodo... o cia gal vestuvine?

AHA, Ccia bus vestuvems
QUOTE(saulemeile @ 2011 04 16, 16:45)

Siaip tai nemaciau tos nuotraukos iki siol. Kliente atsinese siuta suknute su volanais ir paklause ar galima kazka panasaus numegzt.... O ir kiek iziuriu, Lusasitos ikeltam paveiksliuke suknute tikrai ne ranku darbo... Taip kad nera cia ko dantis rodyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 04 16, 19:38)
komentuoja pastoviai ne į temą tos, kurios neturi ką parodyt arba mažai rodo. aiškiai parašyta nė į vienos mezgėjos. o ka diš pav niekas nerašė., numegzkit tokią suknę pačios tada ir komentuokit, o tai kitą sukritikuot yra lengviausia. Mane Ligvitos drabai žavi ir visada žavėjo  4u.gif

o aš ir nebijau sakyti kritikos. manot kad užtenka tik su meile viska daryti. kai kurios taip skubina pasirodyt kad net neišplauna modelių, gink dieve ne visos. aš žaviuosi ne vienos čia esančios darbeliais. būtent šita saujelė mezgėjų ir vertos pagyrų, ir turi net užsakymų nes savo markės negadina. o kitos jei nemoka priimti kritikos tai kam tada rodytis? manau kaip tik sveika išklausyti pasimokinti pasvarstyti kas negerai. jūs manot kad kritikuoti neturi teisės net tie kas visai neraukia apie mezgimą? tai būtent tie žmonės nešioja kitų numegztą daiktą, ir visai jam būna dzin kiek ten meilės įdėta, jam svarbu kokybiškas ir estetiškas gaminys.
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2011 04 16, 20:12)
AHA, Ccia bus vestuvems
Siaip tai nemaciau tos nuotraukos iki siol. Kliente atsinese siuta suknute su volanais ir paklause ar galima kazka panasaus numegzt....  O ir kiek iziuriu, Lusasitos ikeltam paveiksliuke suknute tikrai ne ranku darbo... Taip kad nera cia ko dantis rodyt wink.gif

neįsižeiskit. mirksiukas.gif seniai madoje jau viskas išrasta ir atrasta. nieko naujo neišmislysi. suknutė tikrai labai daili ir atlikta be priekaištų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2011 04 16, 18:54)
Labai norėtusi pamatyti šią suknelę su šeimininke bigsmile.gif

Manau, kad parodysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2011 04 16, 19:14)

neįsižeiskit.  mirksiukas.gif seniai madoje jau viskas išrasta ir atrasta. nieko naujo neišmislysi. suknutė tikrai labai daili ir atlikta be priekaištų.  wub.gif

pilnai su tuo sutinku, tuo labiau, kad ir nesakau jog tai mano atradimas. 4u.gif Siutu suknuciu tokio tipo tikrai ne viena ir ne dvi maciau. O va pasirodo ir trikotazinis variantas yra
Atsakyti
Praejusios vasaros atgarsiai
user posted image
Atsakyti