Tai kad paslapties nėra. Nusimezgi ilgą juostą, perlenki pusiau, susuki visaip ir prisiūni. Tokios roželės ir gaunasi
QUOTE(taram-param @ 2011 04 10, 21:30)
Niu pasirodysiu ir aš
Jau seniai megzta suknutė, bet niekaip neprisiruošiau nufotografuoti
Labai orginali suknute
[quote=taram-param,2011 04 10, 19:30]
Niu pasirodysiu ir aš
Vau! Labai graži suknelė.
Niu pasirodysiu ir aš
Vau! Labai graži suknelė.
taram-param suknele labai grazi Ir tos geles...
Ačiū mergaitės, smagu kai pagiria Taip ir jaučiu kaip įkvėpimas kyla dar ir dar megzti
taram-param, nerealiai pasirodyk apsirengusi prasau....
Jai pasuknelės reikia, nes biški šviečia kiaurai, plonytė jinai tokia. Kai pasisiūsiu pasuknelę, būtinai parodysiu
man irgi patiko sukniukas.
net įsivaizduoju tokią ir sau tik kažkodėl tamsią, su abiem pečiais (vienu man netinka-išbandyta) ir tas gėles labiau gėliškesnes, gal net iš medžiagos susukt
net įsivaizduoju tokią ir sau tik kažkodėl tamsią, su abiem pečiais (vienu man netinka-išbandyta) ir tas gėles labiau gėliškesnes, gal net iš medžiagos susukt
Merginos, gal kuri mezgete panasia moherinuke? Labai ieskau schemutes. Turiu ranka rasyta varianta, bet ne viska iziuriu.
Sveikutės,
Labai gražūs visų darbeliai, o Viliuteees darbai nerealūs, žadą atima. Man iki tokių šedevrų dar toli darbar kaupiu pavyzdžius, gal kada ateity išbandysiu. O dabar noriu kokią nors paprastą iki kelių suknelę nusinarpliot, galbūt su pynėm iš pusvilnos. Gal turit kokių modeliukų
Labai gražūs visų darbeliai, o Viliuteees darbai nerealūs, žadą atima. Man iki tokių šedevrų dar toli darbar kaupiu pavyzdžius, gal kada ateity išbandysiu. O dabar noriu kokią nors paprastą iki kelių suknelę nusinarpliot, galbūt su pynėm iš pusvilnos. Gal turit kokių modeliukų