Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Vikse, galetum imesti schemute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 02 20, 18:29)
Na, cia visi komplimentai suknutes savininkei smile.gif Smagu kai zmogus vertina originaluma ir nepraso 20 klono, o renkasi kazka savo.

gal cio rastas geriau matysis...

Viskas, einu dirbt toliau... reikia pabaigti eilini klona, kurio negaliu iveikt jau visa savaite, matyt todel kad jau mirtinai igrises modelis... Ir imtis kitu darbu smile.gif

Labai gražu,aš kai megzti nemoku tai man visada gražu,turbūt ir darbas greičiau einasi su virbalais nei su vašeliu. thumbup.gif
Dėl klonu tai as sutinku,man irgi patinka kurti kažka naujo,nei ta pati daryti jau kelinta kartą
Atsakyti
Laba diena,
noriu paprašyti pagalbos. Įsimylėjau vieną Viliuteee suknelę http://public.fotki....5425.html#media ir nesiseka surasti kokią panašią servetėlę. Gal kas kur matėt, gal kartais net turit ką nors panašaus. labai būčiau dėkinga aciuks.gif
Na toks durnumas užėjo, kad niekas kitas negražu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 02 20, 17:29)
Na, cia visi komplimentai suknutes savininkei smile.gif Smagu kai zmogus vertina originaluma ir nepraso 20 klono, o renkasi kazka savo.
Papildyta:
user posted image

gal cio rastas geriau matysis...

user posted image
Viskas, einu dirbt toliau... reikia pabaigti eilini klona, kurio negaliu iveikt jau visa savaite, matyt todel kad jau mirtinai igrises modelis... Ir imtis kitu darbu smile.gif

Ligvita, norejau paklaust, gal galit atsiust rasteli sios "serveteles"? As turiu labai panasia schema, ale labai neiskaitomas variantas pas mane... blush2.gif
Atsakyti
Deja, ... turiu tik nuotrauka pacios serveteles, o rasta "derinau" i ta nuotrauka ziuredama, na, apacioj kur rombiukai, tai is kitos serveteles paimtas rastelis
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2011 02 23, 11:03)
Vikse, galetum imesti schemute? 4u.gif

sudedu viska, ka turiu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 02 24, 20:31)
sudedu viska, ka turiu smile.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
pasirodau su nauja suknute ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmą kartą šitoje temoje rašau, bet iškart ir rodausi suknelę.
Nerta iš plonyčių lininių siūlų, ilgis - šiek tiek žemiau kelių.
http://public.fotki....l/dsc-0192.html
Atsakyti
Rodausi su savo megzta suknia smile.gif
Su dirželiu:
user posted image

Ir be dirželio:
user posted image
Atsakyti
Koks dailumas suknytės 4u.gif .Labai gražiai rankovės įsiūtos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Carnitaster, Sauadsa, šaunios suknytės. Neblogai ir su dirželiu, ir be dirželio.
Atsakyti