Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(sauadsa @ 2011 04 01, 10:12)
Ačiū  smile.gif . Pradėjau nuo 149 akių, tai gan nemažai manau. Apačios atnarėlę mezgiau 3 numerio virbalais,  paskui pakeičiau į mažesnio numerio. Ir šiek tiek pagarinau atnarėlę susiuvus. O siūliukai čia Alize Cashmira, man jie labai patiko, smagūs megzti 4u.gif

Labai graži suknelė:)Gal galėtumėt įmesti rašto schemutę?Iš nuotraukos nelabai matosi blush2.gif Kiek siūliukų tokiam grožiui suėjo?
Atsakyti
QUOTE(xxxBoniaxxx @ 2011 04 01, 13:34)
Labai graži suknelė:)Gal galėtumėt įmesti rašto schemutę?Iš nuotraukos nelabai matosi blush2.gif Kiek siūliukų tokiam grožiui suėjo?

Kad neturiu schemučių. Viršutinėj daly tose juostose perlinio raščiuko trikampiukai, ir visas raštas ax.gif . O sunaudojau 600 g Alize Cashmira siūlų., rašiau berods jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 02 18, 16:12)
Butent, kad matosi, jog gelyciu daugeja, bet cia taip tolygiai isplateja. Kaip ta padaryti, vis suku galva, bet nesugalvoju,  nuotraukose nesimato g.gif

Sveiki,
netiketas sutapimas, bet as irgi pradejau nerto tokia pat suknele savo mergytei:)
Gal galetumete pasakyti kaip issprendete ta problema su platejimu?:)aciu
Atsakyti
QUOTE(Editadan @ 2011 04 01, 19:21)
Sveiki,
netiketas sutapimas, bet as irgi pradejau nerto tokia pat suknele savo mergytei:)
Gal galetumete pasakyti kaip issprendete ta problema su platejimu?:)aciu

Gal ten galima koki trikampiuka imegzt ir ant jo uzmegzt gelyte, gal butu taip imanoma. Cia mano pamastymai
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 19:38)
Gal ten galima koki trikampiuka imegzt ir ant jo uzmegzt gelyte, gal butu taip imanoma. Cia mano pamastymai

Dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Editadan @ 2011 04 01, 20:19)

Ner uz ka, kad tik pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 03 30, 10:48)
Negaliu nepasidalint, labai jau man gražu
atsitiktinai radau Statkevičiaus moherio suknutę
user posted image
ir jos paprastesnis variantas
user posted image
jei ką sudomins, plačiau http://knitting-club.blogspot.com/

tas trumpesnis variantas nerealus.bet kadangi dar nesu virtuozu sukneliu srity,tai neismastau,kaip reiketu is trikampes serveteles isgaut kvadratine forma.gaila sijono schemos nera
Atsakyti
[quote=Ligvita,2011 03 30, 10:45]
Pora naujienu. kad manes nepamirstumete, tik nuotraukos nelabai vykusios, nes fotografavau vakar jau pritemus.... Jei spesiu, pries suknutems iskeliaujant, bandysiu jas perfotografuoti.
user posted image

Tą pirmąją ir aš pernai kankinau doh.gif .Tas motyvų įkomponavimas man daug "kainavo" ir kantrybės,ir darbo.
Net nefotkinau į forumą.
Atsakyti
Sveikos auksarankės.. žaviuosi jūsų darbelais... gal kuri galėtumėte pasakyti.. koks raštelis ar schema šios sknelės:

user posted image

Kiek reiketu deti akių.. megzti nuo apačios? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Is siulu likuciu smile.gif
Atsakyti
gal kas turit sios suknytes rasteli labai prasau gal kas imesit?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2011 04 03, 13:29)
gal kas turit sios suknytes rasteli labai prasau gal kas imesit?

Turiu stai tokia ,kad negadinti temos psl,dedu nuoroda 4u.gif
http://i014.radikal.ru/1102/6b/512a52817df0.jpg
Atsakyti