Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(aide @ 2011 03 30, 11:50)
Reikia pagalbos!  blush2.gif  Radau tokia suknele, man atrodo,kad cia SM, bet niekaip nesumastau nuo ko pradeti nerti, gal galite kas patarti? ar ji neriama kaip nors ratu, ar is dvieju gabalu priekio ir nugaros, kaip padaryti ta virsu tas tokias rankovytes...Buciau labai dekinga  4u.gif
user posted image

Siaip tai kiekviena mezgeja turi savo mezgimo stiliu. Vienos mezga atskirus gabaliukus ir juos susiuva, kitos mezga ratu:) Kiek maau, tai si suknute nerta nuo virsaus i apacia. Pirmiausia nunertas ratas aplink kakla, o paskui, palikus skyles rankoms, nrta ratu zemyn. Jei rusiskai skaitote, tai osinkoje ir schemutes, ir patarimai, ir jau iskepti variantai su tam tikromis korekcijomis:)

http://club.osinka.r...pic.php?t=44130
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2011 03 30, 13:55)
Siaip tai kiekviena mezgeja turi savo mezgimo stiliu. Vienos mezga atskirus gabaliukus ir juos susiuva, kitos mezga ratu:) Kiek maau, tai si suknute nerta nuo virsaus i apacia. Pirmiausia nunertas ratas aplink kakla, o paskui, palikus skyles rankoms, nrta ratu zemyn. Jei rusiskai skaitote, tai osinkoje ir schemutes, ir patarimai, ir jau iskepti variantai su tam tikromis korekcijomis:)

http://club.osinka.r...pic.php?t=44130

Aciu jums labai 4u.gif as ir pradejau ratu ziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
Oj merginos, kokius gražius šedevrus mezgate wub.gif wub.gif wub.gif

Įkeliu nebaigtą savo suknytės variantą smile.gif Nežinau ir niekaip nesugalvoju, ką daryti su viršumi g.gif Gal Jumi kils kokių minčių bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuchiuke: 31 kovo 2011 - 12:32
Iš tų juodų siūlų reikia primegzti tokias nedideles rankovytes sparniukus
Atsakyti
simuchiuke labai graži suknelė wub.gif Matau muselėmis mezgei... nuo apačios mezgei? kiek akių dėjai? kiek mažinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 03 31, 15:14)
Iš tų juodų siūlų reikia primegzti tokias nedideles rankovytes sparniukus

Žinok, bandžiau, bet man nesigauna. kelis variantus jau dariau, tik siūlus sugadinau. Bet jau lyg ir turiu vieną mintį blush2.gif

QUOTE(wavin @ 2011 03 31, 16:28)
simuchiuke  labai graži suknelė  wub.gif  Matau muselėmis mezgei... nuo apačios mezgei? kiek akių dėjai? kiek mažinai?  ax.gif

Dėkuj. Tiesą sakant pirmą kartą mezgiau tokį šedevrą ir bijoju, kad muselių raštas gali nelabai kaip atrodyt , bet visai gerai gavos biggrin.gif Nebandžiau dar servetėlinių raštų, tai rizikavau šitą. Nusimezgiau viršų, susiuvau, paskui su vašeliu rinkau akis ir mezgiau apvaliai. Tiesą sakant net neskaičiavau, tiesiog surinkau ir viskas. Platinau iš akies ir kaitaliojau virbalų storius, pradžioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuchiuke: 31 kovo 2011 - 15:55
simuchiuke,labai idomus variantas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
simuciuke: labai daili suknele. smile.gif Man prie jos labai graziai atrodytu koks juodos spalvos bolero. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 23, 21:31)

Pimojoj tikrosios spalvos smile.gif

Rasa32 jau suknytes grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 25, 22:19)
Mano paprastutė suknelė smile.gif

user posted image

labai daili suknyte thumbup.gif ir tau labai tinka. ar i apacia jos ne kiek neplatinai? as savo mezgiau tiesiai, bet man labai prie koju prigludus guli. Gal pabandyt palygint g.gif
Atsakyti
Ir putlesnės moteriškės nori suknių biggrin.gif
user posted image
Truputis mezginys į šoną paplaukęs, fotografas labai jaunas buvo...nepasakė, kad pasitaisyti biggrin.gif
Tikroji spalva be pasuknės
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 01 balandžio 2011 - 08:17
QUOTE(Krirma @ 2011 04 01, 09:01)
labai daili suknyte  thumbup.gif  ir tau labai tinka. ar i apacia jos ne kiek neplatinai? as savo mezgiau tiesiai, bet man labai prie koju prigludus guli. Gal pabandyt palygint  g.gif

Ačiū smile.gif . Pradėjau nuo 149 akių, tai gan nemažai manau. Apačios atnarėlę mezgiau 3 numerio virbalais, paskui pakeičiau į mažesnio numerio. Ir šiek tiek pagarinau atnarėlę susiuvus. O siūliukai čia Alize Cashmira, man jie labai patiko, smagūs megzti 4u.gif
Atsakyti