Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(bastinga @ 2011 03 23, 13:57)

O kolkas rodau kitą vestuvinę suknytę blush2.gif

Labai patiko suknytė wub.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif
Norėčiau mamai numegzti suknutę, tačiau turi viena problemėlę ji turi toki, kaip kad būtų nėščia atsikišusį pilvoką, dėl kurio ji negali niekaip rasti jokio sijono ar suknutės, kuri jai tiktų. Jin žema 1,58 m ūgio yra vidutinio sudėjimo.

Gal galėtumėte patarti kokio modeliuko ir raštelio suknutę būtų galima pasirinkti ,kad jai puikiai tiktų? blush2.gif
Atsakyti
Pasirodisi ir čia
tik pamusaliukas netinkamas,nuo kitis sukneles
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2011 03 25, 18:48)
Labutis  mirksiukas.gif
Norėčiau mamai numegzti suknutę, tačiau turi viena problemėlę ji turi toki, kaip kad būtų nėščia atsikišusį pilvoką, dėl kurio ji negali niekaip rasti jokio sijono ar suknutės, kuri jai tiktų. Jin žema 1,58 m ūgio yra vidutinio sudėjimo.

Gal galėtumėte patarti kokio modeliuko ir raštelio suknutę būtų galima pasirinkti ,kad jai puikiai tiktų?  blush2.gif

Modeliukas, manyciau, tiktu paaukstintu liemeniu, po krutine (graikisko stiliaus). Prisleps pilvuka, pailgins figura. Nugaroje galima akiu prideti nedaug, priekyje-daugiau. As pati esu 1.56 m ugio, tik smulkaus sudejimo. Man tokie modeliukai tinka. Tik nuo liemens sau labai nedaug platinu.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 25, 17:27)
Dekoju visoms uz komplimentus 4u.gif pati negaliu atsidziaugti savo naujom spalvom biggrin.gif
Mezgiau is Schachenmayr Extra Merino atskiras dalis ir susiuvau.Toks rastas labai dekingas susiuvimui,nesimato jokios sijono siules.

Dar konsultuojuos del tokio rastelio: kaip mezgete? kiek akiu suimate, kas kiek uzdedate? matau, kad ir liemuo iliemenuotas, kuriose vietose mazinote akis? ar is sonu, ar tolygiai per visa liemeni? is viengubo siuliuko, ar dvigubo? kokio nr virbalais ir kiek sunaudojote siulu? oj, kiek daug klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 25 kovo 2011 - 20:52
QUOTE(Uo-ga @ 2011 03 25, 16:46)
Prasau padekite Viliuteeeei rasti greiciau siuos siuliukus biggrin.gif Mes laukiam kada prades mus mokyti nerti ta nuostabia suknele biggrin.gif  wub.gif  4u.gif

Atrodo, viska saziningai skaitau, o vis tiek praziopsojau blush2.gif kokia suknyte zadate su Viliuteee nerti... Gal ir as noriu smile.gif
Atsakyti
Mano paprastutė suknelė smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=sauadsa,2011 03 25, 22:19]Mano paprastutė suknelė smile.gif

nu nei kiek ne paprastute ir labai grazi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 25 kovo 2011 - 21:26

Viliuteee, ačiū smile.gif . Sulaukti pagyros iš tokios profesionalės kaip Jūs man labai malonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 25 kovo 2011 - 21:30
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 25, 22:19)
Mano paprastutė suknelė smile.gif

labai grazu thumbup.gif
neoriginalus klausimas:siuliukai? Kiek? biggrin.gif

ir dar...panos, ar jums neissisedi uzpakalis megztoms suknutems? viena mezgiau, tiesaus silueto,darbas sedimas, po dienos labai siaip sau atrodo...gal siulai netinkami.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 03 26, 00:03)
labai grazu thumbup.gif
neoriginalus klausimas:siuliukai? Kiek? biggrin.gif

Siūlai Alize Cashmira, sumezgiau 600 g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2011 03 25, 21:10)

tik pamusaliukas netinkamas,nuo kitis sukneles

thumbup.gif o as jau metai ieskau tokios spalvos pamusalo doh.gif
Atsakyti