Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 14:18)
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu. doh.gif

tikrai, kad zygdarbis, ka cia bepridursi thumbup.gif sekmes ir toliau kuriant tokius nuostabius darbelius
Atsakyti
aciu,mergaites uz mano ,,zygdarbio" biggrin.gif ivertinima.
Rasa 32,kokia grazi man tavo suknele,kaip noreciau tokios. ax.gif Pamenu jaunystej esu turejusi kazka tokiu spalvu deriniu. smile.gif
Atsakyti
rasa32 labai miela suknelė wub.gif
Atsakyti
rasa32 labai žavi suknelė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
rasa32 be galo daili suknutė drinks_cheers.gif
Viliuteee ir Bastinga kaip visad karsta.gif karsta.gif victory.gif victory.gif good.gif good.gif
Atsakyti
rasa32, labai labai daili ir elegantiska suknele... thumbup.gif
Atsakyti
rasa32, labai dailu, ir labai tinka thumbup.gif
Viliutee ir bastingos suknutės išvis užima kvapą, kaip gražu.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 23, 22:31)
Ojaja  bigsmile.gif ,kiek sukneliu uzderejo bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Po tokiu nuostabiu Viliuteee ir bastingos kuriniu  wub.gif ,mano kur kas kuklesne margute smile.gif

user posted image user posted image

Pimojoj tikrosios spalvos smile.gif

o is kokiu siulu mezgete margute? su valu ar atskirai dalis mezgete ir susiuvote?
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 16:48)
man nerodo bastingos sukneles ax.gif

mergaites,gal kuri kur matet naujuju maxiu.gal gariunuose ar kur didmiesciu parduotuvese
http://nitka.kiev.ua...products_id=199

Prasau padekite Viliuteeeei rasti greiciau siuos siuliukus biggrin.gif Mes laukiam kada prades mus mokyti nerti ta nuostabia suknele biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 03 23, 15:29)
Bastinga, irgi labai simpatiška suknytė. O kaip ji platinta, gal keičiant virbalus?

Ačiū labai už komplimentus visoms visoms 4u.gif
Suknutė platinta didinant lapelius ax.gif

Rasa32
-nuostabi suknelė 4u.gif labai gražiai suderintos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 25 kovo 2011 - 15:55
Dekoju visoms uz komplimentus 4u.gif pati negaliu atsidziaugti savo naujom spalvom biggrin.gif

QUOTE(viltuse @ 2011 03 25, 16:18)
o is kokiu siulu mezgete margute? su valu ar atskirai dalis mezgete ir susiuvote?

Mezgiau is Schachenmayr Extra Merino atskiras dalis ir susiuvau.Toks rastas labai dekingas susiuvimui,nesimato jokios sijono siules.

Atsakyti
QUOTE(Uo-ga @ 2011 03 25, 16:46)
Prasau padekite Viliuteeeei rasti greiciau siuos siuliukus biggrin.gif Mes laukiam kada prades mus mokyti nerti ta nuostabia suknele biggrin.gif  wub.gif  4u.gif

uzsakiau siulu vienoj parduotuvej.laukiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 25, 18:19)
uzsakiau siulu vienoj parduotuvej.laukiu smile.gif

jei reiks ilgai laukti,sutariau su kliente del paprastu maxi
Atsakyti