Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 14:18)
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu.

tikrai žygdarbis, tiek įdėto darbo tiek laiko atžvilgiu. Po tokio žygio, tai moherinukė kaip atpalaiduojamasis masažas pirštams smile.gif

QUOTE(bastinga @ 2011 03 23, 15:57)

be galo dailus priekis. wub.gif
Atsakyti
man nerodo bastingos sukneles ax.gif

mergaites,gal kuri kur matet naujuju maxiu.gal gariunuose ar kur didmiesciu parduotuvese
http://nitka.kiev.ua...products_id=199
Atsakyti
viliuteee, na jau sitas tavo zygdarbis tai jau tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

bastinga, garzus suknytes variantas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 14:48)
mergaites,gal kuri kur matet naujuju maxiu.gal gariunuose ar kur didmiesciu parduotuvese
http://nitka.kiev.ua...products_id=199

Jonavoj yra 4u.gif ale pačiupinau ir net nemačiau, kad su viskoze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 23, 16:53)
Jonavoj yra  4u.gif ale pačiupinau ir net nemačiau, kad su viskoze  blush2.gif

panasiu su tokia etikete jau senai yra,bet ten dar turi buti parasyta viskoze
Atsakyti
Viliuteee ir bastinga nuostabu wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, nuostabu. Čia reikėtų pažvelgti toms, kurios bet kokius atskirai nertus motyvus airiškais nėriniais vadina.
Bastinga, jau nebežinau, kokius komplimentus rašyti. Visada kruopštu, gražu, stilinga.
Atsakyti
Mergaites, labai prsau pagalbos! 4u.gif

Mezgu macherinuke su 3 numerio virbalais pagal serveteles schemute. Apsiskaiciavau, kad man aplinkui reiketu kokiu 200 akiu, bet pagal motyvus kai issiskaiciuoju tai man pradeti reikia nuo antros treciosios dalies, tai labai grazus vaizdelis pasilieka nemegztas ir dar bijau, kad suknyte gausis per trumpa sad.gif Gal patartumete ka daryti 4u.gif Gal prideti dar viena motyva? Bet tada gausis labai pusta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(planuotuke @ 2011 03 23, 19:47)
Mergaites, labai prsau pagalbos!  4u.gif

Mezgu macherinuke su 3 numerio virbalais pagal serveteles schemute. Apsiskaiciavau, kad man aplinkui reiketu kokiu 200 akiu, bet pagal motyvus kai issiskaiciuoju tai man pradeti reikia nuo antros treciosios dalies, tai labai grazus vaizdelis pasilieka nemegztas ir dar bijau, kad suknyte gausis per trumpa sad.gif Gal patartumete ka daryti  4u.gif  Gal prideti dar viena motyva? Bet tada gausis labai pusta?  doh.gif

apie tai jau pasisakiau mocherinukiu temoje.jus tiesiog nuo per daug akiu pradejote.bent jau 150 tai tikrai butu pakake

viosim
Kkunigunda
Lusasita
panelė J
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 23 kovo 2011 - 18:52
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 20:50)
apie tai jau pasisakiau mocherinukiu temoje.jus tiesiog nuo per daug akiu pradejote.bent jau 150 tai tikrai butu pakake

Labai dekoju, kad mane isgirdote 4u.gif
Is tikro tai ir uzsidejau 150 akiu, bet pasirode taip siaurai, kad issigandau, jog bus per siaurai blush2.gif Jei per liemeni 90-95 tikrai uzteks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(planuotuke @ 2011 03 23, 20:10)
Labai dekoju, kad mane isgirdote  4u.gif
Is tikro tai ir uzsidejau 150 akiu, bet pasirode taip siaurai, kad issigandau, jog bus per siaurai  blush2.gif  Jei per liemeni 90-95 tikrai uzteks?  ax.gif

As lygiu rastu,ne kiaurarasciu megzdama 2 nr virbalais, krutinei(90 cm)issiplatinu iki 130 akiu ir pilniausiai pakanka,o mezgant 3 nr ir dar kiaurarasciu Jusu liemeniui tikrai bus i valias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 23 kovo 2011 - 20:59
Ojaja bigsmile.gif ,kiek sukneliu uzderejo bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Po tokiu nuostabiu Viliuteee ir bastingos kuriniu wub.gif ,mano kur kas kuklesne margute smile.gif

user posted image user posted image

Pimojoj tikrosios spalvos smile.gif
Atsakyti