Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(simuchiuke @ 2011 03 23, 09:49)
Pasakykit žaliai varnai biggrin.gif Kiek maždaug padidėja išsiplečia raštas, jei pvz. servetėlės skersmuo yra 20cm, tai maždaug kiek ji padidėja?  4u.gif

nelabai supratau klausimo ax.gif

dilailaila,aciu uz tokius mielus atsiliepimus,o jus nelaukit ilgai,pradekit ir pirmyn.

rosebud1 aciu 4u.gif

viosim,aciu .O del pagrindo tikrai vargo turejau,deliojau visas spalvas,bet si man pasirode labiau tinkanti.Kita pabandysiu su ruda,nes dar liko margiuku siulu ir detaliu is ju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 23 kovo 2011 - 09:15
Viliuteee, kaip visada Jūsų suknelė nuostabi wub.gif , skoninga, išbaigta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man taip pat šilčiau ir maloniau atrodytų tamsiai rudas pagrindas, na bet čia tikriausiai todėl, kad pilkos nemyliu. Visi Jūsų darbai atrodo labai išbaigti, tvarkingi ir gražūs.
Aš turiu didelį prašymą, praverčiau daugybę schemų, peržiūrėjau daug forumų, bet niekaip nerandu schemos nors panašios pagal kurią yra megzta ši Jūsų krikštynų suknelė
[img]http://public.fotki.com/Viliuteee/vaikams/imgp5425.html#media[img]
doh.gif Gal mano akys kreivos, bet niekaip nerandu |sad.gif o taip noriu nunarplioti savo pupai blush2.gif Aš tiesiog įsimylėjau šią suknelę ax.gif Gal galėtumėt pagelbėti ir pasidalinti šia schema arba bent užsiminti kur ieškoti. Labai Jums ačiū
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 10:12)
nelabai supratau klausimo ax.gif

blush2.gif Jei servetėlė pvz. 20 cm skersmens, mezgant su plonais virbalais ir plonais siūlais, o mezgant su kokio 5nr.virbalais ir moheriniais siūlai, kiek raštas pasidaro didesnis? Apytiksliai, 2 kartus? Neturiu moherinių siūlų pabandymui, o ardosi jie nelabai tai mąstau apie suknelės ilgį. Tikiuosi dabar aiškiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simuchiuke @ 2011 03 23, 11:04)
blush2.gif Jei servetėlė pvz. 20 cm skersmens, mezgant su plonais virbalais ir plonais siūlais, o mezgant su kokio 5nr.virbalais ir moheriniais siūlai, kiek raštas pasidaro didesnis? Apytiksliai, 2 kartus? Neturiu moherinių siūlų pabandymui, o ardosi jie nelabai tai mąstau apie suknelės ilgį. Tikiuosi dabar aiškiau  blush2.gif

o serveteles schemoje kiek eiliu,galesiu mazdaug pasakyti gauto sijono ilgi
Atsakyti
Viliuteee - medalionine suknele labai grazi. Dar idomiau atrodo su margiukais, nei kiek teko matyti viespalves mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu. doh.gif Detales (40 didesniu geliu,25 mazesniu,140 lapu,25 lapu sakeles)buvo nertos visus metu pribegom,sujungimui prireike 8 dienu,apdailai ir siulu galiuku slepimui dar dvieju)Net nezinau kiek tas darbas is tiesu vertas,bet as jo jau kito tokio be metu tikrai nebedaryciau. schmoll.gif Malonumo patyriau tikrai maziau nei nuovargio. doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o cia toki nekoki sijona po apacia pavilkau,kad matytusi busimos sukneles vaizdas.Ja siusis kliente,tad galutinio vaizdo kol kas negaliu parodyti.Tai turetu buti kazkas panasaus i paskutines nuotraukos pavyzdi

user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2011 03 23, 11:18]
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu.

Be galo grazu... Man be galo graziai ziuretusi ant kokio sokoladinio ar sampaninio sijono wub.gif As taip pat dabar darau nerinuka dukrytei is daug gelyciu, tik, zinoma, 100 kartu lengvesni blush2.gif Tai jau isivaizduoju, kas dar laukia sutvarkant darbeli, jei tokiai patyrusiai mezgejelei cia sudetinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 23, 13:18)
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu

Nuostabus darbas wub.gif wub.gif wub.gif Baltai pavydziu tokios kantrybes!
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2011 03 23, 13:18]
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu. doh.gif Detales (40 didesniu geliu,25 mazesniu,140 lapu,25 lapu sakeles)buvo nertos visus metu pribegom,sujungimui prireike 8 dienu,apdailai ir siulu galiuku slepimui dar dvieju)Net nezinau kiek tas darbas is tiesu vertas,bet as jo jau kito tokio be metu tikrai nebedaryciau. schmoll.gif Malonumo patyriau tikrai maziau nei nuovargio. doh.gif

nu tikrai nuostabus ir kruopstus darbas reikalaujantis beproto daug kantrybes ,didele pagarba thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2011 03 23, 12:18]
pagaliau pasirodau su savo metu zygdarbiu. doh.gif

Gerai kad sėdėjau kai pamačiau, o tai... smile.gif
Super. Šaunuolė. Pats pačiausias dideliausias komplimentas už kantrybę... 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee, jetus kiek darbo ir kantrybės reikia tokiai suknelei. Tikrai metų žygdarbis! 4u.gif
Pati dabar neriu "airiškais motyvais" vestuvinę suknelę iš maždaug 500 elementų, balandį bus matyt, kas išėjo blush2.gif
O kolkas rodau kitą vestuvinę suknytę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 23 kovo 2011 - 13:58
Viliuteee, aš tai pradėm kalbos dovaną praradau. Niu, nerealiai gražu. O kai viskas bus sutvarkyta, tai tikrai fantastiškai atrodys wub.gif wub.gif
Bastinga, irgi labai simpatiška suknytė. O kaip ji platinta, gal keičiant virbalus?
Atsakyti