Sita-labai man grazi. Traukiu ja is savo planus. Kitai ziemai
sitos suknutes savininkie pazadejo pasidalinti nuotraukomis ant modelio... na, o kol kas toks variantas. (nekenciu ziemos - arba tamsu fotografuoti, arba baisus vejas laukeir vistiek tenka tamsiam kambary nuotraukas daryt...)
Ligvita,zydroji suknele labai originali
Na, cia visi komplimentai suknutes savininkei Smagu kai zmogus vertina originaluma ir nepraso 20 klono, o renkasi kazka savo.
Papildyta:
gal cio rastas geriau matysis...
Viskas, einu dirbt toliau... reikia pabaigti eilini klona, kurio negaliu iveikt jau visa savaite, matyt todel kad jau mirtinai igrises modelis... Ir imtis kitu darbu
Papildyta:
gal cio rastas geriau matysis...
Viskas, einu dirbt toliau... reikia pabaigti eilini klona, kurio negaliu iveikt jau visa savaite, matyt todel kad jau mirtinai igrises modelis... Ir imtis kitu darbu
Gal kas galetu man atsiusti kontaktus, kas neria sukneles? Arba bent jau pasakykit kur ieskoti
QUOTE(Viksė @ 2011 02 20, 15:39)
Sita-labai man grazi. Traukiu ja is savo planus. Kitai ziemai
Šitos raštas labai bjaurus megzti - dvipusis. Tai truputį lėtai eina. Bet jei parako užteks, kodėl ne
pamelucik, yra rankdarbių skelbimams visas atskiras skyrius
pastebejau, kai nagrinejausi. Kol kas dairausi siulu ir niekur neskubu Pabandysiu-jei bus darbas labai ne prie dusios, keisiu rasteli i vienpusi. Yra panasiu
QUOTE(eya @ 2011 02 22, 11:58)
Šitos raštas labai bjaurus megzti - dvipusis. Tai truputį lėtai eina. Bet jei parako užteks, kodėl ne
QUOTE(Viksė @ 2011 02 22, 12:47)
pastebejau, kai nagrinejausi. Kol kas dairausi siulu ir niekur neskubu Pabandysiu-jei bus darbas labai ne prie dusios, keisiu rasteli i vienpusi. Yra panasiu
O kur būtų galima tą raštelį rasti? Ji jau ir mano saraše
QUOTE(Viksė @ 2011 02 20, 16:39)
graži