Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Sita-labai man grazi. Traukiu ja is savo planus. Kitai ziemai smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 02 20, 16:09)

O čia tai grožis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sitos suknutes savininkie pazadejo pasidalinti nuotraukomis ant modelio... na, o kol kas toks variantas. (nekenciu ziemos - arba tamsu fotografuoti, arba baisus vejas laukeir vistiek tenka tamsiam kambary nuotraukas daryt...)

user posted image
Atsakyti
Ligvita,zydroji suknele labai originali wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, cia visi komplimentai suknutes savininkei smile.gif Smagu kai zmogus vertina originaluma ir nepraso 20 klono, o renkasi kazka savo.
Papildyta:
user posted image

gal cio rastas geriau matysis...

user posted image

Viskas, einu dirbt toliau... reikia pabaigti eilini klona, kurio negaliu iveikt jau visa savaite, matyt todel kad jau mirtinai igrises modelis... Ir imtis kitu darbu smile.gif
Atsakyti
Štai numezgiau tokią suknutę
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas galetu man atsiusti kontaktus, kas neria sukneles? Arba bent jau pasakykit kur ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 02 20, 15:39)

Šitos raštas labai bjaurus megzti - dvipusis. Tai truputį lėtai eina. Bet jei parako užteks, kodėl ne bigsmile.gif

pamelucik, yra rankdarbių skelbimams visas atskiras skyrius 4u.gif
Atsakyti
pastebejau, kai nagrinejausi. Kol kas dairausi siulu ir niekur neskubu smile.gif Pabandysiu-jei bus darbas labai ne prie dusios, keisiu rasteli i vienpusi. Yra panasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2011 02 22, 11:58)
Šitos raštas labai bjaurus megzti - dvipusis. Tai truputį lėtai eina. Bet jei parako užteks, kodėl ne bigsmile.gif

pamelucik, yra rankdarbių skelbimams visas atskiras skyrius 4u.gif

QUOTE(Viksė @ 2011 02 22, 12:47)
pastebejau, kai nagrinejausi. Kol kas dairausi siulu ir niekur neskubu smile.gif Pabandysiu-jei bus darbas labai ne prie dusios, keisiu rasteli i vienpusi. Yra panasiu smile.gif

O kur būtų galima tą raštelį rasti? ax.gif Ji jau ir mano saraše smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 02 20, 16:39)

user posted image

graži smile.gif
Atsakyti