Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

pradesiu kai tik gausiu siulus.Turiu kazkur rasti aukso spalvos rusvu medvilnes su viskoze siulu,o tada jau bus galima kibti i darba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 21, 17:55)
pradesiu kai tik gausiu siulus.Turiu kazkur rasti aukso spalvos rusvu medvilnes su viskoze siulu,o tada jau bus galima kibti i darba. smile.gif

Manot su viskoze reiktu rinktis siulus? O jei vien tik medvilne?
Atsakyti
QUOTE(Uo-ga @ 2011 03 21, 16:01)
Manot su viskoze reiktu rinktis siulus? O jei vien tik medvilne?

su viskoze siulas blizgesio turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 21, 17:52)
su viskoze siulas blizgesio turi  mirksiukas.gif

na taip,ir del to ir dar del to,kad kliente tokiu nori
Atsakyti
Sveikutės, naujokė aš čia... žaviuosi jūsų darbeliais wub.gif Norėčiau pati nusimegzti suknelę iš kid moheros...tačiau kiek peržiūrėjau temų, niekur shemų neradau , kaip megzti , kaip staltiesės... ar pan... gal nuorodėlę įdėtumėte.. blush2.gif Dėkui
Atsakyti
Atidarykit kas nors mocherinių suknelių temą. Aš atidaryčiau, bet nemoku ax.gif Tikrai būtų naudinga, kad visa info būtų vienoje vietoje, profės patarimus dalintų ir t.t. O dabar norinčiai pradėt, įsivaizduoju, kaip reik viską per tiek temų susirankioti doh.gif
Atsakyti
Labai pritariu minčiai atidaryt atskirą moherinių suknelių temą bigsmile.gif Manau, daugiau merginų tuomet drąsiau bandytų įgyvendint svajonę : nusimegzt tokį grožį ( tame tarpe ir aš blush2.gif )
Atsakyti
Pritariu ir as nes norint nusimegzti suknele ypac pradedanciai,nelabai gali ka atrasti ir nezinai kur ieskoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 03 21, 18:13)
Pritariu ir as nes norint nusimegzti suknele ypac pradedanciai,nelabai gali ka atrasti ir nezinai kur ieskoti verysad.gif

Mažiau kalbų- daugiau darbų smile.gif Einu temos atidaryt. Nes tokia suknelė ir mano svajonėse...
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 03 21, 20:20)
Mažiau kalbų- daugiau darbų smile.gif Einu temos atidaryt. Nes tokia suknelė ir mano svajonėse...

saunuole, kad padarete pradzia thumbup.gif 4u.gif , jau maciau jusu temele, tokios temos is tiesu pravercia ne tik pradedanciosioms, ideju pasisemt, kazka naujo suzinot, pasitart....
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 21, 15:52)
aciu uz ,,profesionali",nors tikrai nesu tokia smile.gif
tokia suknele dabar jau numezgu per 4-5 dienas,suprantama ,mano diena zymiai ilgesne nei iprasta zmonems biggrin.gif

nu kaip neprofesonali, jei uzsakymus mezgat mirksiukas.gif

ogo kaip greitai thumbup.gif nerealiai
Papildyta:
QUOTE(lingucis @ 2011 03 21, 18:58)
Labai pritariu minčiai atidaryt atskirą moherinių suknelių temą bigsmile.gif Manau, daugiau merginų tuomet drąsiau bandytų įgyvendint svajonę : nusimegzt tokį grožį ( tame tarpe ir aš blush2.gif )

QUOTE(Eledita @ 2011 03 21, 19:20)

drinks_cheers.gif pritariu, as taip pat viena is tu svajojanciu ir tas info rinkimas ir sustabdo nuo darbu
Atsakyti
[quote=Sirvita,2011 03 21, 23:15]
nu kaip neprofesonali, jei uzsakymus mezgat mirksiukas.gif

tai cia daug tokiu profesionaliu ax.gif Siaip as profesionalem laikau tas ,kurios baige kazkokius tos srities mokslus-dizaina ir tt.O mes cia juk beveik visos savamoksles,kurios is savo hobio bandom dar kriziniu laikmeciu kiek prisidurti.
Atsakyti