QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 21, 17:55)
pradesiu kai tik gausiu siulus.Turiu kazkur rasti aukso spalvos rusvu medvilnes su viskoze siulu,o tada jau bus galima kibti i darba.
Manot su viskoze reiktu rinktis siulus? O jei vien tik medvilne?
QUOTE(Uo-ga @ 2011 03 21, 16:01)
Manot su viskoze reiktu rinktis siulus? O jei vien tik medvilne?
su viskoze siulas blizgesio turi
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 21, 17:52)
su viskoze siulas blizgesio turi
na taip,ir del to ir dar del to,kad kliente tokiu nori
Sveikutės, naujokė aš čia... žaviuosi jūsų darbeliais Norėčiau pati nusimegzti suknelę iš kid moheros...tačiau kiek peržiūrėjau temų, niekur shemų neradau , kaip megzti , kaip staltiesės... ar pan... gal nuorodėlę įdėtumėte.. Dėkui
Atidarykit kas nors mocherinių suknelių temą. Aš atidaryčiau, bet nemoku Tikrai būtų naudinga, kad visa info būtų vienoje vietoje, profės patarimus dalintų ir t.t. O dabar norinčiai pradėt, įsivaizduoju, kaip reik viską per tiek temų susirankioti
Pritariu ir as nes norint nusimegzti suknele ypac pradedanciai,nelabai gali ka atrasti ir nezinai kur ieskoti
QUOTE(ritaava @ 2011 03 21, 18:13)
Pritariu ir as nes norint nusimegzti suknele ypac pradedanciai,nelabai gali ka atrasti ir nezinai kur ieskoti
Mažiau kalbų- daugiau darbų Einu temos atidaryt. Nes tokia suknelė ir mano svajonėse...
QUOTE(Eledita @ 2011 03 21, 20:20)
Mažiau kalbų- daugiau darbų Einu temos atidaryt. Nes tokia suknelė ir mano svajonėse...
saunuole, kad padarete pradzia , jau maciau jusu temele, tokios temos is tiesu pravercia ne tik pradedanciosioms, ideju pasisemt, kazka naujo suzinot, pasitart....
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 21, 15:52)
aciu uz ,,profesionali",nors tikrai nesu tokia
tokia suknele dabar jau numezgu per 4-5 dienas,suprantama ,mano diena zymiai ilgesne nei iprasta zmonems
tokia suknele dabar jau numezgu per 4-5 dienas,suprantama ,mano diena zymiai ilgesne nei iprasta zmonems
nu kaip neprofesonali, jei uzsakymus mezgat
ogo kaip greitai nerealiai
Papildyta:
QUOTE(lingucis @ 2011 03 21, 18:58)
Labai pritariu minčiai atidaryt atskirą moherinių suknelių temą Manau, daugiau merginų tuomet drąsiau bandytų įgyvendint svajonę : nusimegzt tokį grožį ( tame tarpe ir aš )
QUOTE(Eledita @ 2011 03 21, 19:20)
pritariu, as taip pat viena is tu svajojanciu ir tas info rinkimas ir sustabdo nuo darbu
[quote=Sirvita,2011 03 21, 23:15]
tai cia daug tokiu profesionaliu Siaip as profesionalem laikau tas ,kurios baige kazkokius tos srities mokslus-dizaina ir tt.O mes cia juk beveik visos savamoksles,kurios is savo hobio bandom dar kriziniu laikmeciu kiek prisidurti.
tai cia daug tokiu profesionaliu Siaip as profesionalem laikau tas ,kurios baige kazkokius tos srities mokslus-dizaina ir tt.O mes cia juk beveik visos savamoksles,kurios is savo hobio bandom dar kriziniu laikmeciu kiek prisidurti.