Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 20, 20:41)
po tokiu sudetingu neriniu aptarinejimu dar viena  mano mocherinuke ax.gif
user posted image

Oj kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Kad man tiktų tokio tipo suknelės :DDD ACH
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 03 20, 16:41)
Megzti ne nuo pirmos  schemos eilės  mirksiukas.gif

Šifravau šifravau ir aš schemas, taip irgi pamačiau, kad ne nuo pirmos eilės blush2.gif Reikės pasibandyt. Nu pirmą suknę dar megsiu ne servetėlių raštu, paskui antras bandymas bus arba sau arba mažąjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 20, 20:41)

elegantiska wub.gif
per kiek laiko numezgate tokia suknele? g.gif

o man tai pirma mintis kad "Mertišės" suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 20, 19:41)

Graži ji gaunasi wub.gif . Labai jau noriu ir aš ją užbaigt ir pademonstruot. Tarp kitko - šis raštas man, megėjai, buvo lengviausias iš visų bandytų mocherukių raštų.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 03 20, 23:52)
elegantiska wub.gif

o man tai pirma mintis kad "Mertišės" suknelė thumbup.gif

MB taip pat sakė lotuliukas.gif
Papildyta:
dar klausimėlis. O jūs kaitaliojat virbalus kai mezgat suknelės sijoną?
Atsakyti
Viliutee - labai grazi moherinuke. Labai patiko perejimas i sijonukas, pabreziantis dailias moters linijas thumbup.gif

Atnesu parodyti nerta vasarine suknele, taip gera buvo nors trumpam i sona moherinius siulus padeti ir pasvajoti apie vasara... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
IngridaGal,

kokia daili suknele thumbup.gif

Ir koks sutapimas.ir as nusprendziau mocherinukes kiek i sona atidet ir apie vasara pagalvoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 21, 14:59)
Atnesu parodyti nerta vasarine suknele, taip gera buvo nors trumpam i sona moherinius siulus padeti ir pasvajoti apie vasara...  ax.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 03 20, 23:52)
elegantiska wub.gif

Viliuteee, kiek laiko ta juoda suknute jus, kaip profesonali mezgeja, mezgate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 21, 15:03)

Ir koks sutapimas.ir as nusprendziau mocherinukes kiek i sona atidet ir apie vasara

koks grozis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 21, 14:59)
Viliutee - labai grazi moherinuke. Labai patiko perejimas i sijonukas, pabreziantis dailias moters linijas  thumbup.gif

Atnesu parodyti nerta vasarine suknele, taip gera buvo nors trumpam i sona moherinius siulus padeti ir pasvajoti apie vasara...  ax.gif

labai daili suknyte thumbup.gif

is kokiu siuliuku neriat?
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 03 21, 15:17)
Viliuteee, kiek laiko ta juoda suknute jus, kaip profesonali mezgeja, mezgate? 4u.gif

aciu uz ,,profesionali",nors tikrai nesu tokia smile.gif
tokia suknele dabar jau numezgu per 4-5 dienas,suprantama ,mano diena zymiai ilgesne nei iprasta zmonems biggrin.gif
Atsakyti
Viliuteee kada pradesit medaljonine suknute nerti.. nekantrauju ir as prisijungti prie visu norejusiu ja nerti.. laukiam pamokeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 15, 17:34)
nesudetingas tas jungimas,kai pradesiu nert,tikrai galesiu pakonsultuoti.Tik viena darbeli dar sia savaite uzbaigiu ir galesim pradet smile.gif

Viliuteee, nekantraujam ir labai laukiam, kada pradesite nerti ta nuostabia suknele 4u.gif
Atsakyti