Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

IngridaGal suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
IngridaGal nuostabiai grazhu smile.gif
Atsakyti
IngridaGal-suknelė labai labai daili 4u.gif
ir aš rodausi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Po visų grožių rodau ir aš megztą suknelę smile.gif Tik foto kažko nekokia gavosi ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 17, 20:28)
Po visų grožių rodau ir aš megztą suknelę smile.gif Tik foto kažko nekokia gavosi ax.gif

Vaje - ši suknelė išties man labai labai graži wub.gif 4u.gif 4u.gif . Ir jums labai tinka thumbup.gif . Vat , pasižiūrėjusi, dabar ir aš užsimaniau megztos suknelės, tik kad jau šaltasis sezonas į pabaigą, o aš nesu greita narpliotoja ... Ir kaip nepakankamai patyrusi narpliotoja nelabai suprantu kas čia per raštas g.gif - tikriausiai ne gera/bloga/gera...
Atsakyti
suknele mano dukrytei user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 17 kovo 2011 - 21:21
QUOTE(muza @ 2011 03 17, 22:04)
Vaje - ši suknelė išties man labai labai graži  wub.gif  4u.gif  4u.gif . Ir jums labai tinka  thumbup.gif . Vat , pasižiūrėjusi, dabar ir aš užsimaniau megztos suknelės, tik kad jau šaltasis sezonas į pabaigą, o aš nesu greita narpliotoja ... Ir kaip nepakankamai patyrusi narpliotoja nelabai suprantu kas čia per raštas  g.gif  - tikriausiai ne gera/bloga/gera...

Suknelė ne man ax.gif . O klientei ji išties labai tinka. Raštelis ne gera - bloga...
Atsakyti
Mano naujausia paplūdimio suknelė :
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 03 17, 21:33)

Man patinka toks elegantiškas paprastumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2011 03 17, 22:46)
Man patinka toks elegantiškas paprastumas bigsmile.gif

Labai ačiū wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 03 17, 22:33)

kaip paprasta, bet elegantiska thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 17, 21:28)

dailus darbelis ir grazi spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 17 kovo 2011 - 22:01
IngridaGal,kazkas naujo bigsmile.gif Labai grazu wub.gif

bastinga,as kaip visada zaviuosi sukneliu virsumi thumbup.gif ,nes pati turiu nusimezgus sijonine dali,o virsaus rolleyes.gif doh.gif

sauadsa,puikiai pavyko thumbup.gif thumbup.gif labai grazus siluetas ir kruopstus atlikimas thumbup.gif

spurgyyyte,vien pateikimas ko vertas bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti