Ilamka, tiesiai į dešimtuką. Balta - šios vasaros spalva.
Nu ir groziu cia prisiziurejau
gal galetu kas is savo shemuciu arsenalo surasti man koki lengva serveteles mezgimo varianta, nes jau labai labai noriu sukneles tokios lengvos
buciau be galo dekinga
gal galetu kas is savo shemuciu arsenalo surasti man koki lengva serveteles mezgimo varianta, nes jau labai labai noriu sukneles tokios lengvos
buciau be galo dekinga
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 03 14, 23:21)
naujausias mano darbelis
Labai faina suknelė Sakyk, o per liemenį siaurinai ar pats raštas apsitraukia taip gražiai pagal figūrą?
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 13:49)
Rodau pirma vasaros pabudima
Dieviško grožio suknelė, gal turi po ranka schemutes gėlyčių
Fantastika
[quote=ilamka,2011 03 16, 11:49]
Vau! Net zado netekau...
Vau! Net zado netekau...
QUOTE(Krirma @ 2011 03 16, 19:59)
pasirodau dar nebaigta, pirma savo megzta suknele. pritrukau siuliuku, tai darbelis sustojo. bus kitai ziemai. prijungsiu trumpas rankovytes ir dar lieka apdaila apie kakla. Auksto kaklo nenoriu, gal turit kokiu pasiulymu
Labai grazi pirma suknele kakliuka daryciau stulpeliu 2geros,2blogos kokius 3-4cm.
Atnesu parodyti naujausia savo darbeli - lapeliu motyvais megzta sviesiai pilka moherinuke
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 13:25)
Labai graži suknelė...Tokia elegantiška - nei per daug, nei per mažai... (ar aš čia truputį nesuprantu - ar čia nuo apačios megzta..??)
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 17, 13:15)
Labai grazi pirma suknele kakliuka daryciau stulpeliu 2geros,2blogos kokius 3-4cm.
apie toki ir as svarsciau
QUOTE(rogue @ 2011 03 17, 12:25)
ka reiskia kiekvienas zenklas?
tie suglausti pagaliukai sumezgimas, burbuliukas užmetimas, brukšniukas stačiai gera, gulščiai bloga