Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Ilamka, tiesiai į dešimtuką. Balta - šios vasaros spalva.
Atsakyti
user posted image
va šita mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir groziu cia prisiziurejau bigsmile.gif
gal galetu kas is savo shemuciu arsenalo surasti man koki lengva serveteles mezgimo varianta, nes jau labai labai noriu sukneles tokios lengvos rolleyes.gif
buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 03 14, 23:21)
naujausias mano darbelis 4u.gif

Labai faina suknelė wub.gif Sakyk, o per liemenį siaurinai ar pats raštas apsitraukia taip gražiai pagal figūrą?
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 13:49)
Rodau pirma vasaros pabudima  biggrin.gif

Dieviško grožio suknelė, gal turi po ranka schemutes gėlyčių 4u.gif
Fantastika wub.gif
Atsakyti
[quote=ilamka,2011 03 16, 11:49]
Rodau pirma vasaros pabudima biggrin.gif

Vau! Net zado netekau...
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 03 16, 19:59)
pasirodau dar nebaigta, pirma savo megzta suknele. pritrukau siuliuku, tai darbelis sustojo. bus kitai ziemai. prijungsiu trumpas rankovytes ir dar lieka apdaila apie kakla. Auksto kaklo nenoriu, gal turit kokiu pasiulymu  smile.gif

Labai grazi pirma suknele mirksiukas.gif kakliuka daryciau stulpeliu 2geros,2blogos kokius 3-4cm.
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 03 16, 21:18)

ka reiskia kiekvienas zenklas? blush2.gif
Atsakyti
Atnesu parodyti naujausia savo darbeli - lapeliu motyvais megzta sviesiai pilka moherinuke
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 13:25)

Labai graži suknelė...Tokia elegantiška - nei per daug, nei per mažai... thumbup.gif (ar aš čia truputį nesuprantu - ar čia nuo apačios megzta..??)
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 17, 13:15)
Labai grazi pirma suknele mirksiukas.gif kakliuka daryciau stulpeliu 2geros,2blogos kokius 3-4cm.

apie toki ir as svarsciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2011 03 17, 12:25)
ka reiskia kiekvienas zenklas?  blush2.gif

tie suglausti pagaliukai sumezgimas, burbuliukas užmetimas, brukšniukas stačiai gera, gulščiai bloga mirksiukas.gif
Atsakyti