[quote=Viliuteee,2011 03 16, 12:36]
cia visko daug apie Samoni ideja
http://club.osinka.r...pic.php?t=33032
Ačiū labai
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 12:49)
Čia ne tik vasaros pabudimas, bet ir balto pavydo prabudimas Įspūdinga suknelė
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 13:49)
Netekau žado pamačiusi tokį grožį
Nu merginos jūsų žodžiai man palaima
[quote=ilamka,2011 03 16, 12:49]
Rodau pirma vasaros pabudima
Pamačius toookį grožį,norėčiau ir sau nusinerti kažką panašaus...Tik gal galit patarti iš kokių siūlų reikėtų nert?Mačiau Viliuteee atsakymą,kad medvilnė su viskoze,o ji plona?...Aš labiau su virbalais draugauju...
Pamačius toookį grožį,norėčiau ir sau nusinerti kažką panašaus...Tik gal galit patarti iš kokių siūlų reikėtų nert?Mačiau Viliuteee atsakymą,kad medvilnė su viskoze,o ji plona?...Aš labiau su virbalais draugauju...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 03 15, 23:36)
aš irgi labai labai norėčiau to grožio shemutės
[quote=tarskaliukas,2011 03 16, 19:32]
[/quote]
Aš suknutes neriu iš 100% medvilnės ir medvilnių visokiausiu būna,labai priklauso nuo gamintojo,manau tokia suknelė gražiai atrodytu ir iš lino.O aš su virbalais visai nedraugauju,todėl apie virbalų mezgima nepasakysiu
[/quote]
Aš suknutes neriu iš 100% medvilnės ir medvilnių visokiausiu būna,labai priklauso nuo gamintojo,manau tokia suknelė gražiai atrodytu ir iš lino.O aš su virbalais visai nedraugauju,todėl apie virbalų mezgima nepasakysiu
QUOTE(Danuška @ 2011 03 16, 20:15)
ir as labai noreciau schemutes. kiek ieskojau niekur neradau
QUOTE(Danuška @ 2011 03 16, 20:15)
Sio rasto schemute turejau bet nesusitvarkiau dar schemuciu kompe tai bijau kad galiu ne ta imesti. Radau osinkoj kazkas kazkur buvo nuoroda imetes gal prie mergu sukneliu kazkurios ankstesnes temos
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 20:24)
o kiek skrituliuku-gelyciu reikejo nunerti?
QUOTE(Viksė @ 2011 03 16, 22:00)
o kiek skrituliuku-gelyciu reikejo nunerti?
oi neskaičiavau