Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

[quote=Viliuteee,2011 03 16, 12:36]
cia visko daug apie Samoni ideja
http://club.osinka.r...pic.php?t=33032

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 12:49)
Rodau pirma vasaros pabudima  biggrin.gif

Čia ne tik vasaros pabudimas, bet ir balto pavydo prabudimas bigsmile.gif Įspūdinga suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 13:49)

Netekau žado pamačiusi tokį grožį bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu merginos jūsų žodžiai man palaima bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ilamka,2011 03 16, 12:49]
Rodau pirma vasaros pabudima biggrin.gif

4u.gif Pamačius toookį grožį,norėčiau ir sau nusinerti kažką panašaus...Tik gal galit patarti iš kokių siūlų reikėtų nert?Mačiau Viliuteee atsakymą,kad medvilnė su viskoze,o ji plona?...Aš labiau su virbalais draugauju... ax.gif
Atsakyti
pasirodau dar nebaigta, pirma savo megzta suknele. pritrukau siuliuku, tai darbelis sustojo. bus kitai ziemai. prijungsiu trumpas rankovytes ir dar lieka apdaila apie kakla. Auksto kaklo nenoriu, gal turit kokiu pasiulymu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 03 15, 23:36)
ačiū 4u.gif

čia toks spalvotas siūlas, o raštas tas spalvas "išvingiuoja"  thumbup.gif

user posted image

blush2.gif aš irgi labai labai norėčiau to grožio shemutės 4u.gif
Atsakyti
[quote=tarskaliukas,2011 03 16, 19:32]
[quote=ilamka,2011 03 16, 12:49]
Rodau pirma vasaros pabudima biggrin.gif

4u.gif Pamačius toookį grožį,norėčiau ir sau nusinerti kažką panašaus...Tik gal galit patarti iš kokių siūlų reikėtų nert?Mačiau Viliuteee atsakymą,kad medvilnė su viskoze,o ji plona?...Aš labiau su virbalais draugauju... ax.gif
[/quote]

Aš suknutes neriu iš 100% medvilnės ir medvilnių visokiausiu būna,labai priklauso nuo gamintojo,manau tokia suknelė gražiai atrodytu ir iš lino.O aš su virbalais visai nedraugauju,todėl apie virbalų mezgima nepasakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2011 03 16, 20:15)

ir as labai noreciau schemutes. kiek ieskojau niekur neradau
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2011 03 16, 20:15)

Sio rasto schemute turejau bet nesusitvarkiau dar schemuciu kompe tai bijau kad galiu ne ta imesti. Radau osinkoj kazkas kazkur buvo nuoroda imetes gal prie mergu sukneliu kazkurios ankstesnes temos
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 20:24)
Aš suknutes neriu iš 100% medvilnės ir medvilnių visokiausiu būna,labai priklauso nuo gamintojo,manau tokia suknelė gražiai atrodytu ir iš lino.O aš su virbalais visai nedraugauju,todėl apie virbalų mezgima nepasakysiu smile.gif

o kiek skrituliuku-gelyciu reikejo nunerti?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 03 16, 22:00)
o kiek skrituliuku-gelyciu reikejo nunerti?

oi neskaičiavau biggrin.gif
Atsakyti