Rodau pirma vasaros pabudima
[quote=Viliuteee,2011 03 16, 14:08]
[quote=ilamka,2011 03 16, 13:49]
PABUDIMAS NUOSTABUS
[/quote]
ačiū
[quote=ilamka,2011 03 16, 13:49]
PABUDIMAS NUOSTABUS
[/quote]
ačiū
QUOTE(r_tina @ 2011 03 16, 12:01)
tai as irgi kaupiausi, bet man atrodo atejo metas reikia bandyt, susiradau servietku, tik kas man neaisku nuo kurio galo pradet. gal pirma sijona reikia megzt, o po to virsu pridet?
tokiu atveju kaip ta sijona pradet, kiek akiu uzmest, kaip pritaikyt servietkos rasta, ji juk ne nuo pradzios turbut reikia taikyt, o nuo kazkurios vietos... nzn, daug klausimu, o kur ieskot atsakymu?
tokiu atveju kaip ta sijona pradet, kiek akiu uzmest, kaip pritaikyt servietkos rasta, ji juk ne nuo pradzios turbut reikia taikyt, o nuo kazkurios vietos... nzn, daug klausimu, o kur ieskot atsakymu?
as viena sukne mezgiau pradedant sijonine dalim, paskui susirinkau akis ir mezgiau i virsu. Kita suknele mezgiau reglanu nuo kaklo vientisai. Labiau patiko antrasis variantas
Servietkos rasta as taikau taip - apsiskaiciuoju, kiek reik akiu juosmeniui, tada - kiek noresiu daryt servietkos motyvu. zinodama sita, skaiciuoju vieno motyvo akis, kad gautusi reikiamas motyvu ir akiu skaicius. man gaunasi, kad servietkos rasta pradedu megzt nuo 23-30 eiles.
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 12:49)
Jau kaip grazuuuu
Amade, Ilamka - fantastiskos sukneles
prabudimas dieviškas. taip ir įsivaizduoju merginą paprastute šukuosena ir kuklia pavasariška snieguolių ar pakalnučių puokštele
čia vestuvinė suknutė kiek supratau?
QUOTE(ilamka @ 2011 03 16, 13:49)
Nuostabu
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 15, 17:54)
nors ir mažos bet dvi suknytės
gali pagalvoti kad akyse dvejinasi
QUOTE(irenairsavi @ 2011 03 16, 10:23)
o is kokiu siuliuku ketinat nerti?
prisijungciau ir as kai savo mocherine pabaigciau
seniai i sita nerta suknyte zvalgausi, bet va, galvoju, kokiu cia siuliukus pasirinkus, kad suknia nunerus nesigautu "grubi ir kuolu stovinti" (nezinau kaip cia aiskiau issireiskus ), norisi, kad butu plona ir svelni ir nors kazkoki "kritima" turetu
prisijungciau ir as kai savo mocherine pabaigciau
seniai i sita nerta suknyte zvalgausi, bet va, galvoju, kokiu cia siuliukus pasirinkus, kad suknia nunerus nesigautu "grubi ir kuolu stovinti" (nezinau kaip cia aiskiau issireiskus ), norisi, kad butu plona ir svelni ir nors kazkoki "kritima" turetu
As vasarai neriu is vernito medvilnes, plona skirta vaseliui 100g apie 4 ar 500m tiksliai nezinau nes ant etiketes neraso , panasaus storumo kaip tie kojinem megst. Mezginys labai minkstas ir svelnus, nors dar nedaug numezgus
QUOTE(Amade @ 2011 03 16, 14:30)
as viena sukne mezgiau pradedant sijonine dalim, paskui susirinkau akis ir mezgiau i virsu. Kita suknele mezgiau reglanu nuo kaklo vientisai. Labiau patiko antrasis variantas
Servietkos rasta as taikau taip - apsiskaiciuoju, kiek reik akiu juosmeniui, tada - kiek noresiu daryt servietkos motyvu. zinodama sita, skaiciuoju vieno motyvo akis, kad gautusi reikiamas motyvu ir akiu skaicius. man gaunasi, kad servietkos rasta pradedu megzt nuo 23-30 eiles.
Jau kaip grazuuuu
Jau kaip grazuuuu
aciu! pradesiu bandyt, gal gausis...
o vasaros nubudimas - pasaka!
QUOTE(meskute231 @ 2011 03 16, 14:35)
prabudimas dieviškas. taip ir įsivaizduoju merginą paprastute šukuosena ir kuklia pavasariška snieguolių ar pakalnučių puokštele
dekoju visoms už gražius žodžius
šita suknelė užsisakė ne vestuvėm,šiaip,kažkodėl visos nori balto