Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

labas rytas 4u.gif

rodausi dar viena moherinuke... 4u.gif prie jos dar mezgu sokoladini bolero smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 03 16, 11:08)
labas rytas  4u.gif

rodausi dar viena moherinuke...  4u.gif prie jos dar mezgu sokoladini bolero  smile.gif
user posted image user posted image

graži thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 15, 16:34)
nesudetingas tas jungimas,kai pradesiu nert,tikrai galesiu pakonsultuoti.Tik viena darbeli dar sia savaite uzbaigiu ir galesim pradet smile.gif

o is kokiu siuliuku ketinat nerti? ax.gif
prisijungciau ir as kai savo mocherine pabaigciau biggrin.gif
seniai i sita nerta suknyte zvalgausi, bet va, galvoju, kokiu cia siuliukus pasirinkus, kad suknia nunerus nesigautu "grubi ir kuolu stovinti" (nezinau kaip cia aiskiau issireiskus lotuliukas.gif ), norisi, kad butu plona ir svelni ir nors kazkoki "kritima" turetu
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2011 03 16, 11:23)
o is kokiu siuliuku ketinat nerti?  ax.gif
prisijungciau ir as kai savo mocherine pabaigciau  biggrin.gif
seniai i sita nerta suknyte zvalgausi, bet va, galvoju, kokiu cia siuliukus pasirinkus, kad suknia nunerus nesigautu "grubi ir kuolu stovinti" (nezinau kaip cia aiskiau issireiskus  lotuliukas.gif ), norisi, kad butu plona ir svelni ir nors kazkoki "kritima" turetu

Gal maxi tiktu, nors cia reiktu klausti profesionali, kuris turi patirti sioj srity 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uo-ga @ 2011 03 16, 10:28)
Gal maxi tiktu, nors cia reiktu klausti profesionali, kuris turi patirti sioj srity 4u.gif

na kiek as turejus Maxi, tai man jie biski kietoki, jeigu nerti kazka g.gif
Atsakyti
user posted image
labai grazus darbelis ,norejau paklausti kiek tokiam darbeliui mazdaug reikia siulu ?
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2011 03 16, 11:00)
labai grazus darbelis ,norejau paklausti kiek tokiam darbeliui mazdaug reikia siulu ?

aciu 4u.gif
siulu ji man daug pareikalavo.Apie 800gr

Papildyta:
QUOTE(irenairsavi @ 2011 03 16, 10:59)
na kiek as turejus Maxi, tai man jie biski kietoki, jeigu nerti kazka  g.gif

drinks_cheers.gif
manau,sitai reiktu minkstesniu,turetu gal but medvilne su viskoze.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 03 16, 10:08)
labas rytas  4u.gif

rodausi dar viena moherinuke...  4u.gif prie jos dar mezgu sokoladini bolero  smile.gif
[url=http://radikal.ru/F/s005.radikal.ru/i209/1103/07/7ceb2eecad28.jpg.html] [url=http://radikal.ru/F/i050.radikal.ru/1103/ed/bdc97e1b4d48.jpg.html]

kaip grazu! pasakiskai... Dieve, kaip ismokt man tokias sunknias megzt... gal kur nors interneto platybese yra pazingsniai nurodymai kaip jas megzt, nuo ko pradet bent jau??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 15, 09:18)
Zuviukas:)Labai grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O cia mano ,,Ziemos palydos " smile.gif

user posted image

user posted image

Viliutee, gal galima schemutę šios suknios?
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2011 03 16, 11:26)
kaip grazu! pasakiskai... Dieve, kaip ismokt man tokias sunknias megzt... gal kur nors interneto platybese yra pazingsniai nurodymai kaip jas megzt, nuo ko pradet bent jau??? blush2.gif

as kokius 2 metus kaupiausi sioms suknelems ziuredama i Viliuteees pasakiskus kurinius. ax.gif o kai susikaupiau, issirinkau serveteles, pagal kurias darysiu sijonines dalis, o virsutine dali jau irgi pagal norus. ax.gif net nezinau, as tokius mezginius is galvos mezgu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 03 16, 12:50)
as kokius 2 metus kaupiausi sioms suknelems ziuredama i Viliuteees pasakiskus kurinius.  ax.gif  o kai susikaupiau, issirinkau serveteles, pagal kurias darysiu sijonines dalis, o virsutine dali jau irgi pagal norus.  ax.gif  net nezinau, as tokius mezginius is galvos mezgu  ax.gif

tai as irgi kaupiausi, bet man atrodo atejo metas biggrin.gif reikia bandyt, susiradau servietku, tik kas man neaisku nuo kurio galo pradet. gal pirma sijona reikia megzt, o po to virsu pridet?
tokiu atveju kaip ta sijona pradet, kiek akiu uzmest, kaip pritaikyt servietkos rasta, ji juk ne nuo pradzios turbut reikia taikyt, o nuo kazkurios vietos... nzn, daug klausimu, o kur ieskot atsakymu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 03 16, 12:29)
Viliutee, gal galima schemutę šios suknios?

cia visko daug apie Samoni ideja
http://club.osinka.r...pic.php?t=33032
Papildyta:
QUOTE(r_tina @ 2011 03 16, 13:01)
tai as irgi kaupiausi, bet man atrodo atejo metas biggrin.gif reikia bandyt, susiradau servietku, tik kas man neaisku nuo kurio galo pradet. gal pirma sijona reikia megzt, o po to virsu pridet?
tokiu atveju kaip ta sijona pradet, kiek akiu uzmest, kaip pritaikyt servietkos rasta, ji juk ne nuo pradzios turbut reikia taikyt, o nuo kazkurios vietos... nzn, daug klausimu, o kur ieskot atsakymu? biggrin.gif

as pries keleta metu pradejau itikineti ,kad tai tikrai nera taip sudetinga,kaip daugeliui atrodo.Tos kurios tai pabande,isitikino,kad buvau teisi smile.gif
Atsakyti