Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Bet ten gėlyčių eilė ar dvi toje vietoje kur išsiima mažąstims. Bet į apačią neplatėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 02 18, 16:20)
Bet ten gėlyčių eilė ar dvi toje vietoje kur išsiima mažąstims. Bet į apačią neplatėja  g.gif

Va va ir aš norėjau parašyti, kad mano supratimu gėlyčių daugėja būtent toj vietoj kur yra išimtos pažastys, ta prasme priekyje, krūtinės srityje jų mažiau, siauriau, o paskui po pažastim prisideda po kelias gėlytes. nu nemoku parašyt suprantamai doh.gif , geriau nert nei aiškint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 02 18, 13:55)
Gal padetu labiau patyrusios? Pradejau nerti is daug gelyciu, paskui jas ]user posted image[/url]

As daryciau taip prie virsutines dalies is abieju pusiu prisiuciau po keturias gelytes 4 nugarai 4 priekiui.Toliau i apacia prideciau dar dvi kad gautusi is viso 6 nugarai 6 priekiui ir daryciau norima ilgi.
Mano nuomone sone kur yra siule banguojasi krastas del to ir atrodo kad dasideda dar viena eile
Atsakyti
Norėjau paprašyti jūsų pagalbos. Gal kartais esate išsisaugojusios nuorodą osinkos kaip yra neriama ši suknelė

user posted image

Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2011 02 19, 16:34)
Norėjau paprašyti jūsų pagalbos. Gal kartais esate išsisaugojusios nuorodą osinkos kaip yra neriama ši suknelė

user posted image

Būčiau labai dėkinga.

atrodo cia 4u.gif
Atsakyti
Oi labai jums ačiu kad taip greitai idėjote 4u.gif
Atsakyti
Suknelė sesei... gal kada bus ir su manekene...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2011 02 18, 17:05)
As daryciau taip prie virsutines dalies is abieju pusiu prisiuciau po keturias gelytes 4 nugarai 4 priekiui.Toliau i apacia prideciau dar dvi kad gautusi is viso 6 nugarai 6 priekiui ir daryciau norima ilgi.
Mano nuomone sone kur yra siule banguojasi krastas del to ir atrodo kad dasideda dar viena eile

Dekui visoms uz pagalba. Manau, taip ir darysiu. Paaiskes beneriant, ar buvom teisios smile.gif

user posted image
Beje, gal kuri turite sios suknutes nerimo schema? Arba gal pasidalintumete idejomis, kaip tokia nunerti?
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 02 19, 17:44)
Beje, gal kuri turite sios suknutes nerimo schema? Arba gal pasidalintumete idejomis, kaip tokia nunerti?

Osinkoj visa temele yra. Prasom
http://club.osinka.r...pic.php?t=44130
Atsakyti
mergaitės, pabaksnokit kur osinkoje megztų suknelių , tunikų schemučių rasti galėčiau
biggrin.gif rusų nei bum bum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 02 20, 12:26)
mergaitės, pabaksnokit kur osinkoje megztų suknelių , tunikų schemučių rasti galėčiau
biggrin.gif rusų nei bum bum  doh.gif

Štai čia: Suknelės ir tunikos virbalais ir Suknelės ir tunikos vašeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida2: 20 vasario 2011 - 12:17
QUOTE(vida2 @ 2011 02 20, 13:15)

thumbup.gif dekui uz nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti