Bet ten gėlyčių eilė ar dvi toje vietoje kur išsiima mažąstims. Bet į apačią neplatėja
QUOTE(smalsi_ @ 2011 02 18, 16:20)
Bet ten gėlyčių eilė ar dvi toje vietoje kur išsiima mažąstims. Bet į apačią neplatėja
Va va ir aš norėjau parašyti, kad mano supratimu gėlyčių daugėja būtent toj vietoj kur yra išimtos pažastys, ta prasme priekyje, krūtinės srityje jų mažiau, siauriau, o paskui po pažastim prisideda po kelias gėlytes. nu nemoku parašyt suprantamai , geriau nert nei aiškint
QUOTE(pati22 @ 2011 02 18, 13:55)
Gal padetu labiau patyrusios? Pradejau nerti is daug gelyciu, paskui jas ][/url]
As daryciau taip prie virsutines dalies is abieju pusiu prisiuciau po keturias gelytes 4 nugarai 4 priekiui.Toliau i apacia prideciau dar dvi kad gautusi is viso 6 nugarai 6 priekiui ir daryciau norima ilgi.
Mano nuomone sone kur yra siule banguojasi krastas del to ir atrodo kad dasideda dar viena eile
QUOTE(zavin @ 2011 02 19, 16:34)
Norėjau paprašyti jūsų pagalbos. Gal kartais esate išsisaugojusios nuorodą osinkos kaip yra neriama ši suknelė
Būčiau labai dėkinga.
Būčiau labai dėkinga.
atrodo cia
Oi labai jums ačiu kad taip greitai idėjote
Suknelė sesei... gal kada bus ir su manekene...
QUOTE(rimka @ 2011 02 18, 17:05)
As daryciau taip prie virsutines dalies is abieju pusiu prisiuciau po keturias gelytes 4 nugarai 4 priekiui.Toliau i apacia prideciau dar dvi kad gautusi is viso 6 nugarai 6 priekiui ir daryciau norima ilgi.
Mano nuomone sone kur yra siule banguojasi krastas del to ir atrodo kad dasideda dar viena eile
Dekui visoms uz pagalba. Manau, taip ir darysiu. Paaiskes beneriant, ar buvom teisios
Beje, gal kuri turite sios suknutes nerimo schema? Arba gal pasidalintumete idejomis, kaip tokia nunerti?
QUOTE(pati22 @ 2011 02 19, 17:44)
Beje, gal kuri turite sios suknutes nerimo schema? Arba gal pasidalintumete idejomis, kaip tokia nunerti?
Osinkoj visa temele yra. Prasom
http://club.osinka.r...pic.php?t=44130
mergaitės, pabaksnokit kur osinkoje megztų suknelių , tunikų schemučių rasti galėčiau
rusų nei bum bum
rusų nei bum bum
QUOTE(fishke @ 2011 02 20, 12:26)
mergaitės, pabaksnokit kur osinkoje megztų suknelių , tunikų schemučių rasti galėčiau
rusų nei bum bum
rusų nei bum bum
Štai čia: Suknelės ir tunikos virbalais ir Suknelės ir tunikos vašeliu
QUOTE(vida2 @ 2011 02 20, 13:15)
dekui uz nuoroda