Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(harpy @ 2011 03 12, 18:40)
Dekui,tai cia ziemine,pabaigiau i ziemos pabaiga biggrin.gif

tai dar manau pravers, orai nėra tokie dar šilti, dar ir orams atšilus vakare kur išeiti manau bus pats tas thumbup.gif nes pavasario pradžia tų karščių ir nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, is kokiu dazniausiai siulu neriate sukneles (pavadinimas)?
Atsakyti
sveiki ateinu ir čia pasigirti
šia suknele mezgiau iš siulų kuriu sudetis angora,alpako vilna, akrilanas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viliuteee, labai grazu, gaila, kad as tiek kantrybes netureciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2011 03 13, 11:28)
sveiki ateinu ir čia pasigirti
šia suknele mezgiau iš siulų kuriu sudetis angora,alpako vilna, akrilanas

Superinė suknytė thumbup.gif
Atsakyti
dar viena mano suknele_GARBANELE.Be dirziuko suknele tiktu nestukei.Jis cia kaip ir nereikalingas,gaila,netycia istryniau nuotraukas,kur jo nera ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viliuteee - kaip visada nuostabu wub.gif
tik va man klausimas kyla - kada jus miegat, valgot ir kt? g.gif tempai - nerealus blink.gif
as su viena suknia jau trecia savaite vargstu, tai gal tik puse numezgiau doh.gif aisku, mano "saules kliosas" bus tikrai didelis, gal todel ir nesimato dar suknios galo blink.gif paguoda viena - labai graziai gaunasi ir maloniai mezgasi wub.gif tik va laiko vis per mazai mezgimui turiu verysad.gif
Atsakyti
griūk negyvas su jūsų grožiais wub.gif , su mano tempais vos megztuką per menesį įveikiu, o čia tooooookios suknelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kad negaliu kaip pavydu ax.gif , baltai pavydžių jūsų darbo tempams wub.gif
Viliuteee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laimike 4u.gif 4u.gif 4u.gif
harpy 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2011 03 13, 19:15)
Viliuteee - kaip visada nuostabu  wub.gif
tik va man klausimas kyla  - kada jus miegat, valgot ir kt?  g.gif tempai - nerealus  blink.gif
as su viena suknia jau trecia savaite vargstu, tai gal tik puse numezgiau  doh.gif aisku, mano "saules kliosas" bus tikrai didelis, gal todel ir nesimato dar suknios galo  blink.gif paguoda viena - labai graziai gaunasi ir maloniai mezgasi  wub.gif tik va laiko vis per mazai mezgimui turiu  verysad.gif

aciu uz pagyrima 4u.gif
o suknelems megzti as turiu padejejas-savo seseri ir dukra,tad ne mano vienos cia triusas,o be to mezgimas dabar jau mano pagrindinis uzsiemimas,o ne laisvalaikio praleidimas smile.gif

Jums kuo didziausios kantrybes,nes jei kliosas didelis jos tikrai prireikia.Lauksim rezultato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 13 kovo 2011 - 18:43
laimike, labai gražu 4u.gif

Viliuteee, kaip visad šaunu thumbup.gif o dar šauniau, kad kaskart vis nauja idėja-sumanymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2011 03 13, 20:19)
laimike, labai gražu 4u.gif

Viliuteee, kaip visad šaunu thumbup.gif  o dar šauniau, kad kaskart vis nauja idėja-sumanymas 4u.gif

aciu 4u.gif
na taip,labai patinka isbandyti kazka naujo.Sumanymas patiko ne tik mandabar baigiu panasu ,nedaug pakeista kitos spalvos modeliuka ax.gif
Atsakyti