Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Sveikos wink.gif
Štai taip papuošiau dukrytę pavasario proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 14:59)
Sveikos  wink.gif
Štai taip papuošiau dukrytę pavasario proga  4u.gif

labai jau pozuotoja susikuklinusi wub.gif
komplektukas superinis wub.gif as kai du bernus auginu, tai suknytem ant kitu dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 14:59)
Sveikos  wink.gif
Štai taip papuošiau dukrytę pavasario proga  4u.gif

oi koks grozis thumbup.gif tikrai sauniai thumbup.gif atrodo
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 04, 23:21)
Ne į temą, bet man labai gražus Šilumos avataras  !

ačiū 4u.gif

Aš, kaip ir Sirvita, tik kitų dailiai išpuoštomis mergaitėmis džiaugiuosi smile.gif BitėM, labai gražutis komplektukas smile.gif

Kitoms mezgėjėlėms irgi po 4u.gif Pas jus gal para ne 24 val., kad tiek grožių ir tokiais tempais kuriat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 13:59)

O jau suknute labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 05, 09:56)
irenairsavi,
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.

drinks_cheers.gif
as moheriukus su 5 mm mezgu, o kti sako, kad labai tankai atrodo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 07, 11:21)
Laimike,, kokios grazios sukneles, man ypac paskutinioji patiko wub.gif . o cia rankomis megzta ar masina?

sveiki AČIŪ gaila mašinos neturiu ir nemoku su ja megsti biggrin.gif tai tenka rankom viska daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 04, 22:10)
dar viena kitokia rutuline smile.gif Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip blush2.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
matyt kartu kelem,nepastebejau,Ligvita tavosios sukneles.Grazu ir dar graziau ,kad kitokia  thumbup.gif

kaip noreciau sitos suknutes sijono rasto shemos
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif su rusu kalba nedraugauju bet pameginsiu paieskoti paveiksliuku blush2.gif
Atsakyti
Mano naujausia blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=spurgyyyte,2011 03 06, 20:44]
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas:

ir labai skanus wub.gif
graži suknelė wub.gif

Papildyta:
[quote=cordi,2011 03 08, 15:57]
Mano naujausia blush2.gif

taip pat šauni suknelė thumbup.gif