Sveikos
Štai taip papuošiau dukrytę pavasario proga
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 14:59)
labai jau pozuotoja susikuklinusi
komplektukas superinis as kai du bernus auginu, tai suknytem ant kitu dziaugiuosi
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 14:59)
oi koks grozis tikrai sauniai atrodo
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 04, 23:21)
Ne į temą, bet man labai gražus Šilumos avataras !
ačiū
Aš, kaip ir Sirvita, tik kitų dailiai išpuoštomis mergaitėmis džiaugiuosi BitėM, labai gražutis komplektukas
Kitoms mezgėjėlėms irgi po Pas jus gal para ne 24 val., kad tiek grožių ir tokiais tempais kuriat?
QUOTE(BitėM @ 2011 03 07, 13:59)
O jau suknute labai labai
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 05, 09:56)
irenairsavi,
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.
as moheriukus su 5 mm mezgu, o kti sako, kad labai tankai atrodo
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 07, 11:21)
Laimike,, kokios grazios sukneles, man ypac paskutinioji patiko . o cia rankomis megzta ar masina?
sveiki AČIŪ gaila mašinos neturiu ir nemoku su ja megsti tai tenka rankom viska daryti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 04, 22:10)
dar viena kitokia rutuline Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip
Papildyta:
matyt kartu kelem,nepastebejau,Ligvita tavosios sukneles.Grazu ir dar graziau ,kad kitokia
Papildyta:
matyt kartu kelem,nepastebejau,Ligvita tavosios sukneles.Grazu ir dar graziau ,kad kitokia
kaip noreciau sitos suknutes sijono rasto shemos
Aciu visoms su rusu kalba nedraugauju bet pameginsiu paieskoti paveiksliuku
[quote=spurgyyyte,2011 03 06, 20:44]
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas:
ir labai skanus
graži suknelė
Papildyta:
[quote=cordi,2011 03 08, 15:57]
Mano naujausia
taip pat šauni suknelė
gražu
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas: