Ne į temą, bet man labai gražus Šilumos avataras !
[quote=Viliuteee,2011 03 04, 23:10]
dar viena kitokia rutuline Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip
nuostabi, nuostabi, super atrodo, 2 foto taip išryškėja spalvytės
Papildyta:
[quote=Ligvita,2011 03 04, 22:57]roadau ant modelio suknute
gražu čia kokiai progai suknytė buvo nerta:4u: nuostabu
ieškau koios įdėjos sau vasarai, dukrytės krikštynoms
dar viena kitokia rutuline Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip
nuostabi, nuostabi, super atrodo, 2 foto taip išryškėja spalvytės
Papildyta:
[quote=Ligvita,2011 03 04, 22:57]roadau ant modelio suknute
gražu čia kokiai progai suknytė buvo nerta:4u: nuostabu
ieškau koios įdėjos sau vasarai, dukrytės krikštynoms
labas rytas, merginos
noriu paklaust mocherinukiu kureju
ant mocheros siulu kamuoliuku rekomenduoja megzti su 5 nr virbalais
nu, dabar mezgu sukneles serveteline apacia, pasidariau 2 variantus - viena su 2.5 nr virbalais, kt su 3.5 (ar su 4 nr - nelabai issiaiskinau, radau kazkokius bambukinius su valu pas save, raso 3.5, bet man regis jie storesni... )
tai kazkaip man tas variantas is 2.5 labai dailus gaunasi, o su storesniais - labai jau gremezdiskas, nors atrodo lengvesnis kiek idomu kas butu su 5 nr virbalais
tai ko noriu paklaust jeigu pasiliksiu ties dailesniu variantu, tuo is 2.5 nr, tai ar plaunant suknia veliau ji man gali susiplakt i koki veltini, ar dar kas blogai atsitikt?
Viliuteee, kokio nr virbalais jus mezgat savo fantastiskas suknias?
noriu paklaust mocherinukiu kureju
ant mocheros siulu kamuoliuku rekomenduoja megzti su 5 nr virbalais
nu, dabar mezgu sukneles serveteline apacia, pasidariau 2 variantus - viena su 2.5 nr virbalais, kt su 3.5 (ar su 4 nr - nelabai issiaiskinau, radau kazkokius bambukinius su valu pas save, raso 3.5, bet man regis jie storesni... )
tai kazkaip man tas variantas is 2.5 labai dailus gaunasi, o su storesniais - labai jau gremezdiskas, nors atrodo lengvesnis kiek idomu kas butu su 5 nr virbalais
tai ko noriu paklaust jeigu pasiliksiu ties dailesniu variantu, tuo is 2.5 nr, tai ar plaunant suknia veliau ji man gali susiplakt i koki veltini, ar dar kas blogai atsitikt?
Viliuteee, kokio nr virbalais jus mezgat savo fantastiskas suknias?
irenairsavi,
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 05, 10:56)
irenairsavi,
aciu, Viliuteee
daugmaz jau apsisprendziau ties kuriuo variantu apsistoti
beje, dar paziurejau Statkeviciaus suknias, tai ten megzta turbut su kokio 7 nr virbalais - i skylutes turbut kelis pirstus ikist butu galima
O jus mezgate tas kliosines-servetelines suknias virbalais su laidu? ar su daug mazu virbalu (kur kojines mezga)?
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 03 06, 19:44)
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas:
dailute suknute
Laimike,, kokios grazios sukneles, man ypac paskutinioji patiko . o cia rankomis megzta ar masina?
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 07, 01:15)
Labas vakariukas, gal galetumete padeti, ketinu nusinerti suknele, turiu tik paveiksliuka o schemutes ne, gal turite sios sukneles rasteli, bent jau gelyciu? buciau labai dekinga?
Prašom, visa tema osinkoj