Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Ne į temą, bet man labai gražus Šilumos avataras !
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2011 03 04, 23:10]
dar viena kitokia rutuline smile.gif Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip blush2.gif

nuostabi, nuostabi, super atrodo, 2 foto taip išryškėja spalvytės wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Ligvita,2011 03 04, 22:57]roadau ant modelio suknute

gražu wub.gif čia kokiai progai suknytė buvo nerta:4u: nuostabu wub.gif
ieškau koios įdėjos sau vasarai, dukrytės krikštynoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 05 kovo 2011 - 07:58
labas rytas, merginos smile.gif
noriu paklaust mocherinukiu kureju biggrin.gif
ant mocheros siulu kamuoliuku rekomenduoja megzti su 5 nr virbalais g.gif
nu, dabar mezgu sukneles serveteline apacia, pasidariau 2 variantus - viena su 2.5 nr virbalais, kt su 3.5 (ar su 4 nr - nelabai issiaiskinau, radau kazkokius bambukinius su valu pas save, raso 3.5, bet man regis jie storesni... g.gif )
tai kazkaip man tas variantas is 2.5 labai dailus gaunasi, o su storesniais - labai jau gremezdiskas, nors atrodo lengvesnis kiek biggrin.gif idomu kas butu su 5 nr virbalais doh.gif
tai ko noriu paklaust biggrin.gif jeigu pasiliksiu ties dailesniu variantu, tuo is 2.5 nr, tai ar plaunant suknia veliau ji man gali susiplakt i koki veltini, ar dar kas blogai atsitikt? g.gif
Viliuteee, kokio nr virbalais jus mezgat savo fantastiskas suknias? ax.gif
Atsakyti
irenairsavi,
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 05, 10:56)
irenairsavi,
vat i sita klausima atsakyti labai sunku.Ne nuo virbalu tankumas ir lygumas priklauso.niekada neziuriu kas parasyta ant etiketes.kiekviena mezgeja tais paciais virbalais numegztu vis kitaip.tai priklauso nuo mezgimo igudziu.as naudoju 3 ir 5 nr virbalus,artais virsui 2,5.kitokiu neturiu.bet jei pradeciau 5 numeriu,toliau lygiai taip pat galeciau megzti ir 3io numerio virbalais.

aciu, Viliuteee 4u.gif
daugmaz jau apsisprendziau ties kuriuo variantu apsistoti smile.gif
beje, dar paziurejau Statkeviciaus suknias, tai ten megzta turbut su kokio 7 nr virbalais - i skylutes turbut kelis pirstus ikist butu galima biggrin.gif
Atsakyti
O jus mezgate tas kliosines-servetelines suknias virbalais su laidu? ar su daug mazu virbalu (kur kojines mezga)?
Atsakyti
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgyyyte: 06 kovo 2011 - 18:46
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 03 06, 19:44)
Nunėriau ir aš pirmąją savo suknelę, pirmas blynas:

dailute suknute thumbup.gif
Atsakyti
sveiki kelios mano sukneles
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakariukas, gal galetumete padeti, ketinu nusinerti suknele, turiu tik paveiksliuka o schemutes ne, gal turite sios sukneles rasteli, bent jau gelyciu? buciau labai dekinga?
user posted image
Atsakyti
Laimike,, kokios grazios sukneles, man ypac paskutinioji patiko wub.gif . o cia rankomis megzta ar masina?
Atsakyti
QUOTE(<Indriuska> @ 2011 03 07, 01:15)
Labas vakariukas, gal galetumete padeti, ketinu nusinerti suknele, turiu tik paveiksliuka o schemutes ne, gal turite sios sukneles rasteli, bent jau  gelyciu? buciau labai dekinga?

Prašom, visa tema osinkoj
Atsakyti