Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(Krirma @ 2011 03 03, 16:38)
sveikutes, o as susiduriau su problemele  - mezgu suknele is Nako siuliuku, pirktu maximoj ir pritrukau ju. pirkau per akcija, o dabar jau nebera. gal kuri turite atliekama ir galite parduoti, truksta 1 matkelio stai tokiu:

o Smilgos g nėra? aš pirkau Nako ten, bet gal sudėtis skiriasi, net nežinau.
Atsakyti
[quote=Krirma,2011 03 03, 16:38]
sveikutes, o as susiduriau su problemele - mezgu suknele is Nako siuliuku, pirktu maximoj ir pritrukau ju. pirkau per akcija, o dabar jau nebera. gal kuri turite atliekama ir galite parduoti, truksta 1 matkelio

Aš Nako, tik kitos spalvos pirkau Ermitaze, tai ten didelis pasirinkimas ir kitų spalvų siulų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 03 03, 17:38)
sveikutes, o as susiduriau su problemele  - mezgu suknele is Nako siuliuku, pirktu maximoj ir pritrukau ju. pirkau per akcija, o dabar jau nebera. gal kuri turite atliekama ir galite parduoti, truksta 1 matkelio stai tokiu:

Nesimato tų siūliukų etiketės ax.gif Bet kaip žemuogienė rašė, Nako siūlais prekiauja Smilgos gatvės parduotuvėj, ir prie Jaunatvės buvusios moteriškė jais prekiauja, ten beje ir pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 04 kovo 2011 - 13:51
QUOTE(aftersun @ 2011 03 04, 11:09)
labas mezgejeles, susiduriau su tokia problema, numezge man mama suknele, o apacia pradejo riestis i virsu  g.gif  ka daryti? kas blogai padaryta mezgant, ar cia siulai kalti, patarkit prasau  ax.gif

aš išlyginau per marliuką ir man nebesirietė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 03 04, 11:11)
Reiktų pabandyti apnerti vąšeliu.. kartais padeda...

QUOTE(Džinė79 @ 2011 03 04, 16:17)
aš išlyginau per marliuką ir  man  nebesirietė ax.gif

aciu 4u.gif bandysiu pirma lygint, jei nepades, apnersiu wink.gif
Atsakyti
Sauadsa ir Zemuogienei aciu uz patarima. leksiu iki smilgos paziuret. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiluma @ 2011 03 01, 16:43)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Grožiuosi ir negaliu atsigrožėti jūsų darbeliais wub.gif Tikros auksarankės 4u.gif

Na, o aš paprašysiu jūsų pagalbos. Kadangi rudeniop Lietuvoje bus Europos krepšinio čempionatas, tai jam nusprendžiau ruoštis jau dabar smile.gif Ir norėčiau nusimegzti/nusinerti suknelę/tuniką. BET su mūsų trispalvės motyvais. Suku suku galvą ir niekaip neišmąstau, kaip gražiai tą trispalvę įkomponuoti? Aš taip įsivaizduoju, kad tuo laiku visi vilkės rinktinės palaikymo marškinėliais, na o aš norėčiau išsiskirt biggrin.gif Tik kaip? Gal kokių idėjų pamėtėsit?

as tai rankove daryciau viena spalva,nugara ir prieki kita,o antra rankove trecia spalva
Atsakyti
roadau ant modelio suknute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 03 03, 16:38)
user posted image

Sveiki,
As is tokiu siulu mezgiau tunika. Man kaip tik atliko 1,5 matkelio.
Tai jeigu dar neradote, galeciau perleisti.
Atsakyti
dar viena kitokia rutuline smile.gif Spalva tikresne antroj nuotraukoj.Atsiprasau uz ju kokybe,labai skubejau atiduot,tad gavosi tik taip blush2.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
matyt kartu kelem,nepastebejau,Ligvita tavosios sukneles.Grazu ir dar graziau ,kad kitokia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 04 kovo 2011 - 21:12
[quote=Eledita,2011 03 03, 19:58]
tik kur tas spalvas įkomponuot? g.gif
[/quote]

Ir kas čia prašė įdėjų bigsmile.gif
[/quote]
aš aš prašiau ir labai labai dėkoju už idėjas 4u.gif Pirmoji suknelė - nereali thumbup.gif Ir antroji graži, ir trečioji idėja verta dėmesio. Ačiū dar kartuką 4u.gif Po kaziukiško/užgavėniško savaitgalio pradėsiu kažką narpliot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 03 04, 22:10)
matyt kartu kelem,nepastebejau,Ligvita tavosios sukneles.Grazu ir dar graziau ,kad kitokia  thumbup.gif

Aciu, taviske taip pat kitokia smile.gif labai idomus spalvu derinys
Atsakyti