Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

Vajeee kiek grožių prisižiūrėjau vėl wub.gif Imkit po 4u.gif
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 01, 17:36)
As tur but daryciau trispalve tunika ar dryzuota.Arba apvedziociau trispalves spalvom mirksiukas.gif

va apie dryžuotą variantą ir aš mąsčiau. Bet kaip visada yra BET. Nežinau, ar gražiai žiūrėtųsi tas geltona-žalia-raudona variantas g.gif

QUOTE(Eledita @ 2011 03 01, 17:45)
Kokia šauni Šilumos idėja smile.gif
O aš pagrindą daryčiau baltą, o spalvas kažkur įkomponuočiau...

tik kur tas spalvas įkomponuot? g.gif
Atsakyti
sveikutes, o as susiduriau su problemele - mezgu suknele is Nako siuliuku, pirktu maximoj ir pritrukau ju. pirkau per akcija, o dabar jau nebera. gal kuri turite atliekama ir galite parduoti, truksta 1 matkelio stai tokiu:
user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus. Tikrai gerai su sia suknele jauciausi per mamos jubilieju.

QUOTE(KristinuleV @ 2011 03 03, 13:35)
wub.gif Labai grazu. O kokios medziagos pasuknyte?

Tiksliai nepasakysiu, jis labiau primena trikotaza - toks minkstas ir nesiglamzo, bet ne trikotazas. Ir tikrai ne pamusalinis ar atlasas.

QUOTE(irenairsavi @ 2011 03 03, 16:06)
labai grazuuu  wub.gif  wub.gif
o kokio numerio virbalais mezgete?  blush2.gif

Atrodo, jog 3,5, bet as labai laisvai mezgu.
Atsakyti
o ta suknute megzta apvaliu mezgimu,ar sonai susiuti?
Atsakyti
[/quote]

Ir kas čia prašė įdėjų bigsmile.gif
1. Nusineri suknelę/tuniką tinkliuku ir ant jos viršaus neri/ suki trispalvius zigzagus:
user posted image
2. Kažkokiu tai dažniu, po vieną spalvą ar tris iš karto dėstai tas trispalves juosteles:
user posted image
3. Darai kažką panašaus į čia naudodama 3 spalvas:
user posted image
4. Arba ką nors panašaus į čia:
user posted image
P.S. Aišku pasirenki siūlus, modelį pagal sezoną, figūrą ir t.t.
Čia tik idėjos. Bet ir aš pati užsisvajojau apie ką nors panašaus. Vėliavėlę prie mašinos jau turiu, o jei dar kažką tokio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eledita: 03 kovo 2011 - 19:59
QUOTE(Eledita @ 2011 03 03, 20:58)

Ir kas čia prašė įdėjų bigsmile.gif
na ir puikiu ideju pametejot,tikrai ne viena ju uzsinores. ax.gif man pirmoji labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Idėjos tai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mezguoles darbstuoles 4u.gif

pirma syki sioje temeleje esu, prisiziurejau tokiu grooooziu thumbup.gif apsalus esu kokias rankas turite thumbup.gif

Galvoju gal ir man pavyktu ne tokiai darbsciai, suknute sunelio krikstynosm nusinerti ax.gif
daug neperziurejau, bet galvoju kad mano vizijoje va tokia suknute
http://public.fotki....2039.html#media

man vistelei, paaiskinkit kaip jas mezgat g.gif is apacios i virsu ir kaip servetka ratu? g.gif

Ai dar pamasciau, gal galit pasiulyti kokio nors lengvesnio "KLONO" shemute? ax.gif
nes istikro tai net servetkos nesu gyvenime virbalais mezgus biggrin.gif Truputi utopija cia man, bet jeigu jau pinti is laikrasciu pradejau, ir eglutei zaisliukus nunerti sugebejau, tai gal ir suknia pagimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 04 kovo 2011 - 00:02
man antroji superinė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 03 03, 16:38)
sveikutes, o as susiduriau su problemele  - mezgu suknele is Nako siuliuku, pirktu maximoj ir pritrukau ju. pirkau per akcija, o dabar jau nebera. gal kuri turite atliekama ir galite parduoti, truksta 1 matkelio stai tokiu:
user posted image

Jei nepavyktu gauti siu siuliuku, susisiekite per az, pabandysiu pagelbeti (tik as ne LT).

O gal kas galetu pasiulyti nesudetinga grazu azurini rasteli vaikiskai suknelei (noreciau, kad sijonukas siek tiek klostuotusi), nesu pazengusi mezgeja, todel butu puiku, jei pasiulytumete rasta su schema arba pilnu aprasymu 4u.gif
Atsakyti
labas mezgejeles, susiduriau su tokia problema, numezge man mama suknele, o apacia pradejo riestis i virsu g.gif ka daryti? kas blogai padaryta mezgant, ar cia siulai kalti, patarkit prasau ax.gif
Atsakyti
Reiktų pabandyti apnerti vąšeliu.. kartais padeda...
Atsakyti