Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės Nr.33

QUOTE(varna575 @ 2011 03 02, 21:26)
Nepasididino aprašymas, tai pasakysiu tik savo nuomonę. Raukiniai man panašu, kad numegzti virbalais, tad jie prisimezga surinkus akis smile.gif  Gal kas ir pataisys.

aišku, dėkoju už atsakymą 4u.gif
teks paieškoti ką nors panašaus, na labiau man prie širdies vašelis ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Labiausiai kreipiuosi į mocheriukių mylėtojas, o ypač mezgėjas mirksiukas.gif! Vienam visų žinomam rusaičių forume atidaryta nauja tema apie pasakiškas Statkevičiaus sukneles. Va čia.
user posted image

Nepasididžiuokit - užsukit ir pasisakykit. O dar geriau - parodykit savo megztas grožybes šia tema. Žinoma, pamokymai praverstų be galo ax.gif

Galų gale, prisipažinkim sau, kad dažna iš mūsų esame pasiskolinusios idėją/raštą/schemą iš anksčiau minėto forumo mirksiukas.gif Tai gal laikas grąžinti skoleles? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 02 kovo 2011 - 22:34
Štai tokia suknutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2011 03 02, 23:24)
Sveikos merginos! Labiausiai kreipiuosi į mocheriukių mylėtojas, o ypač mezgėjas  mirksiukas.gif! Vienam visų žinomam rusaičių forume atidaryta nauja tema apie pasakiškas Statkevičiaus sukneles. Va čia.
Nepasididžiuokit - užsukit ir pasisakykit. O dar geriau - parodykit savo megztas grožybes šia tema. Žinoma, pamokymai praverstų be galo  ax.gif

Galų gale, prisipažinkim sau, kad dažna iš mūsų esame pasiskolinusios idėją/raštą/schemą iš anksčiau minėto forumo  mirksiukas.gif Tai gal laikas grąžinti skoleles?  smile.gif

Jei verta, galite ten ikelti mano suknele - ji megzta pries metus. Puikus pavyzdys, jog tinka ir nestukei.
user posted image
Atsakyti
[quote=geguzyte5,2011 03 03, 11:53]
Jei verta, galite ten ikelti mano suknele - ji megzta pries metus. Puikus pavyzdys, jog tinka ir nestukei.
gražu wub.gif
Atsakyti
geguzyte5, dar klausiate ar verta???? Aišku verta! Ačiū! Gal prisimenat kiek ir kokie siūlai, virbalai? Gal netyčia ir pvz. schema yra?
Atsakyti
Schema yra cia (jei matosi)
https://picasaweb.go...a60/Anna199806#
tik as nedariau saules klioso - motyva kartojau 8 kartus ir apacioje ne visai iki galo mezgiau arba praleidau vien geru akiu juosta (jau nebeprisimenu).
Siulai Silkid (70 % Super Kid Mohair ir 30% Silkas). Sunaudojau berods 5 matkelius po 25g (210 m).
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 10:53)

wub.gif Labai grazu. O kokios medziagos pasuknyte?
Atsakyti
labai grazu, tobulas rankos tai padare smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 10:53)

Labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 09:53)

labai grazhu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 03 03, 13:11)
Schema yra cia (jei matosi)
https://picasaweb.go...a60/Anna199806#
tik as nedariau saules klioso - motyva kartojau 8 kartus  ir apacioje ne visai iki galo mezgiau arba praleidau vien geru akiu juosta (jau nebeprisimenu).
Siulai Silkid (70 % Super Kid Mohair ir 30% Silkas). Sunaudojau berods 5 matkelius po 25g (210 m).

labai grazuuu wub.gif wub.gif
o kokio numerio virbalais mezgete? blush2.gif
Atsakyti