Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika baltai odai

QUOTE(Estela_ @ 2012 08 22, 15:39)
Dar vienas mano atradimas kai būnų visiškai neįdegus - L'Oreal Lumi Magique spalva C1 Rose Pearl, man idealiai susilieja su odos spalva  thumbup.gif

Pas mus yra jų pirkti? g.gif
Kokia jūsų oda? Nekemša porų? 4u.gif
Atsakyti
Turėjau Rose Pearl, bet nelabai patiko. Visų pirma tai atspalvis nevykęs, retai kuriai tiks. Toks pilšvai rausvas. Pudra lengva, skysta, porų man nekimšo. Tiesa, matiškumo nelaiko, tad jei oda riebi - nelabai tinkamas variantas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2013 05 05, 20:57)
Missha BB cream ir aš labai norėčiau, youtube daug gerų atsiliepimų mačiau. Ir atspalvis atrodo labai šviesus ir maskavimas geras.

Missha BB perfect cover nr. 13 gavau. Kol kas manau, kad pakankamai vidutiniškas daiktas.smile.gif
Maskuoja vidutiniškai/į lengvesnę pusę — mano Clarins everlasting tai daro geriau. Neįsivaizduoju, kiek reikėtų pritepti, kad būtų „perfect cover“.smile.gif
Spalva irgi nėra tokia šviesi, kaip įsivaizdavau (iki popieriaus baltumo toli). Labai panaši į everlasting'o 103 nr., tik pastarasis — gelsvesnis, Missha — labiau neutralus. Ne pilkas, ne rožinis. Kvapas užknisantis, ir pakankamai ilgai jaučiasi.biggrin.gif
Pliusas tas, kad gražiai dengiasi, oda „šviežiai“ ir natūraliai atrodo. Vasarai, kai reikia kažko lengvo, turbūt tiks. Ir dar kaina gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 27 gegužės 2013 - 09:16
merginos, o kuom nuimat bb krema? nerandu kur pasiskaityt kokia temele apie tai, tik zinau kad turi but aliejiniu pagrindu valiklis ax.gif
Atsakyti
Mūsų "Douglas" yra šviesi "Nyx HD foundation" kreminė pudra (tirštesnė ir maskuojanti), taip pat "Nyx" paakių maskuoklis, išsukamas sausas maskuoklis thumbup.gif. Tokio šviesumo produktų "Douglase" analogų kaip ir neradau g.gif . Na, dar "Clinique" matinė pudra yra labai šviesios spalvos, bet kiek negyvai ant veido atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 lapkričio 2013 - 13:57
QUOTE(Victorious @ 2013 11 18, 15:54)
šviesi "Nyx HD foundation" kreminė pudra (tirštesnė ir maskuojanti)

Visgi išbandžiau šitą pudrą ir ant veido - pasiskirstė lengvai, maskavimas vidutinis, spalva tikrai šviesi, nesukuria kaukės efekto ir veidas pakankamai gaivus.
Atsakyti
Gosh BB kremas Sand atspalvis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 19, 20:01)
Gosh BB kremas Sand atspalvis

Kaip tau pats BB kremas? Turiu mėginuką to paties 02 Beige spalvos, neprisiruošiu mėginti.
Atsakyti
QUOTE(melynasuknele @ 2011 02 16, 08:34)
Taigi, baltaodes, prasom dalintis, ka esate sau atradusios: kompaktinee/kremines pudros. As jau praradau vilti  verysad.gif

Matyt nepatenku į jūsų balatodžių gretas unsure.gif , greičiau esu raudonodė lotuliukas.gif tačiau vis tiek galėčiau patarti naudoti tranclucent pudras - tikrai nepatamsins, nei atspalvį uždės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 07, 20:40)
Pas mus yra jų pirkti? g.gif
Kokia jūsų oda? Nekemša porų? 4u.gif

Be abejo yra. Labiau tinkama sausiaodėms.

Dar vienas atradimas itin šviesiai odai. BeYu Light Reflecting Foundation Nr 15.

user posted image

Šiek tiek į ružavumą ji, bet aš spalvą pakoreguoju gelsva (bet labai šviesia) kompaktine pudra.
Atsakyti
Jei kas iki šiol neranda pakankamai šviesių atspalvių pamėginkit Revlon Colorstay. Ivory vos ne sniego baltumo, o antras pagal šviesumą Buff panašus į Bourjois 51 nr smile.gif O ir šiaip Revlon pudros geros, gaila, kad jų gauti sunku.

"NYX HD foundation" irgi patiko, gera kaip ir minėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 27, 09:15)
Missha BB perfect cover nr. 13 gavau. Kol kas manau, kad pakankamai vidutiniškas daiktas.smile.gif
Maskuoja vidutiniškai/į lengvesnę pusę — mano Clarins everlasting tai daro geriau. Neįsivaizduoju, kiek reikėtų pritepti, kad būtų „perfect cover“.smile.gif
Spalva irgi nėra tokia šviesi, kaip įsivaizdavau (iki popieriaus baltumo toli). Labai panaši į everlasting'o 103 nr., tik pastarasis — gelsvesnis, Missha — labiau neutralus. Ne pilkas, ne rožinis. Kvapas užknisantis, ir pakankamai ilgai jaučiasi.biggrin.gif
Pliusas tas, kad gražiai dengiasi, oda „šviežiai“ ir natūraliai atrodo. Vasarai, kai reikia kažko lengvo, turbūt tiks. Ir dar kaina gera.

o man Missha BB perfect cover nr 21 atvirksciai - atradimu atradimas. ir spalvos atzvilgiu (esu baltaode) ir maskavimo. maskuoja viska ir daro tai tobulai! jei reik kokius randelius pamaskuot, tiesiog toj vietoj kelis kartus patepu. rezultatas puikus. oda is tiesu atrodo gaivi.
del kvapo..nzn..neatkreipiau net demesio.... g.gif
Atsakyti