Dar vienas mano atradimas kai būnų visiškai neįdegus - L'Oreal Lumi Magique spalva C1 Rose Pearl, man idealiai susilieja su odos spalva
Iš kairės Lumi Magique numeriukai : C1, N1, C2
Iš http://beleza-blogg.se/?p=12126
QUOTE(denvi @ 2012 08 22, 15:49)
o jus mineraliniu pudru nebandet? Paciai teko ciupineti is sviesiausiu Mineral Hygienics linijos, tikrai itin sviesios atrodo.
dar atsiminiau, kad Everyday minerals irgi turi tikrai šviesių. Buvau anksčiau nepataikius pasirinkti tinkamai spalvos, atrodžiau blyškiai, bet matyt dėlto, kad oda mano nors ir šviesi, bet tamsesnė nei porcelianinė.
wow, kokia tema! Tik dabar ja netycia uztikau. Turbut sviesesniu uz mane nera.. Kadangi perejau prie ekologiskos arba naturalesnes kosmetikos, man is viso tapo problema issirinkti, todel ypac laukiu atsiliepimu del tokios sudeties makiazo priemoniu.
QUOTE(Apvalute @ 2012 08 26, 17:31)
wow, kokia tema! Tik dabar ja netycia uztikau. Turbut sviesesniu uz mane nera.. Kadangi perejau prie ekologiskos arba naturalesnes kosmetikos, man is viso tapo problema issirinkti, todel ypac laukiu atsiliepimu del tokios sudeties makiazo priemoniu.
Man tas pats. beje, irgi stengiuosi rinktis ekologiškus produktus.
Tinkamą pudros/bazės atspalvį rasti labai sunku.
As dar vis neatsitaikius savo odai atspalvo, vis tamsesne nusiperku pudra, pabijau persibalint, bet galvoju gal jau laikas prisiruost pagal oda pudra issirinkt, nes su tom tamsesnem nei pasimaskuosi daugiau nei ka, geriau jau bronzata panaudot parudinimui. Is ekologisku manau Dr. Hauschka 00 tretu but sviesi, pati naudoju 01 nes pabijojau ta 00 pirkt, kad nebuciau balta kaip popierus, bet ji man per tamsi , nors i akis nekrenta, tai manau 00 tikrai tiktu baltaodems.
Pati bandysiu gal is mineralines kazka issirnkti, nes kiek matau ten yra tikrai sviesiu atspalviu didelis pasirinkimas.
Pati bandysiu gal is mineralines kazka issirnkti, nes kiek matau ten yra tikrai sviesiu atspalviu didelis pasirinkimas.
Sveiki, as nesu labai didele baltaode, bet kai ieskojau sau bronzines pudros, tai uztikau Body Shop Honey Bronze bronzing powder, ta su korio piesiniu.
As norejau ja pabandyti, nes ji atrode labai svelni bet jos atspalviai nerealiai sviesus. As turiu Nr.3 ir ji ant manes vos matosi. Naudoju siek tiek apipavidalinti veida, atspalvis labai subtilus, beveik nesimato. O tie Nr.1 ir Nr.2 tai dar sviesesni, net nustebau pabandziusi, nes puslapyje atrodo zymiai ryskiau.
Man patinka, kad jie matiniai ir atspalviai nera oranziniai. Sudetis tai ju pusetina, kaip ir viskas pagrinde is Body Shop'o, bet nera bloga, jei jums talkas nemaiso. Gal baltaodems pravers cia linkas
As norejau ja pabandyti, nes ji atrode labai svelni bet jos atspalviai nerealiai sviesus. As turiu Nr.3 ir ji ant manes vos matosi. Naudoju siek tiek apipavidalinti veida, atspalvis labai subtilus, beveik nesimato. O tie Nr.1 ir Nr.2 tai dar sviesesni, net nustebau pabandziusi, nes puslapyje atrodo zymiai ryskiau.
Man patinka, kad jie matiniai ir atspalviai nera oranziniai. Sudetis tai ju pusetina, kaip ir viskas pagrinde is Body Shop'o, bet nera bloga, jei jums talkas nemaiso. Gal baltaodems pravers cia linkas
Naudoju INIKA pudrą ir bronzatą esu labai patenkinta
Bet man rodos L'oreal True Match C1 Rose Ivory pas mus nėra, o gaila. Jau baiginėju Maybelline Fit Me pudrą, 110 atspalvis, pats šviesiausias, bet ir jis man šiek tiek per tamsus. Ypač dienos pabaigoj, kai šiek tiek oksiduojasi ant veido. Galvojau įsigyti visiškai baltą pudrą, kad galėčiau maišyti su šiek tiek tamsesnėmis, nes baltaodėms pudrų pasirinkimo tai visiškai nėra.
QUOTE(Coldhearted @ 2013 05 05, 13:26)
Galvojau įsigyti visiškai baltą pudrą, kad galėčiau maišyti su šiek tiek tamsesnėmis, nes baltaodėms pudrų pasirinkimo tai visiškai nėra.
Turėjau Illamasqua rich liquid baltą pudrą, nors jau senokai... Rich liquid pirkau dėl geresnio maskavimo, yra dar kažkokia kita rūšis. Tai buvo nelabai vykęs produktas. Ji tokia nenusakoma, riebi gal (nors mano oda tai sausa), nors reikėdavo labai nedaug, bet negražiai atskiesdavo šviesinamą pudrą, ji visai kitaip tepdavosi ir labai nukentėdavo pačios kreminės pudros laikymasis ant veido.
Nežinau, gal MAC tos pačios paskirties produktas yra geresnis. Bet neberizikuoju. Įsivaizduoju, kad tas primaišymas bet kokiu atveju veikia normalios pudros konsistenciją, dengimą ir laikymą. Labiau spec. paskirties daiktas grimeriams, progoms ir pan., o ne kasdieniniam naudojimui.
Su kreminių pudrų spalva labai vargstu, tuo labiau, kad yra reikalavimų ne vien tik pačiai spalvai. Su konsultantėmis parduotuvėse šia tema net nebesileidžiu į diskusijas, vis bando iškišti kažką (mažiausiai pora tonų per tamsų), su kuo veidukas gyviau atrodys.
Iš paskutiniais metais naudotų spalvomis beveik tiko Dior Nude 110 (bet nepatiko jos sugebėjimas su laiku sutirštėti), Bourjois Healthy Mix 51 (apskritai nepatiko kaip pudra), Dainty Doll 001 (labai gera spalva, labai prastas maskavimas) ir Clarins Everlasting 103 (šitos sunaudojau daugiausiai, ir dabar turiu).
Dar iš mineralinių, nors jų nemėgstu, Everyday Minerals Fair Neutral spalva labai tiko, bet nepatiko dengimas ir maskavimas. O Lily Lolo porcelain buvo per rožinė.
Dabar laukiu Missha perfect cover bb cream 13 numerio. Skirtas Azijos rinkai, tai turiu vilčių, kad spalva tiks.
Missha BB cream ir aš labai norėčiau, youtube daug gerų atsiliepimų mačiau. Ir atspalvis atrodo labai šviesus ir maskavimas geras.
QUOTE(Apvalute @ 2012 08 26, 17:31)
Apvalute, berods turite ar turejote EM, jei neklystu. Lyg ir klausiau anksciau, bet nepamenu dabar ats. kokia spalva ir formule naudojate, gal ir man tiks. (Mano oda misri, beje, t zona poreta).