Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Atsakymas:

Добрый день!

Благодарю за заказ.

Правда до следующего понедельника прием заказов временно приостановлен. Очень сильная загруженность и много оплаченных заказов, что мы должны отправить.

В настоящее время нет в наличии белого кардочеса по 8,8 евро. Только 3ий сорт по 4,4 евро.

Нет цвета кардочеса Сирень, сиреневый дым. Когда будет окрашена следующая партия точно сказать не могу.

Но через неделю появятся новые цвета цветного топса. И так как вы его заказываете по несколько кг, возможно Вас это заинтересует.

Цвета будут: розовый, бордо, красный, голубой, светло-зелный, зеленый, желтый и оранжевый.

Палитра и дальше будет расширяться, также появится цветной болгарский меринос по доступной цене.

Шелковые лоскуты и обрезки не сортируются.

Посылки у Вас получаются 2, каждая до 15ти кг. Без об. стоимости – 44 евро. Об. Стоимость зависит от суммы заказа. Скорее всего попадаете на скидку 20%.

Если вы согласны подождать новые цвета топса, напишите пожалуйста!

С уважением, Катя.
Papildyta:
Šiaip kai paskaičiavau, tai jei visos neišsilakstom, ir gaunam tą 20 proc. nuolaidą dažytai sluoksnai, tai kaina gaunąsi net geresnė nei dabar akcijinė vasario (14,8 - 20 proc.= 11,84 Euro).

Kadangi būtų 2 sintos po 15 kg, tai viso siuntimas būtų apie 90 eurų. Vadinasi vienas kg patiria 3 eurus siuntimo. Man rodos visai neblgoai gaunąs. Tik dabar klausimas ar laukiam tos sluoksnos dažytos kitom spalvom ar imam ką jau susiplanavom? Kaina gaunąs ta pati ir kiek suprantu tai net ir geresnė, jeigu vis dar išlaikom tą patį kiekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 22 vasario 2011 - 18:24
se tau, kad nori smile.gif
tai, ka darom? gal reik palaukti?
nuolaida cia kam? vilnai? siuntimui? - nelabai isigilinus matyt.
Papildyta:
supratau del nuolaidos.
beveik kaip ir nelaukciau as, bet derinsiuosi prie daugumos.
p.s. kaip suprantu jei siuntinio svoris 3kg, tai siuntimas kainuotu 9eu?
Atsakyti
Tai nebus balto karšinio ir kelių kitų g.gif jei užsakymas vistiek siekia tą 20% nuolaidos sumą tai galim gal nelaukt? Jei nesiekia, tada aš visai palaukčiau kokios žydros sluoksnos.
Atsakyti
Merginos, pasiskaičiuokit savo užsakymą, atimkit 20 proc. ir pridėkit tuos 3 eu siuntimo vienam kg.

Kas ėmėt tą baltą gal norit keist tada į kažką...

Ir dar gal kas norit pasididint užsakymą biggrin.gif . Kiek suprantu iš to, ką atrašė ir ką rašė Žollia, tai max siunčia vienu siuntiniu 20 kg. Aišku kuo didesnis užsakymas, tuo labaiu pinga siuntimas.

Ir dar - gal iki penktadienio tada galim dar priimt visas norinčias? Kaip manot. Vis tiek be pirmadienio kaip suprantu mūsų net nepradės skaičiuot...

O dažymo reiktų turbūt ilgėliau laukt, kol dar nudažys ir t.t. Išsibėgiosim paskui visos ir liksim be nieko...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 20:18)
Merginos, pasiskaičiuokit savo užsakymą, atimkit 20 proc. ir pridėkit tuos 3 eu siuntimo vienam kg.

Kas ėmėt tą baltą gal norit keist tada į kažką...

Ir dar gal kas norit pasididint užsakymą biggrin.gif . Kiek suprantu iš to, ką atrašė ir ką rašė Žollia, tai max siunčia vienu siuntiniu 20 kg. Aišku kuo didesnis užsakymas, tuo labaiu pinga siuntimas.

Ir dar - gal iki penktadienio tada galim dar priimt visas norinčias? Kaip manot. Vis tiek be pirmadienio kaip suprantu mūsų net nepradės skaičiuot...

O dažymo reiktų turbūt ilgėliau laukt, kol dar nudažys ir t.t. Išsibėgiosim paskui visos ir liksim be nieko...

sutinku smile.gif
lai buna paskutine diena penktadienis.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 22, 19:34)
sutinku  smile.gif
lai buna paskutine diena penktadienis.

oi kaip negerai, man staiga pradėjo reikėt papildymų visokių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 18:23)
Atsakymas:
В настоящее время нет в наличии белого кардочеса по 8,8 евро. Только 3ий сорт по 4,4  евро.

Vadinasi vienas kg patiria 3 eurus siuntimo. Man rodos visai neblgoai gaunąs. Tik dabar klausimas ar laukiam tos sluoksnos dažytos kitom spalvom ar imam ką jau susiplanavom? Kaina gaunąs ta pati ir kiek suprantu tai net ir geresnė, jeigu vis dar išlaikom tą patį kiekį.

čia ta balta tai turbūt ne ildytas pienas? Nes jos kaina irgi tokia pati g.gif Aš už tai, kad nebelaukt tų naujų sluoksnų, spėsim ir vėliau, kai kokybe įsitikinsim. Bet jei nuspręstumėt kitaip, tai gerai. Čia aš tik savo nuomonę dėstau.
Atsakyti
Bijau, kad tikrai kt.uzsakymo reiketu laukti nemazai laiko, tikrai issibarstytume.
Pabandysim kokybe, o veliau galesim, jei bus poreikis, dar uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 12:54)

13. Corrie (1.5 kg) + masažuokliai.

šiandien nusipirkau 2 skirtingų rūšių masažuoklius parduotuvėj „1 euras" po 3,50 lt. Plastikinį ir medinį.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 19:23)
Atsakymas:

Нет цвета кардочеса Сирень, сиреневый дым. Когда будет окрашена следующая партия точно сказать не могу.

kaip suprantu tik aš viena jų norėjau, tai iš mano ir bendro užsakymo nukrenta 1kg.

Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 13:54)
Visoms plonesnio?

Galutiniai kiekiai (32.2 kg):

1. Besijuokianti (2,540 kg);
2. Kadabra (3,5 kg);
3. Žollia (3,5 kg);
4. Bulaukiux (4 kg 520 g);3,520 kg
5. Raganėlė (4,5 kg);
6. Dago (3.5 kg);
7. Barric (3 kg);
8. Linada (1 kg 140 g) + magnetiniai užsegimai;
9. Katinytis (1 kg);
10. Blanšytė (1 kg);
11. Stewie (0.5 kg);
12. Juperi (2 kg)+ magnetiniai užsegimai;
13. Corrie (1.5 kg) + masažuokliai.

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 21, 10:36)
Moteros, kol kas turim 27 kg 160 gr.
Akcijoj - atrakcijoj dalyvauja:
1. Besijuokianti (2,5 kg);
2. Kadabra (3,5 kg);
3. Žollia (3,5 kg);    liko 3 kg
4. Bulaukiux (4 kg 520 g);
5. Raganėlė (4,5 kg);
6. Dago (3.5 kg);
7. Barric (3 kg);
8. Linada (1 kg 140 g) + magnetiniai užsegimai;
9. Katinytis (1 kg).

QUOTE(raganele @ 2011 02 22, 19:53)
oi kaip negerai, man staiga pradėjo reikėt papildymų visokių lotuliukas.gif

tai pirmyn-tuo pačiu siuntimu iki 40 kg, kad išnaudoti tą pačią siuntimo kainą
Atsakyti
Merginos, tai šiandien ir ryt pasigalvokit kas dar norit pakoreguot savo užsakymus. Penktadienį aš tada viską perskaičiuoju ir pateikiu, kad pirmadienį jau pradėtų dirbt su mumis.
Tuomet korekcijas dar galim vykdyt ir visas naujas priimt iki vasario 24 d. imtinai (ketvirtadienio 24.00).

В настоящее время нет в наличии белого кардочеса по 8,8 евро. Только 3ий сорт по 4,4 евро.

Žollia, aš tai suprantu, kad nėra balto natūralaus karšinio. Karšinys natūralus baltas tik vienos rūšies ir buvo.

Jį užsakinėjo (po pusė kg): Žollia, Raganėlė, Dago.

Bulaukiux, tai tavo užsakymą tada irgi mažinu to nesančio spalvoto karšinio sąskaita.
Atsakyti