Ronet, nerodysi tapokyčiu sekanti kart nepriims vilnos užsisakinėt . Kadangi pati nepirkau , tai dabar tik seile varvinu
[quote=Ronet,2011 03 28, 08:11]
Jūs merginos jau profės,
Na, kur jau, ne visos čia profės. Nors man parodyk, jei profėm nerodai
Jūs merginos jau profės,
Na, kur jau, ne visos čia profės. Nors man parodyk, jei profėm nerodai
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:06)
Ronet, nerodysi tapokyčiu sekanti kart nepriims vilnos užsisakinėt . Kadangi pati nepirkau , tai dabar tik seile varvinu
Katinyti, tave tas pats liecia - nenuvelsi slepeciu - irgi nepriimsim
Nu nu ir idomu, kas cia profe pas mus? As tai tik su karuna, bet ne profe.
Ronet rodyk, Ronet rodyk, Ronet rodyk
Ronet rodyk, Ronet rodyk, Ronet rodyk
Tai , kad man vilnos gaila, pigiai nepirkau , o negi dabar priversit 18 mikronine naudot tapkėms
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:26)
Tai , kad man vilnos gaila, pigiai nepirkau , o negi dabar priversit 18 mikronine naudot tapkėms
O ka, as naudoju.
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:06)
sake ir ant saves pasisake
QUOTE(kadabra @ 2011 03 28, 11:22)
Katinyti, tave tas pats liecia - nenuvelsi slepeciu - irgi nepriimsim
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:26)
nuuu bet fantastika, merginos! Jus superines...mano atgrubusiom rankom 18 mic ir saliam per plona, o jom tapcem -pats tas
Nu prieš jus nepašokinėsi matau . Tai dabar reik sugalvot kokiu aš ju norėčiau ane, nes velsiu tik vienas ir tik sau . Kad tik jau tos vilnos galėčiau užsisakyt, kad tik galėčiau
Ale prabilo avinukas, kurio darbo rezultatus irgi jau matėme taip senokai , kaip ir praėjusios žiemos sniega
Ale prabilo avinukas, kurio darbo rezultatus irgi jau matėme taip senokai , kaip ir praėjusios žiemos sniega
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:37)
nuuu as prisipaziistu...kad be Muzos man ne velimas... patikekit vyno buvo , bet nebuvo kas buteli atkemsa
noreciau ta BG karsini ismegint...tik...kad... reik iki namu pirma parsinest...matau jau ir as vizija, tokiu paprastu , paprastuciu... su medinem detalem...gal pavyks ka savaitgali suregzti...
o ,kad tema mano ant zomko uzrakyyta,esu nubausta- tai ir upo ner... ne "aferistem" velt...
ojej, matau reiks prisimint kaip tos nuotraukos keliamos Ai juk dar tik mokausi, tai klaidos galimos O vilnelės tai dar norėsis
Nju merginos, šiek tiek kantrybės tegul išdžiūna, o tada gal pabandysiu įkelt savo "šedevrą"
Nju merginos, šiek tiek kantrybės tegul išdžiūna, o tada gal pabandysiu įkelt savo "šedevrą"
QUOTE(Trakst @ 2011 03 28, 11:31)
Speju, kurie automatiskai persisuka - tie persukti, o kiti ne. Spek, kaip pas mane?
taip pat
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:37)
Nu prieš jus nepašokinėsi matau . Tai dabar reik sugalvot kokiu aš ju norėčiau ane, nes velsiu tik vienas ir tik sau .
viskas - laukiam Katinycio sliopkiu - tu vienu, graziu ir nepakartojamu
QUOTE(Juperi @ 2011 03 28, 11:45)
patikekit vyno buvo , bet nebuvo kas buteli atkemsa
ner vyru ant lietuvos zemes