Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

Duodat jūs čia biggrin.gif
Ir aš lauksiu kol viską suvelsit ir vėl Katiai rašysit, kai jau išbandyta ir drąsiau, įtariu tiek Vilnius tiek Kaunas su savais užsakymais pasieks nuolaidines sumas.
Karšinio natūralaus dar niekas nejudinote? Man reik bobutiškų tapukių, ketinu rudąjį judint, kažin kokio dydžio šablonus imt, labai jau neteisinga mano natūra - bandymukų nedarau...

QUOTE(stewie @ 2011 03 25, 17:42)
raganele, liuksiškai atrodo thumbup.gif
O dekoras taip dera prie niko;)

ačiū, nickas dera prie charakterio, tašė prie nicko nu ir voila tskant biggrin.gif
Atsakyti
nugi šiandien veliu iš bulgariškos vilnos:yahoo: 31 mikrono balta sluoksna man pasirodė švelnesnė ir plonesnė už 30 mikronų rusvą melanžinę. Ir ta balta truputį trumpesnio plauko, bet labai gerai kibo sluoksniai.
Atsakyti
negi as tik viena to naturalaus karsinio nusipirkau? g.gif nei viena nevelet dar...?
ar ne raganele ketino kazka velti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 26, 13:09)
negi as tik viena to naturalaus karsinio nusipirkau? g.gif  nei viena nevelet dar...?
ar ne raganele ketino kazka velti? g.gif

vis dar ketina biggrin.gif įlendu pažėt, gal kas pašnibždės kiek ji traukiasi...
Atsakyti
Tai aš jau vietoj spėlioniu daryčiau pagal sistema "kas gausis, tas" arba pasidaryčiau mėgini, ko irgi niekad nedarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 26, 14:16)
vis dar ketina biggrin.gif įlendu pažėt, gal kas pašnibždės kiek ji traukiasi...

drinks_cheers.gif as dar nesiruosiu velt... Muza pas Kadabra uzsiliko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 26, 15:24)
drinks_cheers.gif  as dar nesiruosiu velt... Muza pas Kadabra uzsiliko... unsure.gif

Nepamiršk, tu vyno negali gert, nes mano protezus uždažysi mirksiukas.gif ...

Daug kas pirko karšinio, vos ne visos, bet matyt sluoksna labiau traukia.
Atsakyti
Tiesa, sluoksna pavasariop mielesnė - ploniau ir standžiau biggrin.gif gaila kad nebedaug pilkai rudos sluoksnos liko po raganinės tašės... Baltą tiesa irgi pabandžiau, bet vos mažytį kuokštelį gėlei, tai nežinau kaip ten su susitraukimais jos, voratinklis su šilku ir linu tai geras gavosi. Reiks "kas bus tas" principu rudo karšinio imtis.

Nors va ką tik visų vaivorykštės spalvų prisitempiau latviško karšinio, mat vėl bzikas spalvingas galvoj sukasi, negalėsiu nurimt kol nepadarysiu... Kažik kas pirmiau - bzikas ar pažadėti vėliniai g.gif
Atsakyti
Bzikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes paskui kankins eisi nakti velt , bet kaip sakoma tai "must have"
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 26, 14:24)
drinks_cheers.gif  as dar nesiruosiu velt... Muza pas Kadabra uzsiliko... unsure.gif


aha, as jos pagalba eisiu antraja slepete formuoti biggrin.gif . Nebloga ta tavo muza 4u.gif .

p.s. i slepeciu vidu klojau 26mikr. merinosu vilna is bg. Na, spalva jos neissiplove, liko gelsva, purciau/skaidziau as ta vilnos kasa, o plesesi vis tiek nevienodo ilgio ir storumo sluoksniukais tarpais. Traukesi siek tiek sunkiau nei Wool. Sekanti karta matyt rinksiuosi jums patikusias vilnos rusis (dar cekinsiu ir darysiuosi sarasiuka). Idomu bus isgirsti kt.velusiu is tos pacios sluoksnos nuomone.

Raganele, o is kur latviskas karsinys? Man labai reikia juodo karsinio uz padoria kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 26 kovo 2011 - 13:45
Iš Lentvario rankdarbių parduotuvikės, ten mano latviško karšinio taškas biggrin.gif kai tingiu iki siūlų oazės važiuot, o ir šiaip ten dažniau randu ko reik (pvz puskilograminių rulonų visų spalvų). Na gal ten nedaug kam pakeliui, bet man beveik vietinė parduotuvė smile.gif "Laukinė aguona" kitąpus kelio nuo gel. stoties, jei kas pro ten važiuosit.
Šiandien ten 20% akciją visai vilnai paskelbė, tai gaunasi kaip Siūlų oazės didmeninė kaina. Paprastai ten "didmeninė" būna 60 Lt/kg, kai perki virš 500g. Nebėra tik šviesiai pilko melanžo ten, o juodų rulonų mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 kovo 2011 - 13:52
QUOTE(raganele @ 2011 03 26, 14:49)
Iš Lentvario rankdarbių parduotuvikės, ten mano latviško karšinio taškas  biggrin.gif kai tingiu iki siūlų oazės važiuot, o ir šiaip ten dažniau randu ko reik (pvz puskilograminių rulonų visų spalvų). Šiandien ten 20% akciją visai vilnai paskelbė, tai gaunasi kaip Siūlų oazės didmeninė kaina. Paprastai ten "didmeninė" būna 60 Lt/kg, kai perki virš 500g.


cia karsinys. o sluoksna?
palete plati?
dekui 4u.gif
Atsakyti