Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 13:33)
*****, visoms stengiaus tų tablečių įdėt kas natūralios užsakėt, sako natūralią labai kandys mėgsta. Jau geriau būč nedėjus doh.gif
Kicka laikykis 4u.gif

O aš pagalvojau, kad tavo kokie nors vaistai išsibarstė...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 25, 14:35)
O aš pagalvojau, kad tavo kokie nors vaistai išsibarstė...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu, *****, po nuodų tabletę jums įdėjau schmoll.gif doh.gif . Tiesą sakant aš pradžioj galvojau, kad ten tiesiog kažkokios granulės skalbimo miltelių, nes kvapas tai panašus, sakau, gal jie irgi baido kandis. Bet dabar jau nežinau ką galvot...

Juperi, ačiū, tikras pats tikriausias draugas su Žollia esat 4u.gif Valerijonų galėjau pakrapint, tai kiculkos laimingos būtų būvę, o dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 kovo 2011 - 13:41
Pas mane irgi tų tablečių radau, mano katiniukas (tas kur nuotraukytėje) tai tik pasmalsavo, pasižiūrėjo kaip aš ten iš maišo viską traukiau, o toliau, tai jokio dėmesio vilnai. Tik kai rutuliukus darau, tai akys pasidaro plačios ir laukia kol jam numesiu pažaisti ir atneša kaip šuniukas, kad dar numesčiau smile.gif Gal reiks tą vilną aukščiau sukelt, kad ko nesugalvotų kai namie nebūnu g.gif
Užuojauta Trakšt Jūsų katinėliui, labai negera ant dūšios būna kai matai sergantį verysad.gif
Džiugu, kad vilnelė gerai veliasi, tikrai su keliais kg jungsiuosi prie sekančio užsakymo, o kaip siųstis, tai bet kuriuo atveju prisidėsiu ar į Kns ar į Vln smile.gif

Oi Besijuokianti, tik ne valerijonų, jis net arbatą vos ne iš puodelio lenda lakti tik kiša kiša tą savo buką nosytę, jei valerijono kvapą pajunta, ką jau kalbėti jei būtų valerijonų lašų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 25 kovo 2011 - 13:51
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 14:39)
Nu, *****, po nuodų tabletę jums įdėjau schmoll.gif  doh.gif . Tiesą sakant aš pradžioj galvojau, kad ten tiesiog kažkokios granulės skalbimo miltelių, nes kvapas tai panašus, sakau, gal jie irgi baido kandis. Bet dabar jau nežinau ką galvot...

Juperi, ačiū, tikras pats tikriausias draugas su Žollia esat 4u.gif Valerijonų galėjau pakrapint, tai kiculkos laimingos būtų būvę, o dabar...

dar karta leiskit nusijuokti lotuliukas.gif taip skaniai pasijuokiau...matai pas mane su vaizduote viskas ok...tai matau vaizdeli toooki... vakare Besijuokianti i saujike krato tablietkas ir... doh.gif netycia pabyra viskas...susimakaluoja su musu vilna ir iskeliauja po LT... greit prisipazink nuo katro galo tablietkos- gal dar tinkamos vartojimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif maciau ir as jas ir didelis Aciu, kad idejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 03 25, 14:44)
Pas mane irgi tų tablečių radau, mano katiniukas

Oi Besijuokianti, tik ne valerijonų, jis net arbatą vos ne iš puodelio lenda lakti tik kiša kiša tą savo buką nosytę, jei valerijono kvapą pajunta, ką jau kalbėti jei būtų valerijonų lašų  lotuliukas.gif

ronet, o tavo katyte ne persu sinsiliuke?
maniskis tai siandien ant valerijonu krumu vartesi, kol as is siltnamio indelius rinkau, taip smagu buvo ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Kadabra, pas mane jis persas, bet ar šinšiliukas, tai nežinau, kažkaip nesidomėjau, tik žinau, kad tėvai jo buvo kilmingi, bet dokumentų tai man nereikėjo, patiko ir nusipirkau smile.gif Plaukų tai tik pavasarį rudenį daugiau šeriasi doh.gif į mamos tepukus veldama pridejau jo vilneles smile.gif .
Pas mane jis berniukas pagal gimimą, bet aš blogietė, padariau jį netikru berniuku blush2.gif
Įsivaizduoju koks maniškis liktų po pasivoliojimo biggrin.gif kaime, kai gražus oras būna, tai išleidžiu į kiemą pasivaikštinėti ir po žolytę pasivolioti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 25 kovo 2011 - 14:06
QUOTE(Ronet @ 2011 03 25, 15:02)
Kadabra, pas mane jis persas, bet ar šinšiliukas, tai nežinau, kažkaip nesidomėjau, tik žinau, kad tėvai jo buvo kilmingi, bet dokumentų tai man nereikėjo, patiko ir nusipirkau smile.gif Plaukų tai tik pavasarį rudenį daugiau šeriasi doh.gif į mamos tepukus veldama pridejau jo vilneles smile.gif .

Ronet, jei akytes apvedziotos juodai- persas sinsila, grazuolis wub.gif .
Atsakyti
Jis pas mane nuo gimimo pasidažes akytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 03 25, 15:14)
Jis pas mane nuo gimimo pasidažes akytes smile.gif

jep - nesuklydau smile.gif .

delioju bulgariska 26 merinosu sluoksna. Kada rodysiuos - neaisku biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, išsižiojus presavau visaip Juperi vilnelę, ir tik šiandien apsižūrėjau, kad viršutinių dantų protezus pamečiau. Plyyyyz, gal kuri radot, atsilyginsiu... Tokie gražūs pagal užsakymą zuikio dantų protezai pagaminti buvo...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 15:31)
Mergai, išsižiojus presavau visaip Juperi vilnelę, ir tik šiandien apsižūrėjau, kad viršutinių dantų protezus pamečiau. Plyyyyz, gal kuri radot, atsilyginsiu... Tokie gražūs pagal užsakymą zuikio dantų protezai pagaminti buvo...

tai nieko, Juperi tik apsidziaugs lotuliukas.gif
Atsakyti