mano vilna dar neatvyko į galinį tašką ...
Parsinešiau šiandien iš pašto vilnelę. Ačiū Besijuokianti, siuntinys atkeliavo puikiai
Spalvų pakomentuot negaliu, nes užsakinėjau tik natūralią nedažytą, velt dar nevėliau, bet man bent iš apžiūrėjimo viskas tinka kuo geriausiai Šilkas, na visokio jo ten yra, bus proga galvą pasukti kur ką panaudoti, bet kaip už tokią kainą, tai
Na kodėl turiu tokią nuojautą ,kad tai ne paskutinis kartas, na bet dar reikia išbandyt viską
Spalvų pakomentuot negaliu, nes užsakinėjau tik natūralią nedažytą, velt dar nevėliau, bet man bent iš apžiūrėjimo viskas tinka kuo geriausiai Šilkas, na visokio jo ten yra, bus proga galvą pasukti kur ką panaudoti, bet kaip už tokią kainą, tai
Na kodėl turiu tokią nuojautą ,kad tai ne paskutinis kartas, na bet dar reikia išbandyt viską
as pranesima i pasta jau gavau sestadieni ,bet dar pasto nepasiekiau.
Kaip pikta ant pačtininkų Pasirodo, jau 03.19 buvo vilna pašte... Tik pranešimo kažkodėl neturėjo (žmogiškasis faktorius). Pažiūri jos ten savo dėžutėj-nėr pranešimo ir viskas, užeikit kitą dieną, o registracijos žurnaluose nepažiūri .
Ta toplionoje moloko 32 mikr" kokį stiprų avies kvapą turi. Tokio stipraus uosčiau tik tada, kai savo avis auginau
Ta toplionoje moloko 32 mikr" kokį stiprų avies kvapą turi. Tokio stipraus uosčiau tik tada, kai savo avis auginau
Man atrodo , kad atsipalaiduok , ir taip jau toookiiii darba atlikai .
Gal kad tavo svajonės pildytusi reiks ir man užsisakyt vilnos
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 22, 13:59)
Gal kad tavo svajonės pildytusi reiks ir man užsisakyt vilnos
Galėsi organizuot
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 22, 13:11)
Galėsi organizuot
po sito tavo posto- daugiau niekas vilnos nebenores
Nu jau, nu jau. Aš suvelsiu nerealias alyvines tapkes, prirašysiu, kad velt nereikėjo, pati vilna kočiojos, savanorių krūva atsiras .
Vyras klausia kada pardą vilnos atidarysiu, žino dar ir apie planus ir latvių karšinio parsivešt (bet čia gal vasarop). O dar skaičiau, kad kokia tais estiška sluoksna labai nebloga yra, apie šitą MB dar nežino, bet tik kol kas... O ta estiška tai plonytė, mačiau šalikėlius iš jos labai neblogus... Ech, svajonės
Vyras klausia kada pardą vilnos atidarysiu, žino dar ir apie planus ir latvių karšinio parsivešt (bet čia gal vasarop). O dar skaičiau, kad kokia tais estiška sluoksna labai nebloga yra, apie šitą MB dar nežino, bet tik kol kas... O ta estiška tai plonytė, mačiau šalikėlius iš jos labai neblogus... Ech, svajonės