QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 07, 09:12)
Vakar vakare tai tik iš 3 buvo. Einu tikrint...
tikrink, mieloji.... negi ispaluke mano pinigiukai nezinoma kryptim...tiu tiu?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 07, 09:27)
Kol kas tas pats:
Dovilė (78 Lt), Aušra (134 lt), Daiva (145 lt). Visos iš seb-o.
Įtariu, kad ateis po pietų, nes net tam pačiam banke per pusdienį suvaikšto, o čia jei iš skirtingų bankų tai normalu viskas.
Įtariu, kad ateis po pietų, nes net tam pačiam banke per pusdienį suvaikšto, o čia jei iš skirtingų bankų tai normalu viskas.
as is swedo siunciau, bet kadangi 5dieni vakare tik, tai gali tikrai ir po pietu ateit
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 07, 09:27)
Kol kas tas pats:
vis tiek man idomu- va tau ir internetas... rodos nebutu jokio skirtumo ar nakti-ar ryta, ar pirmadieni-ar penktadieni...kazin cia koks zmogiskasis resursas isikisa? manau, kad ne
kaip keista, mano ir nėra aš išsiunčiau penktadienį darbo dienos metu, vistiek nespėjo.
QUOTE(žollia @ 2011 03 07, 09:56)
kaip keista, mano ir nėra aš išsiunčiau penktadienį darbo dienos metu, vistiek nespėjo.
aš irgi penkt dieną
Laqbas rytas
as penktadieni vakare is swedbanko dariau, tai dar nepergyvenu. Dariau su copy, paste.
as penktadieni vakare is swedbanko dariau, tai dar nepergyvenu. Dariau su copy, paste.
Mano su copy paste daryta ir jau matau, kad nukeliavę pinigėliai. Bet mano tame pačiame banke buvo, tai netoli reikėjo jiems keliaut.
Penktadienį vakare dariau pavedimą.
Penktadienį vakare dariau pavedimą.