Ajatus, aš čia kaip kokia vėlėja tikra daugiausiai užsiplėšiau
Ui tai dar manau susiderinsim del išsidalinimo vilnelės kol ji iki LT atkeliaus Siuntimą paštu paminėjau tik dėl to, kad visom dienom nuo ryto iki vakaro dirbu, tai vakare jau nesinori trukdyti, o savaitgaliai pas mane nuo pavasario irgi nelabai prognozuojami. Niu pažiūrėsim
Bet vėlimą, tai pamilau Nors dar nedaug ką esu nuvėlusi, bet tapkutėm jau apdovanojau ir pati negaliu be jų Gryžtu po darbo, pavalgau ir vonion
Jūsų nuvelti darbeliai tai mmmm labai jais gėriuosi:)
Bet vėlimą, tai pamilau Nors dar nedaug ką esu nuvėlusi, bet tapkutėm jau apdovanojau ir pati negaliu be jų Gryžtu po darbo, pavalgau ir vonion
Jūsų nuvelti darbeliai tai mmmm labai jais gėriuosi:)
a tai su ta nuolaida dar pigiau gaunas oi oi po 27 lt uz kg
Oi vargas vargas tau Besijuokianti. Ir tikrai medalis uz nuopelnus. Aciu sirdingai. Kad tik vilna veltusi, nereiktu padusku siut ir, kad sekmingai atkeliautu. Laukiu, o taip smalsu...
Barric, tai as tada taves zysiu, kad mano vilna is Kauno tavo sese irgi prigriebtu. ZZZZZZZZZZZZZZZzzzz
Barric, tai as tada taves zysiu, kad mano vilna is Kauno tavo sese irgi prigriebtu. ZZZZZZZZZZZZZZZzzzz
dūgzzzzzzzzzzzzzzzz visas Vilnius prisijungsiu, man čia pakeliui iš Kauno pamest
Ir aš prisijungiu prie zyyyyyziančių vilniečių
Idomu, ar iki kovo 13 d. atkeliaus siuntinukas Pasiimciau pati tada is Kauno. Keliausiu pro Utena namo, tad jei kazkas yra is Utenos, galeciau prigriebti kartu (vilna turiu galvoje)
na tai kas pirmas is vilnieciu susiruos kaunan, tas ir paims visoms nu, ar mano sese, ar kas kitas is principo galeciau pamegint suorganizuot, kad i ex darbovietes masina idetu, nes kasdiena vazineja i vilniu is kauno mano ex darboviete baziu teritorijoj, Besijuokianti, ale nujauciu, kad tu toli kazkur nuo baziu
QUOTE(barric @ 2011 03 03, 21:03)
na tai kas pirmas is vilnieciu susiruos kaunan, tas ir paims visoms nu,
Nu jūs ir graitos . Dar net neišsiųstas, net nesumokėjom, o jau dalinatės Apie dvi savaites keliaus siuntinys.
QUOTE(žollia @ 2011 03 03, 21:25)
Nu jūs ir graitos . Dar net neišsiųstas, net nesumokėjom, o jau dalinatės Apie dvi savaites keliaus siuntinys.
tai baike, aš jau ir "suvėlus" pora melanžinių tapkių ir ciklameninį ridikiulį
QUOTE(raganele @ 2011 03 03, 22:01)
tai baike, aš jau ir "suvėlus" pora melanžinių tapkių ir ciklameninį ridikiulį