QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 24, 11:14)
Kadabra, tai taip. Bet įsivaizduok kažkas nesumoka, o mums subyra visas 300 euru (o visos kainos paskaičiuotos tai su nuolaida)... Nelieka nieko kito kaip kažkam perimti tą užsakymą...
Blanšyte, kiek suprantu ta dažyta sluoksna yra tos jų vietinės rodopo veislės. Jie rašo, kad pusiauplonavilnė, mic nenurodo. Tai turbūt dažo ploniausią rodopo sluoksną, kuri yra 31 ir 32 mic. Bet iš to atsakymo aišku, kad kažkada neužilgo pradės dažyt ir merino sluoksną (kuri yra 26 ir 28 mic).
Blanšyte, kiek suprantu ta dažyta sluoksna yra tos jų vietinės rodopo veislės. Jie rašo, kad pusiauplonavilnė, mic nenurodo. Tai turbūt dažo ploniausią rodopo sluoksną, kuri yra 31 ir 32 mic. Bet iš to atsakymo aišku, kad kažkada neužilgo pradės dažyt ir merino sluoksną (kuri yra 26 ir 28 mic).
besijuokianti , na gal aš ir perdaug pasitikinti žmonėmis, bet jei jau užsisakėm, tai ir perkam. Kai tik atsiųs paskaičiuotą sąskaitą, iškart tau ir susiunčiam pinigėlius. Ir tada tikrai nebeliks jokių abejonių. O jei jau tikrai kas nemokėtų, tada ir atsisakytume dalies užsakymo, kad nereiktų vienai kuriai perpirkt. Geriau netekt tų 5% nuolaidos, nei pirkt papildomą kiekį vilnos, kurios tau (ar man, ar kuriai kitai) nereikalingas. Na, mano tokia nuomonė, su kuria neprivalu sutikti