Sveikos, as balta karsini keiciu i ruda (vietoje 0,5 kg БЕЛАЯ (топленое молоко)
Цена 1 кг 8.80 евро - 0,5 kg КОРИЧНЕВАЯ Цена 1 кг 9.80 евро). Kiekis lieka tas pats - 3,5 kg.
Aš sakyčiau, kad užsakymą reiktų pateikt iki penktadienio, jei nelauksit tos naujos sluoksnos. Per šeštadienį sekmadienį jie tikrai dėliosis. O kuo toliau nukeliam, tuo dar gali tame tarpe naujų užsakovų atsirast ir vėl tolsim.
Trakšt nuliūdusi buvo, kad nespėjo. O gal ji nežino, kad tema nauja yra užsakymams Dabar tikrai dar galėtų pasipildyt užsakymą.
Mano vilnos vidutinė kaina, jau pridėjus siuntimą, gaunasi 44,75 lt/kg .
Trakšt nuliūdusi buvo, kad nespėjo. O gal ji nežino, kad tema nauja yra užsakymams Dabar tikrai dar galėtų pasipildyt užsakymą.
Mano vilnos vidutinė kaina, jau pridėjus siuntimą, gaunasi 44,75 lt/kg .
QUOTE(žollia @ 2011 02 23, 11:21)
Man tai pasirodė, kad tiesiog nenori užsakinėt.
Žollia, tai aš penktadienį ryte ir pateiksiu ir galės per šeštadienį/sekmadienį dėliot. Gi parašė, kad iki pirmadienio vykdo tik iki šiol apmokėtus užsakymus ir naujų neiima...
Bet galim ir per šianden pasikoreguot, jūs nuspręskit. Aš šiandien vaikams atrakcijų dieną pažadėjus, tai dingsiu iš SM.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 10:14)
Bulaukiux, tai tavo užsakymą tada irgi mažinu to nesančio spalvoto karšinio sąskaita.
aga
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 09:36)
Man tai pasirodė, kad tiesiog nenori užsakinėt.
gal ir taip...
tai balto karsinio tada balanemate, tiesiog nereik, niekuom nekeisiu, sumazes mano uzsakymas iki 2,5 kg ir tiek
QUOTE(barric @ 2011 02 20, 16:14)
manau ir man tada dar dadet
БОЛГАРСКАЯ КАРДОЧЕСАННАЯ ШЕРСТЬ
1) 0,5 kg - МЕЛАНЖ (смесь белой и коричневой шерсти) Цена 1 кг 8.80 евро;
2) 0,5 kg - КОРИЧНЕВАЯ Цена 1 кг 9.80 евро;
ТОПС, ГРЕБЕННАЯ ЛЕНТА
1) 0,5 kg - Мериносовый топс, производство Болгария.
Толщина волокна 28 микрон, длинна 84 мм
Цвет натуральный светлый (топленое молоко)
Цена: 12 евро - 1 кг (фасовка любая)
2) 0,5 kg Лиловый Родопский топс - 100% овечья шерсть (полутонкая). Цена 1 кг 12,2 евро (500 руб.);
3) 0,5 kg Цикламен Родопский топс - 100% овечья шерсть (полутонкая). Цена 1 кг 12,2 евро (500 руб.).
1) 500 g - ЛОСКУТЫ 100% ШЕЛК Разного размера и цвета. Цена: 500 гр 2 евро
БОЛГАРСКАЯ КАРДОЧЕСАННАЯ ШЕРСТЬ
1) 0,5 kg - МЕЛАНЖ (смесь белой и коричневой шерсти) Цена 1 кг 8.80 евро;
2) 0,5 kg - КОРИЧНЕВАЯ Цена 1 кг 9.80 евро;
ТОПС, ГРЕБЕННАЯ ЛЕНТА
1) 0,5 kg - Мериносовый топс, производство Болгария.
Толщина волокна 28 микрон, длинна 84 мм
Цвет натуральный светлый (топленое молоко)
Цена: 12 евро - 1 кг (фасовка любая)
2) 0,5 kg Лиловый Родопский топс - 100% овечья шерсть (полутонкая). Цена 1 кг 12,2 евро (500 руб.);
3) 0,5 kg Цикламен Родопский топс - 100% овечья шерсть (полутонкая). Цена 1 кг 12,2 евро (500 руб.).
1) 500 g - ЛОСКУТЫ 100% ШЕЛК Разного размера и цвета. Цена: 500 гр 2 евро
Barric, o tu užsakinėjai baltą karšinį? Lyg ir ne , tik bulgarišką merino sluoksną, kiek suprantu jos yra... Pagal mane tavo užsakymuks nesumažėja, patikslink jei klystu...
aš savo norėtą baltą tada keičiu į melanžą rudą ir jo ne 0,5, o 1 kg bus.
Gausis geras meškinas jeigu ką Neseniai pavarčiau dėžę su vilnom radau lietuviško natūralaus prie rankų net kimbančios smirduko... Tikiuosi ten bus kiek malonesnis reikalas.
Gausis geras meškinas jeigu ką Neseniai pavarčiau dėžę su vilnom radau lietuviško natūralaus prie rankų net kimbančios smirduko... Tikiuosi ten bus kiek malonesnis reikalas.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 17:06)
Barric, o tu užsakinėjai baltą karšinį? Lyg ir ne , tik bulgarišką merino sluoksną, kiek suprantu jos yra... Pagal mane tavo užsakymuks nesumažėja, patikslink jei klystu...
aaa, nu tada viskas gerai kazkaip neprisiminiau, maniau kad karsini
QUOTE(kadabra @ 2011 02 23, 19:35)
Klausimas: kas esat vele is 26 mikronu merinosu sluoksnos, kaip ten kas gaunasi, kokie atsiliepimai?
kodėl ne raudonai ar mėlynai?