Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(sanzile @ 2011 02 15, 22:15)
Kazkuri is musu jau besilaukianciu mergaiciu guodesi tuo pilvo gurguliavimu, tik neprisimenu kuri doh.gif , is senesniu smile.gif Plius, mano puskei taip buvo.. Nors! As Tave greitai ir nuliudinti galiu lotuliukas.gif Man po 3IUI irgi pilvas selo, bet kaip sakiau- rezultate 0
Bet vistiek, reikia tiketi! mirksiukas.gif

Ne ne, gurguliavimas su nestuu nesusijes. tiesiog sutapimas. juk tau buvo zero rezultate. Tai va. Be to, amn "dengi na veter". Aj, nieko. Jau pasiderinom su vyru plana ka ir kaip darysim. Su jo tamoxi. Pasiskaiciavom. Viskas bus gerai. kada nors.

labanaktis. Linkiu zuvu prisapnuoti visoms smile.gif
Atsakyti
Labukas,
kokios geros naujienos wub.gif Extraordinary, nuoširdžiai sveikinu 4u.gif Fantastika thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 15, 10:34)
O pas mane jau visi PMS pazymiai, nu ir kitu variantu nebuvo. Pasnekejom vakar su vyru, nebedarom mes daugiau IUI. Einam kita savaite pas gyd., sudarom IVF plana...

Iš vienos pusės- gerai turėti planą, ramiai jį apgalvoti.. Tik šiaip užduosiu klausimą: jeigu pas tave viskas gerai, nenori dar bandyti natūraliam cikle? Na, kol ruošies IVF, darysi tyrimus ir t. t... Nes tada paprasčiau, manau, gali netgi tą pačią minutę nuspręsti, pvz, pagal vyro tyrimus, jeigu taip svyruoja: jeigu pakenčiamas, ima ir supila, jeigu rezultatai blogi, net ir nedarai IUI. Suprantu, be ryšio emociškai, nežinai, darysi ar nedarysi, bet..gal pataikytum kaip tik geresnį rezultatą, o organizmas nebūtų taip varginamas, be to, ir pigiau..na, čia šiaip pamąstymai, gal tau pasirodys nesąmoningi 4u.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 02 15, 11:57)
KittyKitty aciu uz baliona, bet tikriauiai ir Tu ne taip supratai, vyras man tuos gerius donavono 
Linkiu Tavo vyrukui daug sveikatos!

aišku, kad ne taip supratau, matyt, vienatvė paveikė vakar doh.gif biggrin.gif
Ačiū, jau geriau šiandien, išmiegojo 13 val ir dabar jau tik 37,3.

QUOTE(errachka @ 2011 02 15, 12:08)
mieloji, is pat ryto brukstelejau zinute, tik per dziugias naujienas, nieks mano liudnuju nepamate..

console.gif Laikykis....

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 15:38)
nu aciu... Tik vat as dabar mastau (nu, kaip visada).. Pagal visu cia susirinkusiu duomenis, tamoxi geriausiai pasirodo per 1,5 men veikimo, o po 2 men jau vel blogi tyrimai.

maniškiui geri po nepilnų 3 mėn.

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 15, 22:59)
aišku, kad ne taip supratau, matyt, vienatvė paveikė vakar doh.gif  biggrin.gif 
Ačiū, jau geriau šiandien, išmiegojo 13 val ir dabar jau tik 37,3.

Nieko, kitais metais bus linksmiau mirksiukas.gif Mes pernai taip pat nesventeme Valentino dienos, nes buvom uzsiverte vestuviu rupesciais rolleyes.gif
Tai dabar jeigu nesusimaisysiu, tai ruosiesi stimuliacijai ar jau ja pradejai? ax.gif Labai tikesiuos ir lauksiu Tavo puikiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Labai nuliudau perskaiciusi Erachkos komentara, as taip tikejausi, nes zinau visa situacija, bet mergyt nenusimink, dar ne viskas prarasta. Juk kas musu nenuzudo, padaro mus stipresniais, o tu esi stipri! 4u.gif Laikykis! 4u.gif Ir svarbiausia nenuleisk ranku, dar ne! 4u.gif

Ir dar karteli sveikinu musu nauja nestuke.gif Nu kaip faina! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 15, 19:18)
tikiuosi kad taip issdzius..... Pas mane irgi iphonas todel ir parasiau "jei issiima". Manau tai labai didelis trukumas...  lotuliukas.gif

ant cukraus paguldyk , cukrus istraukia dregme ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 16, 00:45)
Labai nuliudau perskaiciusi Erachkos komentara, as taip tikejausi, nes zinau visa situacija, bet mergyt nenusimink, dar ne viskas prarasta. Juk kas musu nenuzudo, padaro mus stipresniais, o tu esi stipri! 4u.gif Laikykis! 4u.gif Ir svarbiausia nenuleisk ranku, dar ne! 4u.gif

mieloji, dekui uz palaikyma 4u.gif
dar MB ikalbeta pabandysim sia procedura, o tada IVF 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Strenos skauda. jauciuosi kaip senuke. ir pilvo apacioj - rai vienam sone tai kitam duria. Nemalonus jausmas.

Pasveiknau vyra su gimtadieniu smile.gif O jis sako - nu jo, siandien koki tik kanala neijunk - visi mane per tv sveikina laugh.gif

Mes siandien ryte pagalvojome, kad jeigu uzkibtu si karta - gimtu vyro a.a. mamos gimimo diena. O jeigu uzkibtu geguze - butu irgi vandenis (arba vandeniai, nes jau norisi dvynuku), kaip ir mes su vyru smile.gif ir taip ir taip gerai . Tiesa, mano mama isprotetu nuo vandeniu seimos (ji musu vandeniu nepernesa), bet mums uztat butu smagu smile.gif

Na, kas siandien daro NT?
Atsakyti
Labas rytas, merginos! Su Nepriklausomybes diena! wub.gif

Extraordinary, didziausi sveikinimai! Jau kazkada dejau si linka, bet manau, kad Tau bus smagu jame panarsyti, paspelioti- vienas ar du, palyginti savo hcg skaiciukus! Butinai spausk ant DPO, ten galesi paziureti statistika thumbup.gif

Mazyte dovanele Tau! wub.gif

http://www.betabase....php?type=Single

Grazios visoms dieneles!
Atsakyti
Amela - siandien 14 DPI - kur rezultatai?
Warwara - siandien 12 DPI... ane?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 11:37)
Tiesa, mano mama isprotetu nuo vandeniu seimos (ji musu vandeniu nepernesa), bet mums uztat butu smagu smile.gif

O kodėl neperneša vandenių ax.gif (aš irgi vandenis, bet sau patinku biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 16, 12:26)
O kodėl neperneša vandenių ax.gif (aš irgi vandenis, bet sau patinku biggrin.gif )

Nu mes jai nepraktiski ir durni atrodom. Bet ko noreti - ji mergele, praktiska ir neskrajojanti padebesiais. su vandeniu gyvybe nesuderinama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 16 vasario 2011 - 11:32
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 12:32)
Nu mes jai nepraktiski ir durni atrodom. Bet ko noreti - ji mergele, praktiska ir neskrajojanti padebesiais.  su vandeniu gyvybe nesuderinama biggrin.gif

Čia tai tiesa drinks_cheers.gif tooookie plaukiojantys ir einantys į kraštutinumus.
O gyvybės pradžia ir buvo vandenyje g.gif o tik po to ant žemės biggrin.gif

Nagi laukiam naujų naujienų drinks_cheers.gif
O aš po tyrimo vakar sužinojau, kad nesu sirgusi vėjaraupiais doh.gif o planuose antras nestuke.gif bet turbūt teks skiepytis ir atidėti viską pusmečiui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 16 vasario 2011 - 11:37