Labukas,
kokios geros naujienos
Extraordinary, nuoširdžiai sveikinu
Fantastika
QUOTE(Warwara @ 2011 02 15, 10:34)
O pas mane jau visi PMS pazymiai, nu ir kitu variantu nebuvo. Pasnekejom vakar su vyru, nebedarom mes daugiau IUI. Einam kita savaite pas gyd., sudarom IVF plana...
Iš vienos pusės- gerai turėti planą, ramiai jį apgalvoti.. Tik šiaip užduosiu klausimą: jeigu pas tave viskas gerai, nenori dar bandyti natūraliam cikle? Na, kol ruošies IVF, darysi tyrimus ir t. t... Nes tada paprasčiau, manau, gali netgi tą pačią minutę nuspręsti, pvz, pagal vyro tyrimus, jeigu taip svyruoja: jeigu pakenčiamas, ima ir supila, jeigu rezultatai blogi, net ir nedarai IUI. Suprantu, be ryšio emociškai, nežinai, darysi ar nedarysi, bet..gal pataikytum kaip tik geresnį rezultatą, o organizmas nebūtų taip varginamas, be to, ir pigiau..na, čia šiaip pamąstymai, gal tau pasirodys nesąmoningi
QUOTE(sanzile @ 2011 02 15, 11:57)
KittyKitty aciu uz baliona, bet tikriauiai ir Tu ne taip supratai, vyras man tuos gerius donavono
Linkiu Tavo vyrukui daug sveikatos!
aišku, kad ne taip supratau, matyt, vienatvė paveikė vakar
Ačiū, jau geriau šiandien, išmiegojo 13 val ir dabar jau tik 37,3.
QUOTE(errachka @ 2011 02 15, 12:08)
mieloji, is pat ryto brukstelejau zinute, tik per dziugias naujienas, nieks mano liudnuju nepamate..
Laikykis....
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 15:38)
nu aciu... Tik vat as dabar mastau (nu, kaip visada).. Pagal visu cia susirinkusiu duomenis, tamoxi geriausiai pasirodo per 1,5 men veikimo, o po 2 men jau vel blogi tyrimai.
maniškiui geri po nepilnų 3 mėn.