Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 15, 16:06)
Na, pagaliau biggrin.gif
HCG 163
PRG <127 (matuojant moliais)
Speju, kad vienas zirniukas?

O dangau, Dieve, motina Gamta, vaisingumo deivės ir dievai!!!!! Ačiū už dar vieną laimingą moterį tapsiančia motina notworthy.gif nenusigręžkit nuo mūsų, apdovanokit visas notworthy.gif mes jum prižadam po žvakelę uždegt, ožį arba pinigų paaukot, amen.

QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 15, 16:32)
Ka tik prisikambinau gydytojai, sako garantuotai ne vienas  wub.gif
Kita antradieni einu vizitui  bigsmile.gif

Sveikinimai didžiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 15, 19:15)
imu 2.gif
isimk baterija (jei issiima) ir padziovink. gal dar atgaivinsi

Iphone cia, neissiima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 15, 17:16)
Iphone cia, neissiima  verysad.gif

tikiuosi kad taip issdzius..... Pas mane irgi iphonas todel ir parasiau "jei issiima". Manau tai labai didelis trukumas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 02 15, 17:36)
Extraordinary sveikinu  wub.gif  wub.gif
o kitoms virusuoju.......  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

ojojoj kaip faina, tiek virusiuku nestuke.gif , godziai griebiu smile.gif
Atsakyti
Man padovanojo vyras HTC Touch... O jezau, sv. dangus... Kol ipratau pirstu braukyti...
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 02 15, 18:02)
Sveikos mergytes 4u.gif
Skaitineju skaitineju patylom, bet manau reikia jungtis biggrin.gif jei priimsit blush2.gif
Dabar kaip tik geriu vaistukus, sia savaite pas gydytoja ir tuomet bus sutarta del IUI laiko.

sveika prisijungusi i musu laukianciuju rata, linkiu ilgai neuzsibuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 15, 19:18)
tikiuosi kad taip issdzius..... Pas mane irgi iphonas todel ir parasiau "jei issiima". Manau tai labai didelis trukumas...  lotuliukas.gif

Dabar puse ekrano veikia, puse ne, ta prasme kai lieciu ta neveikiancia puse, nieko nevyksta, gal pataisoma, gal jis susitrenke, nesuslapo, et smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 19:24)
Man padovanojo vyras HTC Touch... O jezau, sv. dangus... Kol ipratau pirstu braukyti...

Uz tai kai ipranti, tai kitaip nemoki smile.gif
Atsakyti
Extraordinary[SIZE=7], dideliausi sveikinimai su nestuke.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 16, 00:47)
Data nustato pati S. Nedarbingumas nuo dienos kai atsigulsi i ligonine. Ryta atsigulsi, kita ryta operacija. Kita ryta jau kaip ozka lakstai, tada geriau viskas sugyja ir dar kita ryta paleis (pas mane taip buvo). Jei viskas oki-doki, tai po 2 savaiciu pamirsi apie operacija  bigsmile.gif
Randai tikrai nebeisus! Pas mane viename sone toks negrazus buvo, tai ir tas jau beveik pradingo. Kitame sone buvo kaip pliusiukas, tai dabar is viso nesimato. Bamboje irgi. Po LP 9 men. smile.gif

Ikvepianciai ir raminanciai parasei mirksiukas.gif Dalykas tas, kad neturejus jokiu operaciju, narkozes nepatyrus, tai ir bijau, ka as zinau, kaip jausiuos po visko. O esu tai mazyte kudute biggrin.gif S sake, kad nedarbinguma gali menesiui duot, juk apsimoka labiau, 100 proc moka ax.gif O reikejo dar visokiu tyrimu darytis? Pas seimos gydytoja eit del siuntimo, ar S israso siuntima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2011 02 15, 20:13)
O reikejo dar visokiu tyrimu darytis? Pas seimos gydytoja eit del siuntimo, ar S israso siuntima?  g.gif

Pvz man KKUM ja dare, tai daktare dave lapa su tyrimu pavadinimais, kuriuos gavau pasidaryt pries operacija, Tai ejau pas savo seimos dakatre, ir ten pasidariau viska (lygtais buvo ten keli kraujo tyrimai, slapimo, sirdies kardiograma) ir ji su tais tyrimu atsakymais israse siuntima mirksiukas.gif Bet jei tu ta LP privaciai darysies, tai gal kita tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2011 02 15, 20:13)
Extraordinary[SIZE=7], dideliausi sveikinimai su  nestuke.gif
Ikvepianciai ir raminanciai parasei  mirksiukas.gif Dalykas tas, kad neturejus jokiu operaciju, narkozes nepatyrus, tai ir bijau, ka as zinau, kaip jausiuos po visko. O esu tai mazyte kudute  biggrin.gif S sake, kad nedarbinguma gali menesiui duot, juk apsimoka labiau, 100 proc moka  ax.gif O reikejo dar visokiu tyrimu darytis? Pas seimos gydytoja eit del siuntimo, ar S israso siuntima?  g.gif

S israso siuntima pati. Nes ji dar dirba ten, kur tau tuos tyrimus darys. Gali buti, kad ji pati ir darys. As turiu siutima, bet be datos dar. Jai paskambinus, ji irasys kada kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 17:43)
blink.gif  blink.gif mmm.. gmz..  g.gif Mums su vyru visos ir S ir Z choru pasake - nieko nebus. Pilvas gurgia taip, kad kolege jau klausia, ar as pietavau ar ne... Be to, ir rytais. be priezasties. nu gal siaip jis..

Kazkuri is musu jau besilaukianciu mergaiciu guodesi tuo pilvo gurguliavimu, tik neprisimenu kuri doh.gif , is senesniu smile.gif Plius, mano puskei taip buvo.. Nors! As Tave greitai ir nuliudinti galiu lotuliukas.gif Man po 3IUI irgi pilvas selo, bet kaip sakiau- rezultate 0
Bet vistiek, reikia tiketi! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 15, 18:16)
O dangau, Dieve, motina Gamta, vaisingumo deivės ir dievai!!!!! Ačiū už dar vieną laimingą moterį tapsiančia motina notworthy.gif nenusigręžkit nuo mūsų, apdovanokit visas notworthy.gif mes jum prižadam po žvakelę uždegt, ožį arba pinigų paaukot, amen.
Sveikinimai didžiausi  wub.gif

lotuliukas.gif
O as paaukociau bandeles, saldainius, pyragaicius ir tortus be kuriu gyventi man beveik neimanoma, bet aukociausi! notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 15 vasario 2011 - 21:12
Extraordinary, didžiuliai didžiuliai sveikinimai!!! Saugok save dabar!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti