Afrodite69
Kaz kaip man pavyko galva nuraminti ir vaistai nustojo duoti poveikio pasalinio. Tik pirmos dvi dienas, po to organizmas pripranta ir tiek Bet tut gi dar ka tik po operacijos, aplamai gan drastiskai...
Nuo duphastono net nepriaugau si karta, bet ir geriau neilgai tik savaite... pasisieke
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 16:41)
o jei memiu nebuvo - tai kokie pozymiai? krutine ir miegas, ane?
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 16:33)
imsiu is taves pavyzdi ir ryt keliausi HCG pasidaryt, nes nesinori dufo gerti be reikalo, o kraujas viska parodys, dideliausios tau sekmes , laukiam ryt aukstu tavo skaiciuku
nu jus cia taip draugiskai. as dabar galvoju - gal ir man pasidaryti ar palaukti treciadienio. Skirtumas 41 litas.
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 16:50)
Afrodite69
Kaz kaip man pavyko galva nuraminti ir vaistai nustojo duoti poveikio pasalinio. Tik pirmos dvi dienas, po to organizmas pripranta ir tiek Bet tut gi dar ka tik po operacijos, aplamai gan drastiskai...
Nuo duphastono net nepriaugau si karta, bet ir geriau neilgai tik savaite... pasisieke
Na,tiesa pasakius as pergyvenau kas ir kaip juk po operacijos ir narkoze buvo padauginta Gine rekomendavo imti jauti uz ragu nes geriausiai 3 men.po LP Mano vaisingumo gydytojas sake,kad daugiausia sansu per 6 menesius po LP.
Na aisku nors mano sese ne zmoniu medike,bet ji dirba su tookiais protais ir pati medicinos srityje,tai jos paklausiau-o ji paklausinejo kolegu,tai va pasake ta pati ka ir Z.Zeba kad geriausia per 6 men.o kadangi plaunam organizma ir tuo metu stiprinom ji tai neturetu pastojus paveikti maziuko.Plius tiek mano gine,tiek seses kolegos liepe sulauti po operacijos mm ir tik tada imtis veiklos(lygtais kitaip butu imanoma )
O as visai sunkiai pernesu vaistus..na bet dabar menesiuka atostogausiu ir tada vel -na jei ir tada nepavyks,tai bandysiu kaip toj skaiciuoklej 3 kartas nemeluoja o ketvirta garantuoja.Tai jau po to ketvirto gal ir bus stop..bet cia tik dabar taip mastau
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 16:54)
nu jus cia taip draugiskai. as dabar galvoju - gal ir man pasidaryti ar palaukti treciadienio. Skirtumas 41 litas.
As irgi savo vyrui sakiau,kad jauciu visus pojucius artejanciu mm ir NT neigiamas,o be to gaila 39 lituku-o jis man sako;na kai virs 1000lt.isleidom tai tie 40 ltiu juokingai atrodo tai va ir pasidariau savo neramumui
ok einu ruostis tuoj mokine ateis o as nieko nepasiruosusi-susikoncentruoti niekaip negaliu
Labukas,
nu ką, buvau daryt echo,kol kas užmigusios dar kiaušidės, 12 c.d. nėr ką matuoti..jau trečią mėnesį taip, seniau ovuliacija visada vykdavo 16-17 c.d., dabar 21...kaip tyčia kai reikia.. Eisiu penktadienį dabar.
na, bus praėjusios dvi...tai..kaip bus taip, ačiū
suprantu tave...durnas pasakymas..
bet kai visos sako, kad tokių draugių neturi..na, nežinau, bet gali būti, kad jos tiesiog nepasako,ką galvoja. Man yra taip buvę, atrodo, palaiko, supranta, o paskui per kitur sužinai, kad už akių pašneka būtent taip..kad neverta, kad nelemta, kad jeigu neduota, reikia susitaikyti..
19 mm normalu, BT nematavau, skausmų būdavo, bet gal ne visai tokių,kaip tavo
man normalu.
Pamečiau postą apei Duphastoną, o man, žinokit, tai yra vienintelis hormonas, kurio poveikio nejaučiu ir man netgi patinka jį gerti Aš mažiau noriu valgyt, lengvesnis pms ir lengvesnės mmm su duphu.
nu ką, buvau daryt echo,kol kas užmigusios dar kiaušidės, 12 c.d. nėr ką matuoti..jau trečią mėnesį taip, seniau ovuliacija visada vykdavo 16-17 c.d., dabar 21...kaip tyčia kai reikia.. Eisiu penktadienį dabar.
QUOTE(Puk @ 2011 02 20, 15:31)
Ai dar... KittyKitty, ką tik skaičiau, kad po temperatūros ir pirčių spermiukai atsigauna po savaitės, o pilnas atsinaujinimas kaip ir žinom po trijų mėn.
na, bus praėjusios dvi...tai..kaip bus taip, ačiū
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:55)
Taip ramiai gyvenau, ilsejausi nuo savo "nelaimes", tai va ime ir s.. taip, kad net apsiverkiau. Blin! ir kaip susitare dauguma aiskina, kad NELEMTA. Kas pasake, kad MAN NELEMTA?! Aj.. ka ir kalbeti.
suprantu tave...durnas pasakymas..
bet kai visos sako, kad tokių draugių neturi..na, nežinau, bet gali būti, kad jos tiesiog nepasako,ką galvoja. Man yra taip buvę, atrodo, palaiko, supranta, o paskui per kitur sužinai, kad už akių pašneka būtent taip..kad neverta, kad nelemta, kad jeigu neduota, reikia susitaikyti..
QUOTE(liullie yu @ 2011 02 20, 15:55)
Bukit mielos, nepignoruokite mano klausimuku !
"Sveikos mergaites, noreciau paklausti:
* priesh iui Ovitreli jums skirdavo kokio dydzio esant fotlikulam? (nes mano buvo 19mm, kazhin ar ne permazas?);
* kas matavo BT, koks BT elgesys buvo nuo Ovitrelio injekcijos? (nes man jau 2 paros praejo o BT po 1 paros buvo 36.5, o shiandiena (2 paros praejo) 36.2 ???) "
Ir dar, ar kam buvo kokiu skausmu po IUI?
"Sveikos mergaites, noreciau paklausti:
* priesh iui Ovitreli jums skirdavo kokio dydzio esant fotlikulam? (nes mano buvo 19mm, kazhin ar ne permazas?);
* kas matavo BT, koks BT elgesys buvo nuo Ovitrelio injekcijos? (nes man jau 2 paros praejo o BT po 1 paros buvo 36.5, o shiandiena (2 paros praejo) 36.2 ???) "
Ir dar, ar kam buvo kokiu skausmu po IUI?
19 mm normalu, BT nematavau, skausmų būdavo, bet gal ne visai tokių,kaip tavo
QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 15:39)
tai ar galetu man kas nors padetikaip manote, ar maudimas ir diegliai sonuose 2dpi yra normalu?
man normalu.
Pamečiau postą apei Duphastoną, o man, žinokit, tai yra vienintelis hormonas, kurio poveikio nejaučiu ir man netgi patinka jį gerti Aš mažiau noriu valgyt, lengvesnis pms ir lengvesnės mmm su duphu.
KittyKitty
Nelabai supratau, tau tik dabar augimo procesas organizme prasideda? Cia naturaliai? Sekmes penktadieni
Labukas,
Nelabai supratau, tau tik dabar augimo procesas organizme prasideda? Cia naturaliai? Sekmes penktadieni
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 17:00)
Del ko dare LP?
[quote=Maidenana,2011 02 21, 16:54]
Papildyta:
Jokiu zinok nebuvo ...Kazkaip laukiau laukiau..nera, tai 18DPI ryte sugalvojau BT pasimatuot, nes 14DPI ji pakrito, o 18DPI - 37.3..va tada jau drebanciom rankom vos ne su pizama begau i vaistine NT, nes nebeturejau namie, du isnaudojus buvau
Papildyta:
Jokiu zinok nebuvo ...Kazkaip laukiau laukiau..nera, tai 18DPI ryte sugalvojau BT pasimatuot, nes 14DPI ji pakrito, o 18DPI - 37.3..va tada jau drebanciom rankom vos ne su pizama begau i vaistine NT, nes nebeturejau namie, du isnaudojus buvau
J01
As manau kad 12 jau tikrai galima
Anksciau biskuti kaip ir ankstuoka, o jei implantacija dar tik ivyko...
sakykit, o nuo kelintos DPI galima krauja nuleist?
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 16:46)
J01
aciu, tada lauksiu 3-dienio, jo po IVF man 11 dpi buvo 32,3 rode labai ansktu , o norma 0-30
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 17:46)
J01
ot velnias,tai as per anksti pasidariau? na va pinigai kaip siknon
liullie yu man pamate kad yra cistute desinej kiausideje,del to dare LP-o jau kai atidare pamate kad yra ir daugiau grozybiu.Tai va isejau is ligonines su diagnoze endometrioze 3 st.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 18:32)
ot velnias,tai as per anksti pasidariau? na va pinigai kaip siknon
liullie yu man pamate kad yra cistute desinej kiausideje,del to dare LP-o jau kai atidare pamate kad yra ir daugiau grozybiu.Tai va isejau is ligonines su diagnoze endometrioze 3 st.
aisku, man saaugas shalino po uzhdegimo, kurio as net nejutau (t.y. jutau, bet galvojau, kad radikulitas). Tai va, po LP pasake, kad buvo kaip uzhmurita, bet visas trugdancias negerybes pashalino ir viskas kas reikia prasivere.