Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 13:45)
biski prazioplinau  blush2.gif
su perkreiptu veidu sedziu, jau ne viska ir iskaitau  doh.gif
kad tik viskas i gera butu

Sveika prisijungus console.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 21, 15:32)
cia Vilniuj VK???  blink.gif keista, nes reiskias skirtinga tvarka ju pacientams..  lotuliukas.gif nes ir mes VK lankomes, bet niekda dar nereikejo nieko pildyti..  g.gif na isskyrus sutikima IUI ir IUI programele gydytoja kur pildo..  g.gif bet nieko apie susilaikymus neklausinejo..  rolleyes.gif

cia VK Kaune. visus tris kartus pilde ta kortele, kelintas IUI, poros amzius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 15:52)
cia VK Kaune. visus tris kartus pilde ta kortele, kelintas IUI, poros amzius ir t.t.

aaaaaaaaa, mes jau su kiskium nusprendem, kad diskriminacija vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 15:56)
aaaaaaaaa, mes jau su kiskium nusprendem, kad diskriminacija vyksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 16:17)
sveikos, merginos  4u.gif

nedalyvauju jusu temoje, bet zinau kai kurias mergaites is kitu temu.
bet pribrendo reikalas ir sitoje temoje pasiteirauti  blush2.gif
tiesiog noriu paklausti, kaip jus jautetes po IUI?

man siandien 2dpi. IUI diena maude pilva ir dure sonus, bet vakar jau viskas aprimo. ir matyt per anksti tuo apsidziaugiau, nes siandien vel maudena pilva ir dursto sonus  doh.gif maziau nei pacia IUI diena, bet vis tiek negaliu komfortabiliai jaustis, nes maudenimai nuolat duoda apie save zinoti. kazkodel isivaizdavau, kad po O tokio pobudzio skausmai turejo praeiti  blush2.gif todel mastau, ar cia normalu  g.gif idomu, kas ten tame pilve vyksta  g.gif

nepergyvenk taip, svarbu pataiket viskas ten pas jus grazu, ir bus viskas gerai wub.gif va, kaip man nepraziopsot tos O doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 14:39)
nusiunciau sarasiukui savo duomenis  4u.gif

tai ar galetu man kas nors padeti help.gif  help.gif  help.gif 
kaip manote, ar maudimas ir diegliai sonuose 2dpi yra normalu?  g.gif

ramiu tau 2 savaiteliu ir lauksim ispudingu rezultatu mirksiukas.gif

o Afrodite69 kraujo nuleido ar kazka painioju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 14:20)
Damos kas is Klaipedos (ar apilinkiu) niekas nenori i Hamleta su Mamontovu si 5-dieni? Nes turiu liktais 2 biletus laisvus.
As paklausiu vyro nuomones apie hamleta, rytoj atsakysiu. Gal su drauge eisiu.

QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 15:05)
Sveikutes  4u.gif

aciu visoms uz palaikyma, prisiduodu 10 DPI eysy cup ir testas uz 3,99 rodo riebu I unsure.gif
nieko, tupoj bus vaiduoklis. man jie nuolat buna lotuliukas.gif

QUOTE(Puk @ 2011 02 21, 15:09)
O kur vaiduoklis g.gif  juk už 3.99 vaiduokliauja biggrin.gif

ir dar kaip! lotuliukas.gif

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 15:26)
Nu nu, nenuleidziam ranku smile.gif....Loorena - 14DPI vaiduoklis, as - 14DPI - I ryskus bruksnys, 18DPI - II grazus ryskus....Taip kad, nenuleidziam ranku  ax.gif  ax.gif
man siandien 12 DPI - ir I. O memes buvo prasidejusios pas tave? Ar ne?

QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 16:10)
o Afrodite69 kraujo nuleido ar kazka painioju?  blush2.gif
aha, ir pagal mane rezultatai buna 15.00 val, ane? Tai jau kaip ir laukiam labai ataskaitos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 15:17)
sveikos, merginos  4u.gif

nedalyvauju jusu temoje, bet zinau kai kurias mergaites is kitu temu.
bet pribrendo reikalas ir sitoje temoje pasiteirauti  blush2.gif
tiesiog noriu paklausti, kaip jus jautetes po IUI?

man siandien 2dpi. IUI diena maude pilva ir dure sonus, bet vakar jau viskas aprimo. ir matyt per anksti tuo apsidziaugiau, nes siandien vel maudena pilva ir dursto sonus  doh.gif maziau nei pacia IUI diena, bet vis tiek negaliu komfortabiliai jaustis, nes maudenimai nuolat duoda apie save zinoti. kazkodel isivaizdavau, kad po O tokio pobudzio skausmai turejo praeiti  blush2.gif todel mastau, ar cia normalu  g.gif idomu, kas ten tame pilve vyksta  g.gif

Sveikute prisijungusi,o mergytes jau atsake mirksiukas.gif As kai pirmoketai nelabai zinau tokiu dalyku blush2.gif
Na,daviau duokle vampyrams ir tik rytoj zinosiu rezultata.Na durnai zinokit jauciuosi doh.gif ryte pamaciusi NT neigiama,ai pagalvojau nelemta-tai nuvaziuos vyras paziures kas jam negerai,as sau ramiai magnetini pazidarysiu..o dabar kai nuleido toooks neramumas uzejo-durna esu fool.gif fool.gif ir visdelto jauciu kad Ievos prakeiksmas pasieks mane si menesi blush2.gif fool.gif
JO1,tai tau 10DPI anksti juk dar,o gal tik siandien implantacija vyksta g.gif As irgi ne 100 proc.patikejau NT todel ir nusprendem del ramybes pasidaryti HCG.Ramiai nelauk mm kuriu tikiuosi ir nesulauski,arba imk pavyzdi is manes ir eik HCG darytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 15:26)
JO1,tai tau 10DPI anksti juk dar,o gal tik siandien implantacija vyksta g.gif As irgi ne 100 proc.patikejau NT todel ir nusprendem del ramybes pasidaryti HCG.Ramiai nelauk mm kuriu tikiuosi ir nesulauski,arba imk pavyzdi is manes ir eik HCG darytis mirksiukas.gif

imsiu is taves pavyzdi ir ryt keliausi HCG pasidaryt, nes nesinori dufo gerti be reikalo, o kraujas viska parodys, dideliausios tau sekmes , laukiam ryt aukstu tavo skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 16:33)
imsiu is taves pavyzdi ir ryt keliausi HCG pasidaryt, nes nesinori dufo gerti be reikalo, o kraujas viska parodys, dideliausios tau sekmes , laukiam ryt aukstu tavo skaiciuku  mirksiukas.gif

man irgi nesinori zinok to duph.gerti.Nezinau kalbejau su viena mamyte,tai ji man sake priprasi zinok,bet kaip man nuo tu visu hormonu visa smegenine ir organizmas issibalansavo doh.gif Tavo zodziai tiesiai kad butu Dievuliui i ausi 4u.gif
Oi tai ryt uz tave kumstelius laikysime ir lauksime puikiu rezultatu thumbup.gif O tada pagal lentele zuresim kiek gali maziuku nesiotis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 02 21, 16:20]

man siandien 12 DPI - ir I. O memes buvo prasidejusios pas tave? Ar ne?

Ne, memes nebuvo prasidejusios....As juju laukiau, bet nesulaukiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 16:33)
imsiu is taves pavyzdi ir ryt keliausi HCG pasidaryt, nes nesinori dufo gerti be reikalo, o kraujas viska parodys, dideliausios tau sekmes , laukiam ryt aukstu tavo skaiciuku  mirksiukas.gif

Va kazkaip kaip esi nestuke.gif ir naudoji duphastona, tai jokiu salutiniu poveikiu nevyksta..na bent jau man smile.gif...Gal jau ir nutrauks gine man jo vartojima..bet kai salutinio poveikio nera, tai galiu gert nors ir visa nestuma smile.gif..Aisku, hormonas jis, celiulito man atrodo daugiau priaugino, baisios kojos dbr doh.gif doh.gif ...Nu bet nieko nepadarysi, yra kaip yra..visada turejau tos apelsino zieveles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 16:41)
Va kazkaip kaip esi  nestuke.gif  ir naudoji duphastona, tai jokiu salutiniu poveikiu nevyksta..na bent jau man smile.gif...Gal jau ir nutrauks gine man jo vartojima..bet kai salutinio poveikio nera, tai galiu gert nors ir visa nestuma smile.gif..Aisku, hormonas jis, celiulito man atrodo daugiau priaugino, baisios kojos dbr  doh.gif  doh.gif ...Nu bet nieko nepadarysi, yra kaip yra..visada turejau tos apelsino zieveles smile.gif

na stai ir dar viena priezastis kodel manau kad neesu nestuke.gif lotuliukas.gif
nors as perdziuvusi it giltine,bet ir pas mane yra ta apelsino zievele o dar ir striju per slaunis ir minkstaja vieta lotuliukas.gif cia dukrytes palikimo dovanele atminciai kad buvo po mano sirdele wub.gif
Atsakyti