Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 15:05)
Sveikutes  4u.gif

aciu visoms uz palaikyma, prisiduodu 10 DPI eysy cup ir testas uz 3,99 rodo riebu I unsure.gif

O kur vaiduoklis g.gif juk už 3.99 vaiduokliauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 21, 15:36)
a galima pastresuosiu garsiai  doh.gif  man sonus nugara spaudzia, o pas gydytoja tik ryt, o jei man ovuliacija siandien, tai visi mano IUI suniui ant uodegos... doh.gif, velnias velnias...

nestresuok, man 2 dienas visus sonus maude po Ovitrelio, o pasirode, kad O buvo tik paryciais pries IUI mirksiukas.gif ir gydytoja taip sake ir BT nebuvo pakilus dar ta ryta.. rolleyes.gif

QUOTE(liullie yu @ 2011 02 21, 16:00)
ghm, dar pribrendo klausimas, gal kas zino:
* ar nuo Ovitrelle gali subresti ir ovuliuoti papildomi folikulai?

ne

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 16:02)
lygtais nuo 3 iki 5 dienu blush2.gif

uztenka ir 2, bent jau mums taip gydytoja visada liepia rolleyes.gif si karta surizikavom ir tik 1 palikom unsure.gif tai biskuti suprastejo rezultatai unsure.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 16:07)
taip jai siandien punkcija  ax.gif

pries paskutine IUI mes ND padarem is vakaro, nes jauciau O, tai nusprendem surizikuoti  blush2.gif bet aciu D kita diena rezultatai buvo puikus o ir folis vienas jau plyses. tai kad sumelavom kad susilaikymas 2 dienos ir siandien turim puiku rezultata  wub.gif

o kam melavot? jusu klause? nes musu tai nieks neklause, o mes ir nesakem.. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

nedalyvauju jusu temoje, bet zinau kai kurias mergaites is kitu temu.
bet pribrendo reikalas ir sitoje temoje pasiteirauti blush2.gif
tiesiog noriu paklausti, kaip jus jautetes po IUI?

man siandien 2dpi. IUI diena maude pilva ir dure sonus, bet vakar jau viskas aprimo. ir matyt per anksti tuo apsidziaugiau, nes siandien vel maudena pilva ir dursto sonus doh.gif maziau nei pacia IUI diena, bet vis tiek negaliu komfortabiliai jaustis, nes maudenimai nuolat duoda apie save zinoti. kazkodel isivaizdavau, kad po O tokio pobudzio skausmai turejo praeiti blush2.gif todel mastau, ar cia normalu g.gif idomu, kas ten tame pilve vyksta g.gif
Atsakyti
Krempudra
Labukas, i sarasiuka? ax.gif

todel mastau, ar cia normalu g.gif idomu, kas ten tame pilve vyksta
Mes cia jau pries pora savaiciu labai verkem, jog ten nera kameros! Bet is tikruju ir maudzia ir skauda praktiskai visom. Reiskia tai normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 21, 15:13)
o kam melavot? jusu klause? nes musu tai nieks neklause, o mes ir nesakem..  rolleyes.gif

VK visada tokia anketa pildo, duomenis suraso, susilaikyma ir rezultatus pries atplovima ir po. tiesiog nenorejom gaut velniu blush2.gif pasavivaliavom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 15:05)
Sveikutes  4u.gif

aciu visoms uz palaikyma, prisiduodu 10 DPI eysy cup ir testas uz 3,99 rodo riebu I unsure.gif

Nu nu, nenuleidziam ranku smile.gif....Loorena - 14DPI vaiduoklis, as - 14DPI - I ryskus bruksnys, 18DPI - II grazus ryskus....Taip kad, nenuleidziam ranku ax.gif ax.gif
Atsakyti
Alia sarasiukas musu grazus si menesi smile.gif
Vien pirmuokai, vien pirmuokai! Ir kad visom kaip pirmajai butu! (Antspaudas, parasas)
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 16:22)
VK visada tokia anketa pildo, duomenis suraso, susilaikyma ir rezultatus pries atplovima ir po. tiesiog nenorejom gaut velniu  blush2.gif pasavivaliavom  blush2.gif

cia Vilniuj VK??? blink.gif keista, nes reiskias skirtinga tvarka ju pacientams.. lotuliukas.gif nes ir mes VK lankomes, bet niekda dar nereikejo nieko pildyti.. g.gif na isskyrus sutikima IUI ir IUI programele gydytoja kur pildo.. g.gif bet nieko apie susilaikymus neklausinejo.. rolleyes.gif
Atsakyti
nusiunciau sarasiukui savo duomenis 4u.gif

tai ar galetu man kas nors padeti help.gif help.gif help.gif
kaip manote, ar maudimas ir diegliai sonuose 2dpi yra normalu? g.gif
Atsakyti
Krempudra
Tai gi atsakiau tau smile.gif
Aisku kad normalu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 21, 15:32)
cia Vilniuj VK???  blink.gif keista, nes reiskias skirtinga tvarka ju pacientams..  lotuliukas.gif nes ir mes VK lankomes, bet niekda dar nereikejo nieko pildyti..  g.gif na isskyrus sutikima IUI ir IUI programele gydytoja kur pildo..  g.gif bet nieko apie susilaikymus neklausinejo..  rolleyes.gif

Man irgi tas pats....Nieks nieko neklause...Sutikimas IUI ir IUI programa..Vsio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 02 21, 15:39)
nusiunciau sarasiukui savo duomenis  4u.gif

tai ar galetu man kas nors padeti help.gif  help.gif  help.gif 
kaip manote, ar maudimas ir diegliai sonuose 2dpi yra normalu?  g.gif

NOrmalu, dar ir kaip mirksiukas.gif ...Ramiu 10 dieneliu laukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 14:40)
Krempudra
Tai gi atsakiau tau smile.gif
Aisku kad normalu!  4u.gif

biski prazioplinau blush2.gif